Linksverteidiger Fuchs hatte vor dem Saisonabschluss gegen den FC St. Pauli von mehreren Angeboten aus dem Ausland berichtet. Die Mainzer zogen mittlerweile ihre Kaufoption, nach der Fuchs einen Vierjahresvertrag erhält. Die Rheinhessen zahlen dafür rund 1,8 Millionen Euro an den Zweitligisten VfL Bochum, der noch die Transferrechte hält.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLinksverteidiger Fuchs hatte vor dem Saisonabschluss gegen den FC St. Pauli von mehreren Angeboten aus dem Ausland berichtet. Die Mainzer zogen mittlerweile ihre Kaufoption, nach der Fuchs einen Vierjahresvertrag erhält. Die Rheinhessen zahlen dafür rund 1,8 Millionen Euro an den Zweitligisten VfL Bochum, der noch die Transferrechte hält.
http://de.eurosport.yahoo.com/160520...eib-fuchs.htmlForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hoca bir üst merdivene çıkıp yukarıdan bakacak bence...........Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs'nin yeni yönetimi Türkiye piyasasını alt üst edebilir.Şimdiden Selçuk,Ozan İpek,Mustafa Pektemek,Orhan Şam isimleri geçmeye başladı.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLinksverteidiger Fuchs hatte vor dem Saisonabschluss gegen den FC St. Pauli von mehreren Angeboten aus dem Ausland berichtet. Die Mainzer zogen mittlerweile ihre Kaufoption, nach der Fuchs einen Vierjahresvertrag erhält. Die Rheinhessen zahlen dafür rund 1,8 Millionen Euro an den Zweitligisten VfL Bochum, der noch die Transferrechte hält.
http://de.eurosport.yahoo.com/160520...eib-fuchs.htmlçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Giderken ağlayan, ben Trabzonluyum diyen, Avrupa tecrübesi olan, Bursa'da da umduğunu bulamayan Stepanov'u neden düşünmeyiz ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe meali; bir yere gitmiyor mu ?
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiderken ağlayan, ben Trabzonluyum diyen, Avrupa tecrübesi olan, Bursa'da da umduğunu bulamayan Stepanov'u neden düşünmeyiz ?Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bilinen bir sey.Ama Mainztaki yeni kontratinda belli bir Miktara serbest kalma opsionu var.O bizi ilgilendiriyor.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiderken ağlayan, ben Trabzonluyum diyen, Avrupa tecrübesi olan, Bursa'da da umduğunu bulamayan Stepanov'u neden düşünmeyiz ?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Fatih Arda yı satmadan Ozan ı neden alsınlar?
Ardayı satmadan Ozan neden gitsin?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa neden düşünmüyor oynatmayı....
Stepanov bu takımda oynayamaz mı yani ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiderken ağlayan, ben Trabzonluyum diyen, Avrupa tecrübesi olan, Bursa'da da umduğunu bulamayan Stepanov'u neden düşünmeyiz ?
Ben bu Holmen'e takıldım.Bence sezonun en iyi 3 ortasaha oyuncusundan biriydi. Hem çok koşuyor hem ofansif anlamda çok etkili.Bence dışarda böyle bir adamı 4-5 milyon eurodan aşağı alamayız.Colmandante
Yorum
Yorum