Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cnn de Fransız medyasını kaynak olarak göstermiş ne kadar doğru bilinmez...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Klose Lazioyla prensipte anlaştı. CNNTÜRK

CNNTÜRK'ün kaynagi da L'Equipe Gazetesi...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• CNN'in yayınladığı haber yurt dışı kaynaklı medyalardan. Az önce burada o haberler paylaşıldı zaten. Şimdi söz sırası bizimkilerde.

Yorum

• cnntürkde Zaten Bi italyan gazetesine göre vermiş haberi ona bkarsak bizim vatanda vermiş trabzonspor ile anlaşdı. diye Buda Doldurma Haber.... Sadrii işi bitirirrrr..

Yorum

• istanbul köpek medyasına inanmamanızı öneririm.

Yorum

• cnnturk ömrünün kapağını yiyebilir

Yorum

• Haberim yok; ancak Klose'nin alternatifi Kanoute ise hiç paniklemeye gerek yok . Arkanıza yaslanıp kamp dönemini bekleyin .

Yorum

• bu arada şu tunuslu sol bek videodan anladığım ileriye baya calısıyor şut falan cekiyor ben isterdim ki izleyeceğimiz görüntülerde sol şeritten gelen bmw gibi yara yara gitsin çizgiden şöyle muz ortalar kessin ama özkan hoca olumlu demişse bize laf düşmez alsın gelsinler.

Yorum

• YAV Olmazsa da olmaz ne olmuş yani Klose gelirse başımın üstünde yeri var
                    gelsede gelmesede 1 forma alacağım+taraftar kart

Yorum

• - İçimden bir ses Klose'nin Lazio'ya gideceğini söylüyor , haber doğru olabilir...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ya Klose onunla bunula anlaştı haberlerine itibar etmeyin , zamanında gazetenin biri Gökdeniz , suat kaya ve serkan aykut karşılığında galatasaraya verildi yazmıştı , hatta gazetenin biride Zlatan Fener'e gelirim yazmıştı ibrahimoviç'i kastediyor siteye girin bakın bilmem ne gazetesinin haberine göre diye başlıyor burada yok Tuncay abi niye öyle dedi vs. diye birbirimizi yemeyelim bekleyip göreceğiz , inşallah imza atılırda sevinçten çıldırırız
                        Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuşması bile yapmadan başka bir hoca getirdiler, tükendim, utandım

Yorum

• Adam lazio ya gitmiş olas neden başkana görüşelim desin ki Anlaşmaya niyeti varki görüşüyor kendisi demiş iyi teklif verdiniz diye.Bekliyip görecegiz...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            CNNTÜRK'ün kaynagi da L'Equipe Gazetesi...
                            bu gazete fransiz gazetesi degil mi

ilginc
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Ya nasıl Lazio ile anlaşıyor bu adam biz 2 katını veriyoruz Lazio'nun ayrıca Klose kendi istemiş başkan Sadri Şener'le görüşmeyi Brüksel'de.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Klose veya Kanoute demişler bence Klose'yi almalıyız. Haydi klose gelde sevindir şu büyük taraftarları...
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Yükleniyor...
                                X