umutu ne kadara sattık ?????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumutu ne kadara sattık ?????Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 milyon €
Yorum
-
-
Başkan olsam Dil ve Kültür birliği adına ,Show yapmadan Bu şekilde paket transfer yapardım.
Sejad Salihovic, Senad Lulic ,Vedad Ibisevic ,Emir Spahic ,Muhamed SubasicBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçabukluk çocuk yaşta muazzam gelişir tabi doğru şekilde antrenman yapılırsa
Yorum
-
Kemal Tokak listeye girdi
Süper Lig'e çıkan Samsunspor'un genç ve başarılı stoperi Kemal Tokak, sonunda Trabzonspor'un da listesine girdi...
Fanatik'in haberine bak senForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületandemde birbirini tamamlamak önemli her zaman derim ne iki hizli stoper ne iki yavas stoper ne iki uzun stoper... popescu bülent högh uche ikilisini yakalamak önemli.... yani kısaca iki oyuncununda birbirini tamamlamasi önemli... nasil selcuk colman birbirini tamamliyorsa....
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mana mı çıktı yazdığımdan ?
Geç saatte olduğumuzdan sanırım , tam anlaşılmadı .
Değerini katlayacak , ya da maliyeti değerinin çok altında oyunculardan bahsdiyorum . Değerini katlayacak oyuncu profili zaten büyük oranda 23-24 yaş altı yükseliş trendine yeni grimiş futbolcudur .
Maliyetinin altındaki futbolcu ise büyük oranda kariyerinin sonlarına yaklaşmış ancak ciddi bir uluslararası tecrübeye sahip futbolcudur .
Trabzonspor transfer yaparken bu iki türün içinde kalmalıdır diyorum .
Çünkü gerek ligde gerekse Avrupada kalıcı olmayı başarırsak orada rakiplerimizin önemli kısmı ekonomik anlamda bizim üzerimizde . Rakibin 3 liraya ürettiği başarıyı senin 1,5 liraraya üretme zorunluluğun var . Yoksa bir sene ileri üç sene geri gitmeye devam edersin ç
elestirinede katiliyorum..dikkatli okumadim sanirim yazdigin mesajiyorgunlugun etkisi var..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki çocuklukta gelişir ama sölemek istediğim diğer özelliklere göre çok az seviyede gelişir teknik yüzde 90 gelişirse çabukluk sadece yüzde 10 civarlarında gelişir
klosed yarın open
iyi geceler
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaynak?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum