Gözde bir futbolcu almak itibarını arttırır.Ben okadar para verilmesine karşıyım ama Cenk transferi bizim büyüklüğümü gösterir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'u beğenen ve normal şartlar altında kalmasını çok isteyecek biri olarak ben bile verdim. Maksat gidecekse de değeri artsın. Varın anlayın gayri
Ben değeri artsın diye değil, kendisi için oy verdim yalnız. Adamın hası Umut Bulut..teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Colman-Zokora-Adrian
Burak-Cenk-Henrique
Ön 3'lüsü bu kadar güçlü hem fizik hem form olarak başka takım yok..
Orta 3 lüsü hem teknik hem yetenekli hem bu kadar hazır başka takım yok..
Bu senede muhtemelen rakibimiz fener olur..
Bir de gs mevzusu geçiyor borç olayları falan ama o takımın çok değerli yerleri var sadece galatasaray adası olarak geçen yere değer biçilemiyor..aynen aynen
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibi saygısızlık etmemek için bu mesaja cevap verme gereği duymuyorum. Burası kahvehane değil, ben de arkadaşınız değilim. Lütfen haddinizi biliniz.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
Yani gerçekten Cenk in gelmesi Umut un gitmesine bağlı ise dert etmeyin Umut gibi adamınız olsun herkese satarsınız....İnanarak yazdım...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi. Seçim günü Saat 12.30 otobüsüm kalkıyordu. Kayseri'ye gidiyordum. Gece istiaeye yattım; yastık görününce 11.40'a kadar uyudum. Otobüste de sandık yoktu.Lütfen bir arkadaş Ömer Hocama mevzuyu anlatsın.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hiç 7 M � yu bir arada gördün mü canlı veya cansız .Mirosław Szymkowiak -7-
-BMN Bursa-
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepark bu takima sinif atlatir jaja kadar yetenekli park cenk olursa birde yabanci stoper vallahide jaja yi istemem... park hakkinda bir girisim varmi yoksa forum efsanesi mi ????
Yorum
-
Fatih, Yılmaz...Muhabbetin güzel olduğu böyle bir akşamda da mı kavga?.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum