İlk olarak İsa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hagi'nin Gs'de coştuğu, Hooijdonk'un Fb'de coştuğu, Alex'in bu sezon yaptıkları kaç yaşından sonra ve nasıl oldu iyi bakın...
Adamların yaşam tarzı bu. İşe bizimkiler gibi kuru fasülye pilavı daya antrenmana gitle yapmıyorlar. Şehrin havasını düzgün geçirirsen Klose'ye o da seni tarihe geçirir. Raul'un bu sezon Şl'de yaptıklarını hepimiz biliyoruz.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 03.06.2011, 02:20.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk Egemen'i çok abartıyorsun...
kesiciliğinde serdar ve servet ile kapışır.
golcülüğü luganonun gerisinde,gerçi birçok forvet luganonun gerisinde.
hız olarak hepsinden iyi.
ayrıca kendi rotasyonuna sol beki ekledi.
diğerlerinde sağ bek-sol bek yok.
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman mahmut hocayı transfer edelim.
bu şehri başarıya getiren manevi değerlerden bahsettim,ama sana arabesk geldi.gelir de.
ballack-hamann almanlığı öğrenemediği için mi ingilterede skandallara karıştı.
marcelinholarla,campbelllarla sırf brezilyalı ve ingiliz olduğu için başarılı olamadık sanırım.
klosenin kariyerine laf atana salak derler.benim derdim takıma yapacağı katkı.
futboldan ne anlıyorsam onu yazdım,herkes ne anlıyorsa onu yazıyor.
bana 15 gol atsın kafidir.
Yok o konuda ben zaten 2 gün önce yazdım burada 2 yılda toplam ligde atacağı maksimum gol sayısı 25 olacaktır ben de farklı düşünmüyorum.Ama artık öyle reklamlara ihtiyacımız var.Keşke alabiliyorlarsa El Hamdaoui'yi alsınlar.
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...............................Onur............... ...............
Serkan..........Giray.............Cagdas.......... ......Piotr
.....................Zokora..........Colman....... .........
Burak............................................. ....Alanzinho
................................Jaja.............. ................
..................Kanoute.................Klose... ...........
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi2. bir szymkowiak yakalamak icin kac senemizi daha heba edelim 25 yeter mi belki bir tane daha tuttururuz.... böyle sacma sapan düsnen birileriyle ayni takimi tutmak......la havle diyorum...
Bu arada bir şey söyleyeyim sana, sen Adrian'ı hiçbir zaman 90 dakika izlemedin.
Hatta sen Polonya Ligi'nden de hiçbir maç izlemedin.
Yanılıyor muyum?
İnanılmaz sığ düşünüyorsunuz. Ama asla fikrinizi değiştirmek için uğraşacak ve aynı takımı tutmamıza laf edecek değilim.
Zaten şu üslupla konuşan birinin sabit fikirlerini değiştirmek sanırım imkansız olurdu.
Herkese iyi geceler.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Beyler o kadar yabancı transfer icin isim geciyor ki unuttugumuz birşey var 6 yabancı oynatabiliyoruz ve en fazlda 10 tane yabancı hakkımız var.Örnegin 2 tane yabancı sol bekimiz var ve su anda 3.sü gündemde .Yabancı sol bek acalksak Cale ve Piotr gitmesi lazım.Selcuktan bosalan yeride bir yabancıyla doldurduk.Klose nin de geldigini var sayarsak Klose , Jaja , Colman , Zokora , Yabancı sol bek ve yabancı stoper olacak.Sol bek 2 tane var suan ayrıca yabancı stoper alırsak Glowachkinin durumu ne olacak?Umut giderse Forvet hattına bir türk transfer lazım.Egemenin yerinede saglam bir türk transfer lazım.Serkan balcının yedegi yok ve kesinlikle serkanı yedege itebielcek kadar kaliteli bir sag bek e ihtiyac var.6 + 2 de 2 olan Pawel le Alanzinho olur herhalde.Tabiki saglam yerli sol bekede ihtiyac var.Ve kesinlikle Orta sahaya colma veya Zokoranın yoklugunu hissettirmeyecek yerli ortasahayada ihtiyac var.Sol acıgada Ozan ipek sart...
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyun kurmada bence Türkiyede rakibi yok.pas yüzdesinde de.
diğerlerinde sağ bek-sol bek yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamann ile Ballack'ta birer disiplin abideleridir kesinlikle.Skandala karışabilir ben saha içi ve futbol konusundaki disiplinlerinden bahsediyorum.Jaja dünya çapında bir yetenek ama durum ortada.
Yok o konuda ben zaten 2 gün önce yazdım burada 2 yılda toplam ligde atacağı maksimum gol sayısı 25 olacaktır ben de farklı düşünmüyorum.Ama artık öyle reklamlara ihtiyacımız var.Keşke alabiliyorlarsa El Hamdaoui'yi alsınlar.
az önce heyecan dediler,klosenin alınması için en mantıklı sebep o geldi şuan bana...
mantıklı da.
o yüzden hem fikirim.
Yorum
-
İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul takımlarına koşarak, hem de iki günde giden adamların angışını etmeyin burada. Yakışık almıyor. Kalan en kötü oyuncumuz bile onlardan evladır. Örneğin Mustafa, Tayfun, Barış, Sezer...
Yorum
-
bizden u19 seyreden varmi oradan hic bir yetenek alma imkani yokmu yada önümüzde fifa sampiyonlari var gencler arasinda bizden giden varmiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurakcığım gece gece iki laf edeyim dedim, kursağımda bıraktın. Teşekkürler. Bu dünyada tek başıma kalsam bile ben yine her saniyemde Trabzonsporumu düşüneceğim. Sanırım biraz uykun var, ne dediğinin farkında olduğunu hiç zannetmiyorum. Böyle çocukça laflarla forumun içine edildiğini bilmeni isterim. Kimse kimseyle aynı düşünmek zorunda değil. Buradaki taraftarların en kötü ihtimal yüzde ellisi benimle aynı fikirdedir. Böyle bir laf ederek sadece bana değil, herkese çok büyük ayıp ediyorsun.
Bu arada bir şey söyleyeyim sana, sen Adrian'ı hiçbir zaman 90 dakika izlemedin.
Hatta sen Polonya Ligi'nden de hiçbir maç izlemedin.
Yanılıyor muyum?
İnanılmaz sığ düşünüyorsunuz. Ama asla fikrinizi değiştirmek için uğraşacak ve aynı takımı tutmamıza laf edecek değilim.
Zaten şu üslupla konuşan birinin sabit fikirlerini değiştirmek sanırım imkansız olurdu.
Herkese iyi geceler.gelen oyuncuları da izledik (istisnalar kaideyi bozmaz symek i karıstırmayın
)
Yorum
-
Klose hakkinda iyi bir haber daha : Wikipedia da bu yaziyor : Klose gilt als sehr heimatverbunden. Obwohl er seit der Kindheit in Deutschland lebt, spricht er mit der Familie oder Kollegen, wie dem ebenfalls aus Polen stammenden Nationalmannschaftskollegen Lukas Podolski, häufig polnisch
Anlami : Klose Plonya´ya hala düskün. Ailesiyle, Arkadaslariyla ve mesela Podolski ile polonca konusuyor.
Bizim Takimda var zaten elde 3 tane. Adrian ve Klose gelirse 5 olur. O zaman Bir tercüman daha lazim gibi gözüküyor.
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyun kurmada bence Türkiyede rakibi yok.pas yüzdesinde de.
diğerlerinde sağ bek-sol bek yok.
türk hiz güc topu oyuna sokabilme... ???? baska kim var.....
Yorum
-
Başkanın canını geçmişte bu kadar çok yakmasaydılar , şimdi şöhretli topçuların peşinde koşmak yerine daha çok kulak verirdi , Adrian'a vesaire ...
Her işin ölçüsü var , para kazanacağım diye Trabzonspor'u her yıl kazanç kapısı olarak görürsen bir zaman sonra ülkenin 1 numaralı futbolcusunu ortaya koysan ne fayda . Her işte bir hayır vardır .
Yorum
Yorum