Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yine yanlış konuşuyosun usta 2007'de kayıt olmuşsun..
    o 2004 hissediyor sen karışma.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Toulsenein bizden Colman i istemesine şaşırmadım.Gündemlerinde olan bir oyuncu Hatta Umuttan önce

ben söyleyeceğimi Nisan Ayında Söyledim

Piyasasını bulurlarsa Yabancıların hepsi gider........ Sıfırdan bir kadro yapılıyor.......

sizide uyardım Kimi küfür etti kimi inandı...........

Ona göre ben gardımı o zaman aldım şaşırmadım bekliyordum............

Dediğim gibi Taraftar olarak bugünü değil her zaman yarını irdelerseniz daha olumlu yorumlar yapabilirsiniz........... bence
      Uğur abi bildiklerini söylediğin için teşekkürler .

İyi geceler .
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İmza yok, yaygara çok !

Helal olsun !
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Trabzonsporu 1997 den bu araya kadar takip ediyorum. Hic böyle bir kadro kurdugumuzu hatirlamiyorum. 82 puan topladik ya. Simdi yine sil bastan yapmaya ya mi ugrasiyorlar? Bu takimdan hic bise olmaz böyle yöneticiler varken.
          Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neden? jaja cok iyi bir topcumu yada adriani nekadar taniyosun. ancak bilip bilmeden salliyonuz bizim taraftar sowmen adami cok seviyor nedense en buyuk ornegide yattara 8 senede ne verdi takima.
            3-4 macını izledim dünkü fransa maçınıda jaja'nın kaç maçı çevirdiğini ne cabuk unuttunuz daha ilk senesinde adam 12 gol ve 5 asist yaptık adrian 5 milyon euro eder mi etmez

Yorum

• sorun bakalım zeki müren de bizi görecek mi ?
              diğerlerinden farklı...öteki...
              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Hocanın sercan ve erene hiç barışa da çok az şans vereceğini düşünürsek elde sadece zokora var..jaja yüksek ihtimal gidecek,Allah korusun colman da giderse bittiğimizin resmidir,iskelet kadrodan o kadar adamı gönderdikten sonra kralını alsan ne yazar.Allah yardımcımız olsun..

Yorum

• zokora - romaric - adrian

isimli bir forvetle forma satisini patlar
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• GÜLE GÜLE jaja en çok mutlu oldugum transfer haberi... Colman takımda kalmalı...bi kaç giden isim olabilri jajadan sonra yerine alınacaklarla daha kuvvetli bir Trabzonspor olacagız...Seneye bol heyecan bizi bekliyor
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar arkadaşı aradım .

Touluse'a Umut'u 2.5 M� ya satmayacağımızı söylemişiz. Umut transferini rafa kaldırılmış şu anlık . Touluse'da Colman'ı istemiş ve 4 M � önermişler. Yönetim bu teklife hem kendisi hem Colman'ın iyileştirme istemesi ve son tepkisi yüzünden sıcak bakmış . Daha ucuza Romaric'i alıp karlı bir değişim yapmayı düşünüyormuş .

Şenol Güneş'in fikri alınmamış daha . ( Bence itiraz etmeyecektir )

Bu arada ...

Tepki alıyorum artık burda tek bir bilgi bile paylaşırsam adam değilim .

Burda kişiliğime varan hakaretler edildi . 2004 den beri bu foruma kayıtlıyım herkes yerini bilecek cidden denilenler hoş olmadı ..
                      böyle saçmalık mı olur sırf ücrette itileştirme yapmamak için adammı satılır bunlar barış özbeke 1 m veren adamlar değil mi
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu takımda gidecek en son adam Colman'dır.
                        Ne biçim iş bu ya.
                        Bu mu yeniden yapılanma elde avuçta birşey kalmadı!
                        Bir Zokora aldık varmı başka birşey?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Jaja gitmiş diyorlar arkadaşlar doğru mu ?
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• zaten her gönderdiğimiz adamın peşinden en iyisini alacağız lafınada ayrı bir tav oluyorum ...
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporu 1997 den bu araya kadar takip ediyorum. Hic böyle bir kadro kurdugumuzu hatirlamiyorum. 82 puan topladik ya. Simdi yine sil bastan yapmaya ya mi ugrasiyorlar? Bu takimdan hic bise olmaz böyle yöneticiler varken.
                              gene toplucaklar gençleri 20 tane futbolcu alcaklar ilk sene gecicek öle gene şampiyonluk kovalarız olmadı sil bi daha oh ne ala

Yorum

• Vay be Colman gidiyor Umut kalıyor öylemi...
                                Sonra da bomba gibi takım yapacağız...
                                Öylemi...
                                "Öyle dema öyle dema
                                Öyle dersan ölecesun
                                Ecel geldi baş ucuna
                                Nasil Can verecesun..."
                                "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                                Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

Yükleniyor...
                                X