Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    buraya haber yazasım gelmiyor daha

erdal abi tavsiyem sende verme

burası her gazetenin her spikerin alıntılarıyla dolsun

bu ne yaa.
    Ugur abi kizmana gerek yok beni kast ediyorsan. Senin paylasimlarina saygimiz var. Sadece oyle gordum ve paylasmak istedim.
    1

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu konuşmalar şöyle 5-6 hafta önce olsaydı ne olurdu
      Bisey olmazdi renktas. Onumuzdeki secim, 20 milyon mutlu insan olacak. Sunu da bi yere yazin bisey biliyosam seneye de antalyayi kumede gorecegiz.

Yorum

• Ağaoğlu "Konuşayım mı, var mı yüreğiniz o kadar?" dedi.

Selim Soydan: " Aman ha aman. Sakın yapma Ahmet gerek yok şimdi."

Diyecek pek söz bulamıyorum...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yunus Emre Sel :

TS TRANSFER LİSTESİ: 1. sıra Zokora, 2. Al Hamdouı, 3. Ozan İpek, 4. sıra Fuchs, 5. Eren Albayrak, 6. Alper, 7. Turgay, 8. Barış Özbek.. V.B
          İlk 6'lıyı beğendim ben.
          Colmandante

Yorum

• göktaş kupanın kimin olacağı bellidir. bu saaten sonra fbnin . herkes bilsin
            twitter @hopeMit

Yorum

• Erdal bana da lazım tel?

Yorum

• Kemalettin Göktaş konuyu mahkemeye taşıyacağını söyledi.

Tüm telefon kayıtları ortaya çıkarılsın bakalım neymiş olan biten.
                Bordomavi.net

Yorum

• Ulan ercan ibrahim abine de ses yükseltsen ya
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan BMN büyük kolaylık...İbrahim bey in telefonu diyorum tak özel mesaj....Aradım İbrahim bey i açık açık söyledim...Ben sizi layık görmezdim ama bu gece için Allah sizden razı olsun dedim...Normalde bırakmıştım dedim...Ama bir haftadır taraftarın çektiği ızdıraba kayıtsız kalamazdım.....
                    ben de numarası var erdal abi

Yorum

• O telefon kayıtları elde değil istekle bulunacaksa çoktan uçmuştur..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ulan ercan ibrahim abine de ses yükseltsen ya
                        ona mert adamdır dedi sadece...
                        twitter @hopeMit

Yorum

• yeter artık be, kuruttu şerefsiz soysuzlar bizi.

haykıralım artık, sus pus olup nereye kadar.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• sıkar valla korku adama herşeyi yaptırır
                            Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ona mert adamdır dedi sadece...
                              Başka bişey demeye yüreği yetmez, buldu karşısında naif adam sesini yükseltiyo karaktersiz
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• tv8 den haber alamıyoruz?
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X