Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İbrahim Kızıl'ın yerinde olsam Jaja için 6M € verip hemen alırdım. 1 sene sonra da en az 10M €'ya satardım.

Jaja'yı sadece 5M €'ya satmak ya işbilmezliktir ya da işin içinde başka şeyler var. 5M olayı benim çok canımı sıktı. Gidip arap takımına en önemli futbolcunu satıyorsun ve sadece 5M €'ya..

Eğer bu kadar oyuncu yolladıktan sonra Umut'u takımda tutup seneye de 34 hafta boyunca bize ızdırap çektirecekseler hemen istifaları versinler. Umut için 4M € teklif edildiğine asla inanmıyorum. 2M € veren varsa bile anında satılması lazım.
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Paulo Henrique kakanın yerine brazilya milli takımına çağırılmış!

Yorum

• Çok sağolun arkadaşlar. Amin. İnşallah dualarımızı kabul olur. Hem kızımda hiç sorun yoktur. Hem de tam istediğimiz yerlere nokta transfer yaptırır Hocamız.
        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paulo Henrique kakanın yerine brazilya milli takımına çağırılmış!
          hangisi ganso değil mi?
          Oluklar çift birinden nur akar, birinden kir...

Yorum

• biri şu başlıgı değiştirsin Brezilya Milli Takımındaki Paulo Henrique bizimki değil diye..

Yorum

• Ya düşünüyorum da Emenike'nin 9 milyona satıldığı bi yerde Jaja'nın yaklaşık yarı fiyatına satılması nasıl bir mantıksızlıktır? Hani bu adam büyük bir lige gitse anlayacağım ama Araplara satıyoruz ve sadece 5 milyon alıyoruz. Bunun mantıklı açıklamasını çok merak ediyorum.
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Jaja niye bu kadar önemli. Şenol Güneş onu takımda istemiyorsa yönetim ne yapabilir ki, Güneş, Adrian'ı istiyor, Jaja'yı değil.

yes
                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• En büyük bombayı patlatsanızda istemiyorum artık.Jaja'yı satıyorsunuz hemde 5 (beş) gibi komik bir rakama.Tüm keyfimi kaçırdı yönetim.
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbrahim Kızıl'ın yerinde olsam Jaja için 6M € verip hemen alırdım. 1 sene sonra da en az 10M €'ya satardım.

Jaja'yı sadece 5M €'ya satmak ya işbilmezliktir ya da işin içinde başka şeyler var. 5M olayı benim çok canımı sıktı. Gidip arap takımına en önemli futbolcunu satıyorsun ve sadece 5M €'ya..

Eğer bu kadar oyuncu yolladıktan sonra Umut'u takımda tutup seneye de 34 hafta boyunca bize ızdırap çektirecekseler hemen istifaları versinler. Umut için 4M € teklif edildiğine asla inanmıyorum. 2M € veren varsa bile anında satılması lazım.
                    Yav yeter be arkadaş herşeyi siz biliorsunuz!
                    Elinde içki bardağı Trafikte gezen tozan bu densiz,
                    Yanında manitalarla otel kapısında görünen bu densiz,
                    İBB maçı sonu meydan okuyup çekip giden bu karektersiz,
                    Karabuk maçı sonu basıp giden gene bu,
                    Kaç maç kurtarmış Kaç maç kaybettirmiş bi bakın bakalım?

Selcuk Karektersiğzlik yaptı kendisi salağa yataıp bastı gitti,Egemen ona keza,Ceyhun desen fark yok! Niye Burak Onur Tolga gitmior da onlar gidior?

Yönetim salak şenol hoca gerizekalı ama siz akıllısınız!

Böle taraftarımız olduğu sürece bizden cacık olmaz Konu kapanmıştır .
                    Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• Bu Borsanin iyi yani artik Bilgi kirliligi olmiyacak.Satilsin satis bedelini bildirirler artik ve biz görürüz ne kadara gittini.Normal sartlarda 8-9 Mio edecek oyuncu Jaja.Emenike 9 Mio etmez hicbiryerde.Biz bu rakam niye bukadar yüksek oldugunu biliyoruz.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Jaja dan sonra bizim kalenderler Of'lu Ali ile Colman'da tingildemeye başlamıştı.Her türlü sıkıntı doğuruyordu bizim yetenek küpü Jaja,bu yaştan sonra da huy değiştirip bir Aleks profosyenelliği sergilemeyeceğine göre yolu açık olsun diyorum,hiç üzülmedim.Devre arasındaki tavrı,Bilica pisliği ile olan görüntüler ve Karabük maçı sonrasındakileri iyi düşünüp ondan sonra Şenol hoca veya yönetimin kararını sorgulamak daha mantıklı bence.
                        Ceyhun için de hiç üzülmedim,tabi bu isimleri telafi edecek plan proğramımız varsa.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu takım olduda devreye yine 9 puan önde girdi bu adamın takımı karıştırmayacagının garantisini verebilen var mı ? 5 niye sattık diyenler 4'e nasıl aldıgımızı anladılar umarım..

Yorum

• İlk olarak 7 AHMET 7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hangisi ganso değil mi?
                            bizimki.filho

Yorum

• Bu transfer dönemi bende lig kadar stres yaptı, artık şu transferler bitsin de önümüzü görelim. Takımın yarısı gitti, hala gidecek oyuncular var ve transferde somut adımlar göremiyoruz. Hala Turgay'ın peşindeyiz.

Ayrıca,Jaja'nın gidişi kesinlikle hatadır. 5 milyona Jaja gibi oyuncu bulmanız İMKANSIZ. Ne bekliyoruz ki takımın hepsi asker mi olsun? Jaja'nın bu takımdaki varlığı bize tek başına 10 puan kazandırmıştır geçen sezon. Biraz kendisini toparlasa çok daha iyi olurdu ve ondan bu sezon ümitliydim ama Arap takımına gitmekte ne demek, anlamıyorum bu işi.
                              En son mda61 tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 09:35.
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Jaja'yı 5 milyona satmak üstün başarı ister. Hem de Arap takımlarına. Vallahi bravo.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Çalışıyor...
                                X