İlk olarak Ömer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBotafogo'ya gidecek buyuk ihtimal.
Ozan Ipek ne durumda.
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüşler genelde aynı yönde.Zokora iyi topçu,Romaric ondan daha iyi topçu.İkisi birden zor Romaric daha zor Zokora'ya razıyım.Tamam ben de razıyım
Seedorf'a ne oldu ya gelince,
Emirhanım açıklama yapmış gardaşım,emekli olacağım,bi servis arabası alıp öğrenci taşıyacağım,servisci amca olacağım ne işim var topunan kaleyinen demişİlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeedorf Botafogo'ya gidecek diye okumuştum bir yerde.
Romariç değilde Seedorf ve Zokora'ya razıyım benSiz ?
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'u o kadar kolay göndermeyin. Bu camia eğer ki bitmediyse gidişi o kadar kolay olmayacak. Elbet birileri fısıldar kulağına çocuk işi mi bu ezeli rakibimize bedava gidiyorsun diye.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de Tunahan, birçoğumuz Burak Yılmaz ismini duyunca sinirlenirken Şenol Hocamız çok ısrarcıydı ve bugün görüyoruz ki çok da başarılı oldu. Öyleyse nasıl başarısız diyebiliriz ki hocamız için? (Diğer transferleri onun isteyip istemediğini bilmediğim için başka örnek veremiyorum)
Ben Şenol hocanın tercihleri yanlış demiyorum ama aman çok para gitmesin takım içi dengeler bozulmasın diye güdülen bir transfer politikası nasıl başarılı olabilir.
Mesela bırakın kardeşim izleme komitesi kurmuşssanız onlar yapsın transferi.Raporlarını sunsunlar Şenol hocaya o da bunu bunu istiyorum desin 'Yönetici'de gidip sadece imzayı attırsın.Ben hergün bir asbaşkan bir genel sekreterin bir başkanın demeçlerini okumak istemiyorum.
Transfer işi önemli bir icraat diyorsak bilenler yapsın.Şenol hocada biraz daha cesur olsun istiyorum.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
TM verilerine göre 4 takımın transfer gider gelirlerine baktım
sezon ts fb bjk gs
07-08 + 23 - 13 - 16 - 20
08-09 - 37 - 41 - 28 - 11
09-10 - 5 - 51 - 46 - 26
10-11 - 12 - 43 - 19 - 13
toplam - 31 - 148 - 109 - 70
tabi bunlara oyunculara verilen (bizden fazla) maaşlarıda koyarsak görüntü ortada. özellikler gs nin ve bjk nin bonservissiz aldığı oyunculara verdiği yüksek bedeller ( maaş) var
bizim geçen sene ve bu seneki yükselen grafiğimizi ve kazandığımız paraları transferde harcama zamanıdır
hep borç ödeme ile olmaz bu iş.
selçuk ve egemen ne pahasına olursa olsun tutulmalı
kaliteli ve avrupa tecrübesi olan 1-2 oyuncu
ve daha tanınmamış ama yetenekli 1-2 oyuncu alınmalı
maksimum 20-25 Meuro ya takım harika olabilir
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora'ya yıllık 1.2 Milyon € verecekmişiz 3 senelik anlaşma söz konusu, Sevilla Zokora ve Romaric paketi yapmak istiyormuşOSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora'ya yıllık 1.2 Milyon € verecekmişiz 3 senelik anlaşma söz konusu, Sevilla Zokora ve Romaric paketi yapmak istiyormuş1
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora'ya yıllık 1.2 Milyon € verecekmişiz 3 senelik anlaşma söz konusu, Sevilla Zokora ve Romaric paketi yapmak istiyormuşŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz daha iyi bilirsiniz de,bir gariplik yokmu?Selçuk'a 2.5-3 milyon euro dan bahsediliyor Zokora 1.3. 1 dk durmayalım hemen alalım,Selçuk ta gidecekse gitsin diyesim geldi
Ertan abi avrupa'da klüpler bizim kadar para vermiyor topçulara gerçekten. Lugano örneği neden gidemedi Lazio'ya o kadar istediği halde. Türkiyede futbolculardan vergi alınmıyor Avrupanın bir çok yerinde %40 vergi kesiliyor. Hey gidi ülkem heey"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemedi demeyin Selçuk Gs'e giderse Burak'ta sözleşme uzatmaz bir sene sonra o da bedava gider.1
Yorum
Yorum