Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gözde bir futbolcu almak itibarını arttırır.Ben okadar para verilmesine karşıyım ama Cenk transferi bizim büyüklüğümü gösterir
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut'u beğenen ve normal şartlar altında kalmasını çok isteyecek biri olarak ben bile verdim. Maksat gidecekse de değeri artsın. Varın anlayın gayri
      Aynen ben de.

Ben değeri artsın diye değil, kendisi için oy verdim yalnız. Adamın hası Umut Bulut..
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Umut gider ayak boş kaleye kaçırmasında ..
        Gitsin yani..
        İnşallah gider..

Yorum

• Colman-Zokora-Adrian
          Burak-Cenk-Henrique

Ön 3'lüsü bu kadar güçlü hem fizik hem form olarak başka takım yok..
          Orta 3 lüsü hem teknik hem yetenekli hem bu kadar hazır başka takım yok..

Bu senede muhtemelen rakibimiz fener olur..

Bir de gs mevzusu geçiyor borç olayları falan ama o takımın çok değerli yerleri var sadece galatasaray adası olarak geçen yere değer biçilemiyor..
          aynen aynen

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sizin gibi saygısızlık etmemek için bu mesaja cevap verme gereği duymuyorum. Burası kahvehane değil, ben de arkadaşınız değilim. Lütfen haddinizi biliniz.
            Saygı görmek istiyorsanız saygı göstereceksiniz . Konuyla alakası olmayan örnekler verip insanları anlamadı diye salak yerine koymayacaksınız ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Yani gerçekten Cenk in gelmesi Umut un gitmesine bağlı ise dert etmeyin Umut gibi adamınız olsun herkese satarsınız ....İnanarak yazdım...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• cenk olayi kesinlestikten sonra umuttan gelecek 2.5-3 M. euro mu bekleniyor paweli sat umut cenk kalsin... cenk geldikten sonra paweli sat umutta kalsin takimda.....

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok abi. Seçim günü Saat 12.30 otobüsüm kalkıyordu. Kayseri'ye gidiyordum. Gece istiaeye yattım; yastık görününce 11.40'a kadar uyudum. Otobüste de sandık yoktu.
                  Buna cevap verirsem gene ganita yolu gözükür bana Lütfen bir arkadaş Ömer Hocama mevzuyu anlatsın.
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sen hiç 7 M � yu bir arada gördün mü canlı veya cansız .
                    Ben hiç bu kadar kısa sürede bi transfer yaptığımızı da görmedim, 1 günde bizimkiler hiçbir işi bitiremez. Demedi deme.
                    Mirosław Szymkowiak -7-
                    -BMN Bursa-

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      park bu takima sinif atlatir jaja kadar yetenekli park cenk olursa birde yabanci stoper vallahide jaja yi istemem... park hakkinda bir girisim varmi yoksa forum efsanesi mi ????
                      sadece forum efsanesi değil öyle çıktı biryerlerde ama ciddiyetten uzak..kontenjanda da sıkıntı varken ve cenk olursa yöneleceklerini düşünmüyorum ama gözü karartıp bir şekilde park ve çok sağlam bir stoper alınırsa seneye iş yaprız..

Yorum

• Bu Umut Sözlesme Imzalarken Bos Kaleye atamadigi gibi Yalnis Cizginin Üstüne Imzalamasa bari

Yorum

• Fatih, Yılmaz...Muhabbetin güzel olduğu böyle bir akşamda da mı kavga?.....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yanlız şu sıkıntı...

Enes Renkdaş Klüp Umut'u 4 ten aşağı bırakmak istemiyor diyor...Bu sıkıntı olabilir...

Artık 6 yıl olacak, forvet değişmeli ve bu Cenk olmalı...

Yorum

• Pawelin yanına iyi paslaşan adam lazımdı cenk bu iş için biçilmiş kaftan sanırım
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• kimse cenke bizden çok vermez tüpçü hariç ama onunda ihtiyacı yok yani tolunay hoca planını yapmıştır 8 milyon ciddi para yok diyebilinecek teklif değil hayırlı olur inşallah

Yorum

Çalışıyor...
                                X