Engin Bekdemir i alamadığımız için çok pişman olacağız hemde çok..adam koşarken bie ben futbolcuyum diyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRTL hat mitgeteilt, dass Trabzonspor mit Miroslaw Klose für 2 Jahres vertrag einig geworden sind.
Klose kriegt jährlich 3,5 mio euro.
bunu birisi transfermarkt da yazmis,nekadar dogru bilemem.alman kanali rtl de klose ile anlastigimizi söylemisler.Alles, was ihr braucht, auf einen Blick: Nachrichten, TV- und Streaming-Highlights, Star-News, RTL-Sportereignisse sowie Lifestyle- und Ratgeber-Informationen.
Sayfa 216
Burada sadece teklif yaptik diye yaziyor..En son Mustafa Calik tarafından düzenlendi; 02.06.2011, 20:08.
Yorum
-
İlk olarak alajuan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilindik şeyler,özel birşey yok.
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Bekdemir i alamadığımız için çok pişman olacağız hemde çok..adam koşarken bie ben futbolcuyum diyor.
Yorum
-
Bombacı Mülayimi çağıralım o patlatır.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlgilendiğimizi yazıyor.
Bilindik şeyler,özel birşey yok.
teşekkürler renktaş...
Yorum
-
İlk olarak Sencer Bulut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora costu adam twitterına Bize her yer Trabzon yazmış'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sadri Sener: "Transferi bitirmek icin herseyi yapacagiz. Sampiyonlar liginde böyle bir oyuncu bize cok katki saglar."
Yorum
Yorum