Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadece sen…
    rrıma şahit alıkoyacağım…
    Ama bunun adını ben koyacağım…
    Sadece bir ses ile kapını çalacağım..
    Solfej anahtarını cebimden çıkarıp / aklını kaşıyacağım
    Ve kapını onunla açacağım…
    Çok sesli bir musiki çalacağım..
    Kalbini alacağım / yerine aklımı koyacağım…
    Solfej anahtarı ile musikime başlayacağım…
    layacağım
    ve ağlayacaksın….
    layacağım
    ve ağlayacaksın….
    ve biliyorum /
    kaçacaksın…
    The Ciks üstadın şiirlerinden bir bölüm...

Yorum

• Copernicus örneğini anlamışsın Serdar hocam.

Ayrıca ben hesap kitap fazla bilmem, borsa falan da bilmem.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 1 ay önceki mesajlarımı görebilseydim keşke...
        Yılların taraftarıyız aga...artık hal'den anlıyoruz...
        Şimdi Kore-Sırbistan maçından birşey çıkmasını bekliyorum
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Şu Toulouse forumlarına girin bakalım onların verdiği ile bizim istediğimiz arasında ne kadar fark var ? Aramızda toplarız birşeyler..

Yorum

• Evet arkadaşlar mevzuyu biliyorsunuz.

Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yesinler teknolojiyi , gugıl yaptığına bak , söylediğine inanma .
              Gerçi ima ettiğin şeyi anlıyorum , benimde bu forumda benzer şeyleri yazmışlığım var .
              Tek katılmadığım nokta , bu işlerin öyle bakkal hesabı gibi şip şak olmadığı . Galatasaray'a giren çıkan her kuruş denetlenir , Trabzonsporda denetlendiği gibi .
              Yani yolsuzluk yapması gerek para kaçırması için . Riva'da en son hazırlanan taslak 600-700 villaydı sanırım. Karadeniz otoyolu piyango gibi vurdu , araziye cephe . İmar tadilatları var , iki yıla kalmaz , toplam inşaat iznini iki katına çıkarırlar . Oraya bakmak gerek . 500 milyon dolardan büyük bir vurgun ihtimali orada .
              O zaman bir bilgi.

İlk eline aldığı dosya Riva dosyası, Ünal Aysal'ın.

Dedikoduya göre,Ali Ağaoğlu ile farklı bir proje için de görüşülmüş.

Bu camia turnikeye benziyor.

Elbet çıkarlar bir yerde kesişiyor.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış mı anladım? Umut gitmezse Cenk alınmıyor mu yani...
                Evet Umut'u gitmesi, yöneticileri de satmaları için tehdit edebilirsin demek oluyor bu...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut gidiyor Umut ALOO
                  Anlamadım?
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nasıl yolda ya haber mi var ?
                    ha aksilik yau, son anda trenin tekeri patlamis, cenk trabzona gelmekten vazgecmis
                    „Choose a lazy person to do a hard job.
                    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                    BILL GATES

Yorum

• Fransizlar kac veriyor Umut'a, biz ne istiyoruz?

Yorum

• Antep ile anlastiysak Cenk hemen Imzayi atsin nefret ediyorum beklemekten.Simdi kalksin Imzayi atsin.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          The Ciks üstadın şiirlerinden bir bölüm...
                          On tane Hilmi Yavuz eder...

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Copernicus örneğini anlamışsın Serdar hocam.

Ayrıca ben hesap kitap fazla bilmem, borsa falan da bilmem.
                            Bravo buldun kendi IQ'nda birini hadi elele tutuşun bakayım ...
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen enes abi bu duyumu arkadaşından almış diye okudum.Peki bu arkadaşı antepte yönetici falan mı nerden duymuş bu haberi?Herkesin böyle sevindiğine bakıcak olursak sağlam bir kaynak galiba.

Yorum

• yahu toulouse ile ne gibi bir problem oluyor anlamıyorum

umutu bizden alırken bize para vermeyi kabul eden bir takım var dünyada ki tek bir takım var dünyada çünkü umuta fransız kalmışlar çok açık

ve biz bu insanlarla bile anlaşmayı beceremiyoruz

gerçekten pes

Yorum

Yükleniyor...
                                X