Başkan inat etti sanırım almadan dönmeyecek.Yada ortada bir görüşme yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Keşke bu senede böyle bir kadro yaratabilsek
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseytan diyor git belcikaya, bas görüsmeyi "yeter ulan" diyip al klosenin parmagini bastir sözlesmeye... bu is bitsin. 400 kiside rahat etsin
''PROBLEM NEDİR ĞARDAŞŞ!!''& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kloseden daha kaliteli bi forvet bulunmalı,açıkcası bize popüleriteden başka birşey veremeyecek gibi...Şu an en alınabilecek oyuncu bu olduğu içindir ısrarımız... Ben de isterim Villa gelsin yani
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemenejeri ordaymis. Almanya kampinda ama sakatligi var, yani kadro disi
Yorum
-
Keşke bu senede böyle bir kadro yaratabilsekNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Keşke bu senede böyle bir kadro yaratabilseknam-i diger efsane takim ççç
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam orasi dogru, ama normalde direk oyunculan görüsmen lazim, ama biz yine menejer yolunu sectik, insallah pahaliya patlamaz.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBay twitter Altug yumurtalardan hoslanmiyor!
t..ak geçmeyin demek istiyor
Yorum
-
Keşke bu senede böyle bir kadro yaratabilsek
Bu kadro ile bile şampiyonluğa oynamış takımız ... varın siz düşünün büyüklüğümüzü
Yorum
-
Arada bir kız isteme merasimine katıldım geldim...Hala Kloze yok mu uşaklar...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum