İlk olarak Chiko tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlose nin face sayfasında bizimkiler Lazio lularla kavga ediyorlarmış hey Allahım
Ne adamlariz yahu...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSandri Sener (Trabzonspor) is negotiating with Miroslav Klose at the moment ... the player has the last word.twitterda bunu yazmışlar laziolularZuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/pages/Miroslav-Klose/8674106935
Lazio taraftarıyla birbirlerine girmişler.
Forza Roma yazan var
biride reklam yapıyor çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolaaa Mounir nereyesuuunn ??? El Hamdaouiiiiii
sende günlerdir sinerji yaratmaya çalışıyorsun şu el hamdi konusunda ama kabullen artık renktaş, müslüman topçu avrupada takılmak istiyormuş buralara uğrayacağını sanmam, gelmezse gelmesin bırak boşver
klose reyizi alıyoruz boruuumuuuuuu"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar klose diyoruz ki adam bize kesin gelecek mis gibi bide geldigi zaman CL kazanacamiz gibi (ayni BJK) sonra gercekler carpmasin sizi Rekdaslar! Benden söylemesi
Ne anlatmak istiyorsun abi anlayamadım , kusura bakma..
Yorum
-
İlk olarak alajuan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Almanya milli takiminin tecrubeli oyuncusu Klose'nin kontrati bu yaz bitiyor ve Turk takimi Klose ile ilgilendiklerini belirttiler.
Turkiye'den gelen bir habere gore, Klose bonservissiz olarak Trabzonspor'a transfer olabilir.
Klose'nin kontrati bitiyor ve Bayern Klose'ye 2 yillik bir kontrat onermeye yanasmiyor.
Trabzonspor ligi ikinci bitirdikten sonra, Sampiyonlar ligi icin kadrosunu guclendirmeye calisiyor.
Baskan Sandri Sener Klose ile ilgilendiklerini dogruladi.
"Taraftarlara bir yildiz sozu verdim. Klose ile anlasmaya calisiyoruz. Tranfer icin ne gereken varsa yapacagiz".
"Sampiyonlar Liginde bizim isimize cok yariyacaktir"
32 yasindaki Klose'nin ismi Serie A takimi Lazio ile de geciyor. Lazio Klose gibi bir hucum oyuncusunu kadrolarina katmak istiyor.
Klose sali gunu Il Corrier dello Sport's verdigi demecte "Su anda bana gelen tekliflere bakiyorum. Bana teklif getiren takimlardan biri de Lazio".
Turkiye medyasi, GS'nin de Klose ile ilgilendigini yaziyor. Klose Alman milli takiminda oynadigi 109 macta 61 gol atti.
Klose bu sene Almanya liginde zor bir sezon gecirdi ve 20 macta sadece 1 gol atabildi.
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSandri Sener (Trabzonspor) is negotiating with Miroslav Klose at the moment ... the player has the last word.twitterda bunu yazmışlar laziolularteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
Yorum