Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vay be Umut sen neymişsin..

Video süpermiş

Yorum

• Umut kalırsa da faydalı olacak giderse de....İnşallah gider....Gitmesi herkes için hayırlı gibi duruyor...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cenk Tosun Trabzonsporda!!!
        sRamos61 8 minutes ago

ççç

Yorum

• İlk olarak HIRCINBEY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İmzadan önce sağlık kontrolünden geçmiyormu bu adamlar
          bende onu soruyorumya varmi öyle bir haber...varsa paylasin
          ...imza...

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu videonun son dakikasında kasımpaşaya attığı gol var kaleci Murat çıkmıştı boş kaleye hücüm ediyorduk Neyse golü attı felan maç bitti şenol hocaya mikrofon tuttular anlattı anlattı anlattı ki o maç ve ondan önce çok kaçırma dönemindeydi yine o maçta da stad dışına yolları sanırım bir kaç topu hoca konuştu konuştu dedi ki bugün çok kaçırdık son dakikada kale boştu onuda atamıyorduk dedi spikere baktı can gülümsedi şenol hocanın bir bakışı var içinden sövüyor o anı hiç unutamam zaten severim hocamızı o zaman dedim ki la bu adam bizden biri harbiden dediği lafa bak onuda atamıyorduk
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Erdal abi insallah dogru degildir.. Gabric'e sahip cikan, Baris'a bile duyumlara göre suclu olmasina ragmen sahip cikildigi bir kulüpde bu olursa gercekden cok üzülürüm..

Cale ne kadar begenmesemde cok seviyorum.. Keske her yabancimiz Cale ahlakinda olsaa..

Yorum

• Tolouse taraftarı isyan bayrağını açmış mıdır?
                Öküz alırdık sloganının fransızcası nasıldır acep
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cenk Tosun Trabzonsporda!!!
                  sRamos61 8 minutes ago

ççç
                  haha ben yazdim onu ki izleyen gs,fb,bjkliler birbirlerini yesinler

Yorum

• Umut'u 4 milyona satmak ne kadar iyi işse, Cenk'e değerinin 2 katını vermek de bir o kadar kötü iş.İç piyasada hiçbir oyuncu için 3,5-4 milyon seviyesinin üzerine çıkılmamalı. Bu rakamların altından ne oyuncu ne de kulüp kalkabilir. Daha yakın zamana kadar "sokağa atacak paramız yok" deniyordu ve şimdi ise sanıyorum "sokağa atacak paramız çok" anlayışına geçiverdik ki bol sıfırlı yaptığımız 3 transferin ardından burada Cenk sesleri böylesine kuvvetli seslendiriliyor.

Henrique transferinin ardından Pawel boşa çıkmışken, Umut'tan hatırı sayılır bir rakam elde ediyorken ve en önemlisi 1 ay sonra çok ciddi rakipler bizi beklerken takımın en önemli 2-3 mevkisinden birini 91'li bir oyuncuya emanet etmek hiç de akıllıca görünmüyor.

Diğer taraftan yurtdışı kampına 1 hafta kala, her 2 kanata birer bek, biri yabancı biri yerli 2 kaliteli stoper, 2 yerli ortasaha oyuncusu, biri ileriye olmak üzere 2 skorer ihtiyacı devam ediyor. Sonumuz hayır olsun inşaalah.

Yorum

• Kadromuz yavaş yavaş oturmaya başlıyor.

Şu Umut - Cenk meselesi de hayırlısıyla çözülürse çok güzel olacak.

Kemal Tokak , Alper ve Ozan la devam edelim

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Umut bunların hiçbirini haketmiyor.
                        umut çeksin gitsin kına yakacağım gibisinden laf edenler ayıp ediyorlardır tabi.

ama "umut gitmesin, yok bilmem kime bu kadar para verilir mi" demek ve mehmet demirkol'un yazısı da yanlış bir düşünce ürünü bence.

umut hem kendi iyiliği hem bizim iyiliğimiz için gitmeli. adam bence gitsin rahat bir nefes alsın ya. gol baskısı adamı süründürür yoksa...özel hayatı da ayrı bir baskı oldu üstünde zaten. medya sağolsun(!)

layığıyla uğurlanmalı. ama benim içimde yine de 6 pastan atamadığı goller ukte olarak kalacaktır. napalım. kısmet böyleymiş, deyip unuturum.
                        trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• umut gitdiyse cenk alıncak %90ihtimalle

Yorum

• Umut Toluluse'de çok iyi goller atacak,çok kötü goller de kaçırmayacak eskisi gibi diye tahmin ediyorum, sonrasında ulan bizde niye atmıyordun denileceğine de eminim...

Umarım yanılırım. İşin bu tarafı bi yana bence de gitme zamanı geldi,burdaki misyonunu tamamladı. Daha fazlasını veremeyeceği aşikar...
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Kaderde Tulussporlu olmakda varmis

Yorum

• umut , barış , cale ve engin olayları nedir renktaslar? Telefondan giriyorum da yavas baglantı! O yuzden sasece son sayfayı okuyabiliyorum! Kusura bakmayın!

Yorum

Çalışıyor...
                                X