Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ve Bomba Patladı, Dünyaca Ünlü Tanınan Oyuncu Paulo Henrique(!) Trabzonsporda.

Tuncay Bekiroğlunun Bombası Belli Oldu.

Nevzat Şakar Klosede Çok Büyük Problem Var Diyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abluka seni takip ediyorum ... Yorumlarını da beğeniyorum ...

Fakat şu son yorum hiç olmamış üstad ...

Adamı bu sene boyunca takip ettim ....

Çok iyi bir futbolcu , saha içi ile saha dışını karştırmayan çok iyi bir profesyonel

Geçmişte yaptıklarıyla da potansiyelinin ne kadar büyük olduğu belli .

Bence çok basite indirgiyorsunuz olayı ...
      Eyvallah Fatih...Benim söylediğim mutlak doğru böyle olacak diye birşey yok...Emin ol yanılmayı çok isterim hatta bunun için ekstra dua bile ederim lakin ya bu korkularımız ya boş çıkmaz ise?
      Romaric Türkiye liginin çok üzerinde bir adam ve çok iyi bir oyuncu inşallah geldiğide sadece sahada kalır. Jaja'yı sahada tutmayı başaramadık canı istediğinde oynadı bizde canının istemesini bekledik...

Ayrıca bir sorum var sence Fuchs için kulübü ne kadar bonservis istese verirdik ?
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• zokora ve romaric in menejerleri aynı

sol bek de sıkıntı yaşarsak yine menejeri aynı isim olan sol bek raul bravo da gündeme gelebilir.,

Ünal Hoca Arjantin e Colmanla görüşecek bir kaç futbolcu da bakacak

Brezilya Ve Uruguay seferide olabilir....
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Barış Özbek geliyorsa Tolga Ciğerci yalan haberdir.
            Eğer Barış'ı sağ bek düşünüyorlarsa bizdeki Barış'ın suçu ne?

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu kadro güzel olmuş
              HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşım niye zor olsun bu adamın amacı yükselmek ve para kazanmak değil mi?vergi vb. şeyler hesaplanırsa bizde daha fazla para alır..yükselmek derseniz bizde kendini dha iyi gösterir,eğer biz 3 milyon euro verip Selcuk İnan kalitesinde hatta ondan çok daha iyi olan Petroviçi almıyorsak bunun altında başka işler de dönüyor derim!Petroviçin 3 milyon olduğu bir durumda Zokoraya 5 milyon veriyorsak burda Sevilla ve Zokoradan başka para kazanan isimler de var demektir!!
                agabey katiliyorum genel olarak, hele su baskalarinin para kazandigi konusunda, tam da nasil dönüyor o isler bilmiyorum ama neyse o ayri mesele ^^
                ama dedigin gibi Petroviç genç oyuncu, göze batiyor ve bir çok takim pesinde, hadi diyelim ikna ettik onu, menejeri çok para koparmak ister bizden madem Marsilya degil de Trabzonspor, mesela yani, onun için zor, ha su da var pek ciddi olduklarini sanmiyorum bu adi geçen takimlarin, 2. 3. siradaki adamlaridir, biz ise ona odaklanip 3-4m€'ya almamiz lazim kendisini, Romaric yerine o olur skinti olmaz, kimse Zokor Romar beraber olsun uyum muyum yazmasin, Tottenham'da falan Romar mi vardi ?? he gerçi baska Afrikali vardi ama olsun, 1.625 mi n alcak senelik boru mu bu, pasa pasa topunu oynar, yanina Petroviç'i koy, Colman da var, alirsak Tolga Cigerci var, Baris Özbek de olacak, e daha ne ?
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer ihtimallerini beğeniyorum. Örneğin Romariç'i çok istiyorum.

Ama Colman ve Jaja'dan asla vazgeçemiyorum.
                  Bu hamlelerden biri gözden çıkarılmış gibi bir his doğuyor.

Varsayalım ki Paulo, Romariç ve Klose oldu. Bana kim dengeli bir kadro yapabilir
                  ---romaric----zokora---colman----
                  burak--------klose------paulo

yeterince dengelimi?
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transfer ihtimallerini beğeniyorum. Örneğin Romariç'i çok istiyorum.

Ama Colman ve Jaja'dan asla vazgeçemiyorum.
                    Bu hamlelerden biri gözden çıkarılmış gibi bir his doğuyor.

Varsayalım ki Paulo, Romariç ve Klose oldu. Bana kim dengeli bir kadro yapabilir
                    Onur

Serkan_______Giray_______Kyrgiakos_______Gökhan S.

Zokora_______Romaric

Colman

Burak_______Klose_______Henrique
                    .

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      e tabi orasi oyle..

ama oraya yazilan rakamda 5-6 milyon degil sonucta..

12 milyon avro hangi futbolcumuza gelirse zaten satariz aninda onu..
                      12 milyon Eur. yaklaşık 27-28 Trilyon yapıyor.

Ohooo o paraya bi sürü öküz alırız.Bu işe en çok Hayrettin Hacısalihoğlu sevinecek

Yorum

• Uğur, Tolga Ciğerci'den haber var mı?

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu dedikleriniz başka bir şey...kontrat bazında bakarsak adam eşşeğini sağlam kazığa bağladı bu madde ile...olur da bir kapı açılırsa önüne... Trabzonspor'u aradan çıkarmış oluyor. Uzun lafın kısası, kontratda ki o maddenin Trabzonspor'a hiç bir faydası yoktur.
                          Murat abi güzel açıklamışsın anlamayan arkadaşlar var ise şöyle bakalım birde konuya ;

Jaja o kadar formda ki diyelim ortak görüş; 20 Milyon Euro bile verseler satmayalım bu adamı. Ama o an 12 Milyon Euro gibi bir teklif geliyor ve Trabzonspor'un burda hiç bir hareketi olamayacak reddetme gibi. Ve bizde o an bu adam 12 Milyon'a gider mi gibi ahlar vahlar çekeceğiz.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zokora ve romaric in menejerleri aynı

sol bek de sıkıntı yaşarsak yine menejeri aynı isim olan sol bek raul bravo da gündeme gelebilir.,

Abi orada da mı golcü bakacaklar?

Eğer Uruguay'a gidilip golcü bakılacaksa Santiago Garcia'ya dikkat etsinler

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zokora ve romaric in menejerleri aynı

abi bakacağı adamlar sadece forvet değil dimi inşallah bi stoper alır gelir
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Klose olabilir, olmayabilir.. Başkanın bu hamlesini alkışlar ama Klose'yi de anlarım, sonuçta çocuklarının eğitimi vs.. Lakin, Klose olmadı diye, gidip de Westerlo'daki Henrique gibi bir adam alacaklarsa, "bu ne perhiz" denir başkana... Kariyerli, tecrübeli, ismi ve cismi olan bir forvet gelmeden Henrique ve türevlerinin transferinin bir anlamı yok gözümde..

Romariç iyi oyuncu, çok iyi oyuncu.. Lakin Petroviç'i tercih ederim..
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X