Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu adam Almanya kadrosunda hala futbol oynayan bir futbolcu ...
Ne adamlarsınız yaAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
klose ye verilecek yıllık 2.5-3m € paraya takılı kalmayın, klosenin golleriyle kazanacağımız 5 maçla adam yıllığını çıkarmış olacak.. eskisi gibi değil artık biraz mantıklı düşünün para yağıyor her yerden özkan sümer zamanında 50 bin dolara amazon ormanlarından 4-5 yabancı alıyorduk, atay aktuğ zamanında 100 bin € hesabını yapıyorduk hatırlayın o zamanları, bitti artık o devir.. türk futbolu büyüdü, Trabzonspor büyüdü. klose gibi bir isim için 2.5m € nedir Allah aşkına ? millet tsclub ı sömürür bu transferden sonra, avrupada ismimiz duyulur, kombineler hareketlenir, iddaalı olduğumuz dosta düşmana gösterilir... ben başkanın yerinde olsam klose yi alır hemen stoper sol bek ve sol açık olayına dalarım, CL de kalalım gruplara fb ye yedirmeyelim 8m € paramızı, bizim olsun o para ! barça avni akere gelsin !!!"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraftar Messi´de de kusur bulur
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazio'nun brüt 1.2 M� verdiği adama yönetim 3 mü verecek diyorsun
2 kişiye dalmak cesarett , 20 kişiye dalmak aptallıktır bunun gibi bir olay.
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zokora antrenmanlara başlamışAnd you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok zayıfmış.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoyu kısa bize uzun adam lazım .aynen uzun olacak aga
Yorum
-
İlk olarak ahmet başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok kafası büyük ondan öyle geliyo size
:dAdalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu adam Almanya kadrosunda hala futbol oynayan bir futbolcu ...
Ne adamlarsınız ya
Yorum
-
İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani söylediğin bu cümle Klose'yi alamayız anlamına mı geliyor abi ?
Hala daha başarılı olamayacağından emin müneccimler için yaptım o yorumu ...
Klose transferi sadece transfer değildir ...
Klose'nin Zokora'nın transfer edildiğini gören Jaja "ulan ben nasıl bir takımdaymışım" deyip kendine çeki düzen verir mi vermez mi ?RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLazio'nun 1.2 verdiği adama sen 1.5 verirsen kabul edecekmi peki ?
Zokora 1.6'ya geldi 2-3 isteyeni vardı onlarda 1.2 den aşağı vermiyolardır .
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bilemem, maç başına ücreti de dahil edersek tahminen 2.5-3 milyon €'yu buluyor onların verdiği para İtalya'da %43 vergi var bizde de %15 diye biliyorum.
Yorum
Yorum