Cnn de Fransız medyasını kaynak olarak göstermiş ne kadar doğru bilinmez...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlose Lazioyla prensipte anlaştı. CNNTÜRK
CNNTÜRK'ün kaynagi da L'Equipe Gazetesi...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bu arada şu tunuslu sol bek videodan anladığım ileriye baya calısıyor şut falan cekiyor ben isterdim ki izleyeceğimiz görüntülerde sol şeritten gelen bmw gibi yara yara gitsin çizgiden şöyle muz ortalar kessinama özkan hoca olumlu demişse bize laf düşmez alsın gelsinler.
Yorum
-
- İçimden bir ses Klose'nin Lazio'ya gideceğini söylüyor , haber doğru olabilir...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ya Klose onunla bunula anlaştı haberlerine itibar etmeyin , zamanında gazetenin biri Gökdeniz , suat kaya ve serkan aykut karşılığında galatasaraya verildi yazmıştı , hatta gazetenin biride Zlatan Fener'e gelirim yazmıştı ibrahimoviç'i kastediyor siteye girin bakın bilmem ne gazetesinin haberine göre diye başlıyor burada yok Tuncay abi niye öyle dedi vs. diye birbirimizi yemeyelim bekleyip göreceğiz , inşallah imza atılırda sevinçten çıldırırızGit dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCNNTÜRK'ün kaynagi da L'Equipe Gazetesi...
ilginc"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
Yorum