Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaoktaki Salihoviçten behsediyosanız tam ağır batarya terimine uyan bi oyuncu 100 metre 15 snlerde koşuyodur sanırım
o kim hoffenheimdakinden .....su anda tam lazim olan birisi....
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRisp idi adı.
Sakatlandı falan galiba.
Yorum
-
Neyse ben yatmadan bir transfer duası yapayamda öyle uyuyayım.
Kusura bakmayın duamda Klose yerine Elhamdi yada Kanaotu olacak belki dua saatime denk gelir.Bu ismin yanına Dante-Wendt-Ozan-Alper dörtlüsünüde ekleyeceğim.
Hadi iyi geceler,Hayırlı kandiller herkese.
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyun kurması beni etkilemişti,makedonya maçını izlemiştim,makedonlar pek gelmemişti.bugunde vardı galiba maç izlemedim.
ağırsa kötü yaçabukluk sonradan öğrenilen birşey değil derler.
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm takimi söhretli oyuncularla dolduracak imkanimiz da yok bjk gibi..adrian gibileri de lazim..zokora ve alinirsa klose piyasa yapmis önemli isimler..elimizde bir de yeteneginden süphe duymadigimiz jaja var..iyi bir mix yapilabilir..
Geç saatte olduğumuzdan sanırım , tam anlaşılmadı .
Değerini katlayacak , ya da maliyeti değerinin çok altında oyunculardan bahsdiyorum . Değerini katlayacak oyuncu profili zaten büyük oranda 23-24 yaş altı yükseliş trendine yeni grimiş futbolcudur .
Maliyetinin altındaki futbolcu ise büyük oranda kariyerinin sonlarına yaklaşmış ancak ciddi bir uluslararası tecrübeye sahip futbolcudur .
Trabzonspor transfer yaparken bu iki türün içinde kalmalıdır diyorum .
Çünkü gerek ligde gerekse Avrupada kalıcı olmayı başarırsak orada rakiplerimizin önemli kısmı ekonomik anlamda bizim üzerimizde . Rakibin 3 liraya ürettiği başarıyı senin 1,5 liraraya üretme zorunluluğun var . Yoksa bir sene ileri üç sene geri gitmeye devam edersin ç
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaoktaki Salihoviçten behsediyosanız tam ağır batarya terimine uyan bi oyuncu 100 metre 15 snlerde koşuyodur sanırım
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Yedek kulübesi de çok önemli. Alanzinho bu sene 9 puan kazandırdı bize. Başarı istiyorsak maçın iyi gitmediği zamanlarda kulübede oyunu değiştirebilecek birilerinin olması şart. Jaja ve Colman gitmeyecekse orta sahaya daha fazla transfer yapılmaması lazım. 10 tane orta saha futbolcumuz oldu, giden filan da yok, sadece Ozan İpek alınırsa iyi olur. Umut gidecekse forvete iyi bir transferin yanında bir isim daha lazım, genç bir isim olabilir, en iyisi Hasan Ahmet Sarı artık A takıma alınsın. Geri kaldı yabancı çok iyi bir stoper ve Serkan formdan düştüğünde yedekleyebilecek sağ bek. Stoper transferi forvet transferi kadar önemli.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre bencede cok yetenekli ama gökhan ve emre nin nedne yirtamadiklarini hala anlayamadim... arda ayhan sabri servet.... meira neden satildi saniyorsun... defansda oynudi kewell o zaman.....selcuk ser yuvasina düstü haberi yok.....
mesela galatasarayda hala stabil bir yönetim yok bence.
adnan bir daha gelmem diyor ama muhalefetin başında hala o var.
Selçuk'a hizmetleri için teşekkürler.Bir tek dileğim var mutsuz olsun yeter.
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇabukluk insanın bütün özelliklerini ele aldığımızda en ez gelişen şeydir doğuştan gelen bi özellik
tandemde birbirini tamamlamak önemli her zaman derim ne iki hizli stoper ne iki yavas stoper ne iki uzun stoper... popescu bülent högh uche ikilisini yakalamak önemli.... yani kısaca iki oyuncununda birbirini tamamlamasi önemli... nasil selcuk colman birbirini tamamliyorsa....
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇabukluk insanın bütün özelliklerini ele aldığımızda en ez gelişen şeydir doğuştan gelen bi özellik
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle,benzer cümleyi ben kurdum bugün.
Bu sene ağızlarının suyu akacak biz Şl'de çatır çatır top oynarkenForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle,benzer cümleyi ben kurdum bugün.
iddia ediyorum arda servet sabri nin kaldigi takimda hicbir yabanci verimli olamaz...azizin yaptigi en büyük hata türk futbolu adina ardayla yarim saat konussam bize gelemsine ikna ederim cümlesidir bakin performasnini o günden sonra arda bitmistir......türk futbolu adina kötü gs adina az bile....
Yorum
Yorum