İlk olarak zahido tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartmayın beyler çok kötü kadromuz yok ilk 11'e 8 yeni topçu alırsak iş biter
ama maçları üçer kişi oynamamız lazım, 11 li değil
Birde o üçün ikisi kaleci olabilirse tamamdır.
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Forvet arkası almayız,Bu sene 4-2-3-1 oynucağımızı düşünmüyorum,4-3-3 oynarız..
...ne sisteminden bahsediyorsun kerdeşim sen...sistem mi kaldı....11 kişi çıkacak sahaya ...pata küte oynayacaklar işte ne çıkarsa....
....en çok da colman a acıyorum jajanın gidişinden sonra....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidenler gitti , daha konuşmanın anlamı yok selçuğun yeri doldu egemen ve jajanın yeri de dolar sıkıntı yapmayın . Jaja yetenekli ama yeteneğinin önüne gecen disiplinsizliği vardı . Böyle oyuncuları zarar etmeden satmak müthiş bişey 5 milyon euroyu araplar peşim vermiştir büyük ihtimalle
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian Transferini özetlemek gerekirse kulüp başkanı çok zengin ve oyunuyu satmak istemiyor kesinlikle.
normalde başka bir Polonya ekibinde olsaydı 2-2.5 milyon euroya alnabşilecek bir oyuncu (tahmin)
Sıkıntı burada kaç lira verirseniz verin satmayacağım diyor......
Jaja yerine bir sürü isim zikredilebilir...........
Christian Noboa bunlardan bir tanesi olmalıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=EhA5lcLag7gBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle olunca o takımla alınan 3. lük siliniyor mu...?
demek ki takım kurmuş ve derece almış...
Demek ki takım kurup derece almış ve demek ki takım dağıtıp elenmiş. İkisini de görmek gerek.
Yorum
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezer badur,barış ataş,barış özbek,tayfun cora bir hareketleriyle Galatasaraya maçı kazandırırlar.
Yorum
-
İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bende 18 yasimda ayni seyi soyluyodum... 37 oldum hala sampiyonluk goremedim... sanada takim oyunu ile iyi baklemeler.... 20 sene sonra hatirla bunlari oldu mu??
Yorum
-
onur
serkan..... giray....... kyrgiakos..... piotr
...................... zokora .....................
........... igiebor .......... colman ............
burak..................................... adrian
...................... ( cenk) ...................
umut
bence iyi kadroEn son selcuk tarafından düzenlendi; 11.06.2011, 01:57."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Jaja gitmesin bu takım her türlü şampiyonluğa oynar diyordum.O adam Türkiye'nin şu an en yetenekli oyuncusu sadece %30'u ile oynadı geçen sene diyorduk bu sene Selçuk'un gidişiyle performansını katlayacaktır bizi şampiyonluğun en büyük adayı yapacaktır diyorduk gönderildi.Bence en az 5 sene daha rafa kalktı şampiyonluk.
Ama bu transferde beni rahatlatan tek husus var bazı arkadaşlar çok bilen hep menejerin oyunu Piotr,Pawel,Glowacki şimdi de Adrian diyenlerin hepsinin utandığı bir hamle olmuştur.Görüldüğü gibi Polonya sevdası yönetimin değil bire bir Şenol Hoca'nın tercihleridir bu Polonya'lılar.
Şenol Hoca Jaja'yı gönderip yerine Adrian'ı alarak çok büyük kumar oynama hedefinde tutmazsa sene sonu yolcudur abbas bağlasan durmaz.İnşallah tutar da Şenol Hoca başarılı olur.
Yorum
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir fena olan ?"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Yönetim mıllet govde gosterısı yapıyo bızımkıler armut topluyor...Takımda elle tutulur kımse kalmadı..
Burak bu sene verdıgının yarısını veremez jaja sız selcuksuz..Bir Onur var saglam dıgerlerı pek guven vermıyor
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian Transferini özetlemek gerekirse kulüp başkanı çok zengin ve oyunuyu satmak istemiyor kesinlikle.
normalde başka bir Polonya ekibinde olsaydı 2-2.5 milyon euroya alnabşilecek bir oyuncu (tahmin)
Sıkıntı burada kaç lira verirseniz verin satmayacağım diyor......
Jaja yerine bir sürü isim zikredilebilir...........
Christian Noboa bunlardan bir tanesi olmalıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=EhA5lcLag7g
Bu Noboa'nın sözleşmesi 2011 de bitiyo gözüküyor..
Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman,Pawel,Piotr,Zokora bunlar kalıcı diğerleri halen sallantıda, 3 tane daha gönderilirse ki Glo'nun gönderileceğini sanmıyorum 2 sağlam transfer bekliyorum yönetimden
O zamana kadar transfer yapacaklar bence...........Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
Yorum