Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nasıl yani ya pardon ama romaric gelince yabancı transfer kapanacak mı türk stoper mi kaldı piyasada hani ikinci forvet nerede
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• hayir klose olmazsa baska bir forvet alinip yabanci transferi kapatilir..romalic veya adrian arasinda secim yapilacakmis..adrian transferi daha zor gibi görünüyor..hayirlisi..

ben cenk konusunda cok ümitliydim ama sanirim turgay alinacak..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• hayır bizde yabancı alsa kızıyoruz almasa kızıyoruz..

klose den sonra hiçbirini beğenmemeye başladık.

henrique--->forvet
        zokora,romaric------>orta saha

yetmez mi? biliyoruz yabancı oyuncu getirmenin ne kadar zor olduğunu zaten.

yerli olarak da; kemal,tolga ciğerci,alper,ozan,turgay iyi olur. barış özbek,eren ve sercan geldi zaten.

Yorum

• İlk olarak SILENT06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk'ta durum farklı.Ben başkana hak veriyorum.Sadri Başkan tüm Trabzonspor camiasına, Selçuk'un sözlerine inanarak, teminat verdi.Bir bakıma Selçuk'a kefil oldu.Siz olsanız ne yapardınız?
          Genel olarak değerlendiriyorum ben ve yanlış buluyorum. Henüz takımdan ayrılmamış Ceyhun'a bile laf çarpmış. Sokakataki taraftardan farklı olması gerekir bence başkanın.

Yorum

• Baskan da Ceyhun üc yildir mesafe kat edemedi diyor,Aynen öyle!
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Maalesef Henrique ya da Klose olayı doğruymuş, tercih meselesi. Henrique'yi bilmiyorum ama anlatılanlara göre nokta santrafor tipi değil Burak tarzı, gezgin santrafor; o zaman bir ihtimal daha var o da ölmek değil tabi Pawel uçta tek olacak öyle ya.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Bence sol bek olarak mutlaka yabancı oyuncu alınmalı. Aksi taktirde sıkıntı yaşarız.

Yorum

• Başkanın açıklamalarına göre kadrom; Jaja forvet oynamaya uygun bir futbolcu, onu forvet bölgesine çekerek kullanabiliriz, bu sayede defansif zaaflarını örtebiliriz.

Not:7 yabancı olmuş
                  En son abcabca tarafından düzenlendi; 04.06.2011, 20:18.

Yorum

• Futbolculuğunu beğenmem ama Umut kalmalı artık .Sadece Pawel ile 50 maç oynayamayız.

Sol bek , stoper , sol açık , sağ bek , santrafor ? En az 4-5 transfer daha lazım yahu .

Yorum

• stoper şart oğlu şart.elimizde 3 stoper var sadece giraya güvenebiliriz.glowacki kronik, yumlu tecrübesiz.
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Başkanın açıklamalarına göre kadrom; Jaja forvet oynamaya uygun bir futbolcu, onu forvet bölgesine çekerek kullanabiliriz, bu sayede defansif zaaflarını örtebiliriz.
                        7 Yabanci
                        #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Glowacki ve Cale'nin akıbeti ile ilgili hiç bir şey geçmiyor ortalıkta ?
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener : "Romaric-Adrian'dan birisini alıp yabancı transferini tamamlayacağız" ???

stoper ?
                            sağbek ?
                            solbek ?
                            solaçık?

her şey yarım yamalak kalacak anlaşılan. Şu Şenol Güneş'in şansı yok demek ki...bir kez olsun 4 tarafı sağlam-eksiksiz bir kadrosu olmayacak..

hepsine yabancı beklemiyodun heralde..ayrıca sol bek var takımda zaten ve bence yeterli

Yorum

• romarici de alıp yabancı transferini kapatacağız demiş buda demek oluyoki yine pivot santroforsuz bir lige başlıcaz birde turgay için söyledikleri tam bir fiyasko bursa istediği yabancı oyuncuyu alırsa bizde turgayımıza kavuşabilirmişiz.. bravo daha ne denir ki. sol bek, bir sağbek, kaliteli bir libero, birde forvet alacaklar mı yoksa almadan yeni bir sezona mı başlıcaz bakıp görecez.. ha birde benim anlamadığım yabancı almayacaksak ünal beyi neden amerikalara gönderdiniz tatile mi acaba..

Yorum

• Muhtemelen Ozan ve Romaric arasında tercih yapıyorlar.

Kontenjan proble mi varken Romaric tercihi çok akıllıca tebrikler!

Yorum

Çalışıyor...
                                X