arkadaşlar başkan şuan ispanyadamı acaba bir bilginiz varmıı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -4-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimden bahsediyosunTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen hafta bugün yine 00:00 civarlarında Zokora transferi açıklanmıştı bakalım..Kanoute'yi istiyorum ben...İman gücüyle bombalar vallahi...
BÜLENT
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar artık yabancı yollamadan yabancı alamayız..
Bence tolga cigerci alınacaksa mesela orta sahaya birtek zokorayı alırdım...
Cünkü Tolgadan formayı diger yabancı biraz zor alır..Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada deportiolu guardadoya 4 mio. teklif varmis.
ozana okadar para verecegimize 6 mio.euroya kadar bu transferi bitirmeye calisirim.
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada deportiolu guardadoya 4 mio. teklif varmis.
ozana okadar para verecegimize 6 mio.euroya kadar bu transferi bitirmeye calisirim.
sporting gijondan diego castro var bedava kimseyle anlasmadiysa... o daha iyi olur bence.....
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 yaşına gelmiş takımın en yaşlılarından biri olmuşsun...Kulübü en fazla sahiplenmesi gereken sen iken ne yapıyorsun...tedirginsin ,korkaksın, asosyalsin ve ezik duruyorsun sonra taraftar neden bana böyle davranıyor diyorsun...Neden kaptanlık için adım bile geçmiyor diye düşünmüyorsun kontenjandan oynadığını kabullenmiş gibisin...Yazık ettin kendine aslanım...'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen adlı şerefsiz herif bjkden 1.5 değil 1.1 milyon euro alacak. Unutmayın, bu kadar ucuz bu adamlar.
Egemen'i neden bu kadar büyütüyorsunuz hala? bu sene muhtemelen bizde bile ilk 11 şansı bulamayacaktı, beşiktaş'a gitti cebini doldurdu emeklilik öncesi, boşverin abi, tribünlere oynuyordu, sahada hiç bir katkısı yoktu, aksine çok dengesiz yakalanıyordu defansta.
ne hali varsa görsün...
bu arada sakaryaspor'da yunus diye bir cocuk vardi ne oldu o ? körfezdeki arkadaşlar orta saha'da iyi gayet diyorlar, gerçi erdal abiye sormak lazım, belki daha yakından takip etmiştir... nasıl bir cocuk acaba ?There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl Hamdoui İçin Yeni bir teklif yaptık.FIRTINA
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl Hamdoui İçin Yeni bir teklif yaptık.
Ciddi misin bak bu haber cok sevindim
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl Hamdoui İçin Yeni bir teklif yaptık.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleel hamdoui İçin yeni bir teklif yaptık.& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
günün en güzel haberiiiii......
Yorum
Yorum