İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuşmalar şöyle 5-6 hafta önce olsaydı ne olurdu
Yorum
-
Ağaoğlu "Konuşayım mı, var mı yüreğiniz o kadar?" dedi.
Selim Soydan: " Aman ha aman. Sakın yapma Ahmet gerek yok şimdi."
Diyecek pek söz bulamıyorum...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel :
TS TRANSFER LİSTESİ: 1. sıra Zokora, 2. Al Hamdouı, 3. Ozan İpek, 4. sıra Fuchs, 5. Eren Albayrak, 6. Alper, 7. Turgay, 8. Barış Özbek.. V.BColmandante
Yorum
-
Ulan ercan ibrahim abine de ses yükseltsen ya1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan BMN büyük kolaylık...İbrahim bey in telefonu diyorum tak özel mesaj....Aradım İbrahim bey i açık açık söyledim...Ben sizi layık görmezdim ama bu gece için Allah sizden razı olsun dedim...Normalde bırakmıştım dedim...Ama bir haftadır taraftarın çektiği ızdıraba kayıtsız kalamazdım.....
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan ercan ibrahim abine de ses yükseltsen yatwitter @hopeMit
Yorum
-
İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona mert adamdır dedi sadece...1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
Yorum