Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lig bitsede rahatça transfere odaklansam
    Asıl işkence o vakit başlar Ömerim,sonra da şu transfer dönemi bi biteydi de kurtulaydım deme.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• romaricle zokora tarnsfermarkt ta değerleri yarı yarıya ama istatistik olarak romariç daha önde parası da az biz romariçi alırız

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Botafogo'ya gidecek buyuk ihtimal.

Ozan Ipek ne durumda.
        Ozan'dan haber yok şimdilik. Ama sorucam bugün yarın. Her zamanda soramıyorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Görüşler genelde aynı yönde.Zokora iyi topçu,Romaric ondan daha iyi topçu.İkisi birden zor Romaric daha zor Zokora'ya razıyım.Tamam ben de razıyım

Seedorf'a ne oldu ya gelince,
        Emirhanım açıklama yapmış gardaşım,emekli olacağım,bi servis arabası alıp öğrenci taşıyacağım,servisci amca olacağım ne işim var topunan kaleyinen demiş
        İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seedorf Botafogo'ya gidecek diye okumuştum bir yerde.
        Ne yapcak Brezilyada arkadaş. Hojdonk'a sorsun bizi gelsin bize

Romariç değilde Seedorf ve Zokora'ya razıyım ben Siz ?
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bana Kizabilirsiniz fakat:

Trabzonsporlu Selcuk Inan, Galatasaray ile kesin anlasmaya vardi.

Hazar Buyuka diye biri Twitter'dan yazmis...
          1

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk'u o kadar kolay göndermeyin. Bu camia eğer ki bitmediyse gidişi o kadar kolay olmayacak. Elbet birileri fısıldar kulağına çocuk işi mi bu ezeli rakibimize bedava gidiyorsun diye.
            Ne bekliyorsun mesela,kolay olmayacağına dair.En az senin kadar doluyum buna inanabilirsin ama ben senden taha tecrübeliyim,gider gık çıkmaz,yaz bi tarafa.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Zokora'ya yıllık 1.2 Milyon € verecekmişiz 3 senelik anlaşma söz konusu, Sevilla Zokora ve Romaric paketi yapmak istiyormuş
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de Tunahan, birçoğumuz Burak Yılmaz ismini duyunca sinirlenirken Şenol Hocamız çok ısrarcıydı ve bugün görüyoruz ki çok da başarılı oldu. Öyleyse nasıl başarısız diyebiliriz ki hocamız için? (Diğer transferleri onun isteyip istemediğini bilmediğim için başka örnek veremiyorum)
                Ama abi sadece bu dönem değil Şenol hocanın önceki dönemlerinide düşünüyorum ,araştırıyorum Burak Yılmazdan başka bir örnek varmı?
                Ben Şenol hocanın tercihleri yanlış demiyorum ama aman çok para gitmesin takım içi dengeler bozulmasın diye güdülen bir transfer politikası nasıl başarılı olabilir.
                Mesela bırakın kardeşim izleme komitesi kurmuşssanız onlar yapsın transferi.Raporlarını sunsunlar Şenol hocaya o da bunu bunu istiyorum desin 'Yönetici'de gidip sadece imzayı attırsın.Ben hergün bir asbaşkan bir genel sekreterin bir başkanın demeçlerini okumak istemiyorum.
                Transfer işi önemli bir icraat diyorsak bilenler yapsın.Şenol hocada biraz daha cesur olsun istiyorum.
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• TM verilerine göre 4 takımın transfer gider gelirlerine baktım

sezon ts fb bjk gs

07-08 + 23 - 13 - 16 - 20
                  08-09 - 37 - 41 - 28 - 11
                  09-10 - 5 - 51 - 46 - 26
                  10-11 - 12 - 43 - 19 - 13

toplam - 31 - 148 - 109 - 70

tabi bunlara oyunculara verilen (bizden fazla) maaşlarıda koyarsak görüntü ortada. özellikler gs nin ve bjk nin bonservissiz aldığı oyunculara verdiği yüksek bedeller ( maaş) var

bizim geçen sene ve bu seneki yükselen grafiğimizi ve kazandığımız paraları transferde harcama zamanıdır

hep borç ödeme ile olmaz bu iş.

selçuk ve egemen ne pahasına olursa olsun tutulmalı

kaliteli ve avrupa tecrübesi olan 1-2 oyuncu

ve daha tanınmamış ama yetenekli 1-2 oyuncu alınmalı

maksimum 20-25 Meuro ya takım harika olabilir

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zokora'ya yıllık 1.2 Milyon € verecekmişiz 3 senelik anlaşma söz konusu, Sevilla Zokora ve Romaric paketi yapmak istiyormuş
                    Abi Zokorayı hiç izlemedim bir Appiah etkisi yaratabilirmi?
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

Zokora'ya yıllık 1.2 Milyon € verecekmişiz 3 senelik anlaşma söz konusu, Sevilla Zokora ve Romaric paketi yapmak istiyormuş
                      Bonservis olarak ne verecekmisiz abi bu konu hakkinda bilgin varmi?
                      1

Yorum

• soru şu: Selçuk " Sadri Şener tekrar seçilirse kalırım" dedi mi demedi mi?

Dememiş olabilir mi mesela??
                        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

Siz daha iyi bilirsiniz de,bir gariplik yokmu?Selçuk'a 2.5-3 milyon euro dan bahsediliyor Zokora 1.3. 1 dk durmayalım hemen alalım,Selçuk ta gidecekse gitsin diyesim geldi

Yorum

• Demedi demeyin Selçuk Gs'e giderse Burak'ta sözleşme uzatmaz bir sene sonra o da bedava gider.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siz daha iyi bilirsiniz de,bir gariplik yokmu?Selçuk'a 2.5-3 milyon euro dan bahsediliyor Zokora 1.3. 1 dk durmayalım hemen alalım,Selçuk ta gidecekse gitsin diyesim geldi

Ertan abi avrupa'da klüpler bizim kadar para vermiyor topçulara gerçekten. Lugano örneği neden gidemedi Lazio'ya o kadar istediği halde. Türkiyede futbolculardan vergi alınmıyor Avrupanın bir çok yerinde %40 vergi kesiliyor. Hey gidi ülkem heey
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Demedi demeyin Selçuk Gs'e giderse Burak'ta sözleşme uzatmaz bir sene sonra o da bedava gider.
                                Istanbul'a gidip futbolu birakma noktasina gelen birisi Trabzon'a gelip kendini buluyorsa ve bedava gitmek istiyorsa gitsin.
                                1

Yorum

Yükleniyor...
                                X