Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -4-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar başkan şuan ispanyadamı acaba bir bilginiz varmıı
    & ONUR RECEP KIVRAK &
    ^^KELEBEK^^

Yorum

• El Hamdoui İçin Yeni bir teklif yaptık.
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kimden bahsediyosun
        Tayfun'dan ^^
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen hafta bugün yine 00:00 civarlarında Zokora transferi açıklanmıştı bakalım..
          Geldiğimiz hale bak yahu.Hayali ihracatçı gibi olduk.Bir ton isim var elde var Zokora Kanoute'yi istiyorum ben...İman gücüyle bombalar vallahi...
          BÜLENT

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaslar artık yabancı yollamadan yabancı alamayız..

Bence tolga cigerci alınacaksa mesela orta sahaya birtek zokorayı alırdım...

Cünkü Tolgadan formayı diger yabancı biraz zor alır..
            bizim takım bu tolgayı mı istiyor ya öyle haber mi var sürekli adı geciyor ben kacırdım herhalde eger ilgileniyorsak güzel cok güzel olur steve mclearen bu cocuk icin cok iyi topcu olacak diyordu
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada deportiolu guardadoya 4 mio. teklif varmis.
              ozana okadar para verecegimize 6 mio.euroya kadar bu transferi bitirmeye calisirim.
              kesinlikle haklısın..guardado süper adam =) frikik atar,oyunu okur,dripling yapar,zekidir-tekniği muazzam

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu arada deportiolu guardadoya 4 mio. teklif varmis.
                ozana okadar para verecegimize 6 mio.euroya kadar bu transferi bitirmeye calisirim.

sporting gijondan diego castro var bedava kimseyle anlasmadiysa... o daha iyi olur bence.....

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  28 yaşına gelmiş takımın en yaşlılarından biri olmuşsun...Kulübü en fazla sahiplenmesi gereken sen iken ne yapıyorsun...tedirginsin ,korkaksın, asosyalsin ve ezik duruyorsun sonra taraftar neden bana böyle davranıyor diyorsun...Neden kaptanlık için adım bile geçmiyor diye düşünmüyorsun kontenjandan oynadığını kabullenmiş gibisin...Yazık ettin kendine aslanım...
                  Kim bu bahsettiğin oyuncu abi ?
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Egemen adlı şerefsiz herif bjkden 1.5 değil 1.1 milyon euro alacak. Unutmayın, bu kadar ucuz bu adamlar.

Egemen'i neden bu kadar büyütüyorsunuz hala? bu sene muhtemelen bizde bile ilk 11 şansı bulamayacaktı, beşiktaş'a gitti cebini doldurdu emeklilik öncesi, boşverin abi, tribünlere oynuyordu, sahada hiç bir katkısı yoktu, aksine çok dengesiz yakalanıyordu defansta.

ne hali varsa görsün...

bu arada sakaryaspor'da yunus diye bir cocuk vardi ne oldu o ? körfezdeki arkadaşlar orta saha'da iyi gayet diyorlar, gerçi erdal abiye sormak lazım, belki daha yakından takip etmiştir... nasıl bir cocuk acaba ?
                    There are 10 kinds of people
                    Those who understand binary and
                    Those who don’t

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      El Hamdoui İçin Yeni bir teklif yaptık.
                      Gelme ihtimali ?
                      FIRTINA

Yorum

Ciddi misin bak bu haber cok sevindim

Yorum

Müthiş haber.

Yorum

• kaynak filan yok tahmin ediyorum.... Şuan başkanın nerde olduğunu bilemiyorsak eğer gizli gizli yürüttğü işler var bence.. Ben bu isimlerden daha başka birini bekliyorum, adı hiç basında çıkmamış birini.

Yorum

el hamdoui İçin yeni bir teklif yaptık.
                              kaynakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
                              & ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

günün en güzel haberiiiii......

Yorum

Yükleniyor...
                                X