Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen Sevilla başkanı ile bizim başkanın görüşmesindeki fotoğraflardan birisi geldi şimdi gözümün önüne. Sadri Şener kağıtları gömlek cebine koymuştu
    Adam hazırlıklı, çıkartır cebinden kağıtları attırır imzayı. Kaç numara giyecek acaba?

Yorum

• İlk olarak ALi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gurudu gambatlarım argadaş.. Gelecasan gel artık..
      Güldürdün beni Ali
      DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Soñado® tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sanırm bu transfer çalışmaları bilgi kirliliğinde zirve yaptırdı. Bir everton, bir lazio, bir westham, ama klose başkanla görüşüyor nasıl iş
        ( başkanla görüşmeye başlamış herhalde )
        yunus emre sel

Ne demek istiyor burda?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Yalnız Faruk beğenmemiş Petroviç i.....İki videoya tav olmayalım sonra.....(Mümkün olduğu kadar mevzuyu Kolseden uzaklaştırmaya çlışıyorum)
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Petrovic;
            "Denizleri aş da gel, kurbanın olam, Selçuk İnan ortasaha nasıl olurmuş izlesin"

Sesime geeeeel...

Erdal Abi de Petrovic olayına eğildiğine göre, ciddi ciddi umutlanabiliriz

Umutlandır bizi erdal abi..biz senin bizi umutlandırabilme ihtimalini sevdik
            BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
            Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• Twitter'a yazmışlar

ela ela klose

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadri Sener. Miro. Menejer

SS: Allahin emri peygamberin kavliyle, oyuncunuz Klose'yi bizim takima istiyoruz.
                Me: Olsa dükkan senin. Demin Lazio geldi. Bizim kiz onu begenmis. Verdik gitti.
                SS: 3.5 Milyon
                Me: Ne demisler. Insan oglunun memleketi dogdu yer degil. Doydugu yer. Alin tepe tepe kulanin. Hayrini gör.
                Klo: Bize her yer Trabzon
                pazarlığa bak

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  CNN' e gıcık oldum yaa. bir de altyazı geçiolar klose lazio da die.
                  Şerefsizlik diz boyu. Tam görüşme vakitlerinde kafa karıştırma politikaları. Bunların haber servisinin başında kim var ya da patronları kim ? Kafada kimler var ?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• forum çökmesse iyidir klose gelince
                    Alayına isyan anti istanbul

Yorum

• Trabzon Diego'ya teklifini yaptı bekliyor
                      Bugün 15:30 Cuma
                      Golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor yönetimi diğer yandan da orta sahayı da Brezilyalı yıldızla takviye etmek istiyor

Trabzonspor'da yeni hedef Diego... Alman Wolfsburg takımın gözden çıkardığı Brezilyalı için 8.5 milyon Euro teklifte bulunan Bordo-Mavililer gelecek cevaba göre transfere yön verecek...
                      Karadeniz ekibi orta sahaya en iyi ismi alabilmek için arayışlarını devam ediyor. Ses getirecek flaş futbolcuların üzerinden duran Trabzonsporlu yöneticiler, şimdi de rotayı Wolfsburg'un 'yaramaz çocuğu' Diego Ribas da Cunha'ya çevirdi.

Geçtiğimiz sezon başında Juventus'tan Alman takımına gelen ancak teknik direktör Felix Magath'la yaşadığı tartışma sonrasında kendisinde kulüp bulması istenen 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için, Fırtına ilk teklifini sundu.

Bonservis bedeli 15 milyon Euro'larda seyreden ancak Wolfsburg kulübünün 12 milyon Euro'ya kadar indiği sambacı için Trabzonspor'un 8.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Almanya'dan gelecek cevaba göre transfere yön verecek olan yönetcilerin, karşı taraftan ücretin artırılması talebinin gelmesi halinde gerekeni yapacağı belirtildi. Orta sahada oyun kurucu görevi yapan Diego'nun da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

ALTERNATİFİ CERNAT
                      Öte yandan Alman basını da Trabzonspor'un Wolfsburg'un kadro dışı bıraktığı Diego ile ilgilendiğini ve bu oyuncu için transfer girişimleri olduğunu doğruladı.

Diego transferinde mutlu sona ulaşılamaması halinde Bordo-Mavililer, Karabüksporlu Cernat'ın yanı sıra Polonya'nın Varşova takımında forma giyen Mierzejewski isimlerinden birini transfer edecek.
                      En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 17:28.
                      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Hadi yaa hadiiii
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• 448 kişiyiz...
                          Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• Radosav Petrovic'in bu yıl ki Cl performansı için çok iyi diyorlar lakin biz Papatyam filan izliyoruz...
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Twitter'a yazmışlar

ela ela klose
                              link varmı takip edeyim
                              Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• İkinci bir Zurawski yıkımına da hazır edin kendinizi. Bu kadar uzadıysa anormal bir gidişat var gibi..
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Çalışıyor...
                                X