Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Neyse Adem Büyük bombasını patlattık zaten artık önümüz açık , oldu olucak Ordu'dan müslümü'de alalımda tam olsun bari .
    - Benim anladığım bunlar yine alakasız adamlar alıp yine bir senemizi harap edecekler...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sadece Mehmet Yıldız'ın o güzel günlerindeki gibi ilerde top tutan, orta sahayı rahatlatan, yıkılmayan bir forvet alsak bu bile takıma çok şeyler katar çünkü JAJA bu kadar baskı yemez ve Colman-Selçuk ikilisi daha az baskı göreceği için performansları artar.

Kanatlara Bosna-Makedon-Rus-Gürcü-Bulgar gibi ülkelerden genç ama fırtına gibi adamlar bulabiliriz.

Forvet çok kaliteli bir yabancı ve bir yerli

Sağbek şart, solbek Malik Fathi- G. Süzen

Ortasahaya 2Türk bir çok iyi yabancı

Stopere kalburüstü bir yabancı..

Kanoute'yi Sevilla-MAdrid maçında izledim eski günlerinden çok uzak,, Ama yine de şu takımda bir sezonda en az15 gol atar diye düşünüyorum. Fakat ortalığı dağıtıp fizik gücüyle etki yapacak hali kalmamış.

Acaba Diego Capel kaç para ki Messi nin 2 silindir eksik olanı...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Neyse Adem Büyük bombasını patlattık zaten artık önümüz açık , oldu olucak Ordu'dan müslümü'de alalımda tam olsun bari .
        - Benim anladığım bunlar yine alakasız adamlar alıp yine bir senemizi harap edecekler...
        Hasan üçüncü'yüde getirecekler diye korkuyorum sedat ağabey

Yorum

• - Öyle Kanaoutie , El Hamdoui felan beklemeyin bence , ulan yanıyorum yanıyorumda hala yiyoruz ya şu haberleri ne diyeyim...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hasan üçüncü'yüde getirecekler diye korkuyorum sedat ağabey
            - Hasan'da o takımın dinamosu , hem öz evlat kontenjanı var , ayrıca Dünyada kimsede olmayan tekmeye kafa sokması gibi bir yeteneğide varken kaçırılmasın derim ben

Yorum

• Bu ne karamsarlık ya daha transfer sezonu açılmadı bile şimdiden eteklerimiz tutuşmuş sakin, şampiyon olursak adam gibi transferler yaparız ama olamazsak Ş.Ligi garantilenmeden zor.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Öyle Kanaoutie , El Hamdoui felan beklemeyin bence , ulan yanıyorum yanıyorumda hala yiyoruz ya şu haberleri ne diyeyim...

Yahu haberleri yemiyoruz da gidip de Necati'yi konuşalım. Biz taraftar futbolu takip ediyoruz ve az çok kimleri alabiliriz onu da herkes biliyor. Kanoute ya da Hamdoui alamayacağımız adamlar değil esasında ama bu yönetimde sıkıntı var. Transferi hiç bilmeyen bir yönetim anlayışıyla bu işler zor.

Mesela dünya kupasında harika oynayan Gery Medel devre arasında Sevilla 2.5 M Euroya transfer olmuş. Hem sağbek hemde önlibero oynayabiliyo. Aldığı para max. yıllık 1 Milyondur. Mesele böyle adamları bulmak.

Yorum

• Ben El Hamdaoui'nin bize geleceğine inanıyorum. Bence toplam transfer sayımız 8-12 arasında olabilir
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Juventus Felipe Melo'yu satacak sezon sonunda. Biz alamazmıyız ?

Yorum

• Harun

Kanatlara Bosna-Makedon-Rus-Gürcü-Bulgar gibi ülkelerden genç ama fırtına gibi adamlar bulabiliriz.

Şuan izlediğim

Bosna Hersek in Zeliejnikar Sarajevo Takımda her iki kanatta da oynayan 1990 doğumlu Bosna A milli Takımına da çağırılmaya Başlanan Edin Visca var.

Yine Aynı ligte Sarajevo takımının genç kaptanı 1991 doğumlu Orta sahada oynayan Kenan Handzic var.Bosna A milli takım formasını da giyiyor.

Ve bu ligten 5-6 topçu daha

Avusturyada Altach Formasını giyen 1991 doğumlu Makedonya U 21 formasını giyen Orhan Ademi Var. 34 Maçta 18 gol 4 asist ile oynuyor.

Var bayağı isimlerini yakında içeri veririm değerlendirilerim çöper mi atarlar bilmiyorum.
                      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• El Hamdi'yi alacağımızı düşünmüyorum.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Juventus Felipe Melo'yu satacak sezon sonunda. Biz alamazmıyız ?
                          felipe melo birkac defa italyada yılın bidonu secildi

Yorum

• günlük aylık performansa göre oyuncu almamalıyız.bir sezon bile az bence transfer etmek için en az 2 sezon izlemeliyiz alacağımız adamları öyle karar vermeliyiz...
                            TRABZONSPOR

Yorum

• muhtemelen yaz sezonun da "armutun sapı, üzümün çöpü" diye mıymıntılanıp...ardından Trabzon'un "İstanbul'a geldikten sonra 2 saat daha uçulan, okul sorunu olan, eş-çocuk-bacı-elti-görümcenin beğenmediği" kent sıfatlarına sokulduğu beyanatların sonrasında...hangi oyuncunun bacağı-kolu-kafası-böbreği-dalağı alınabilir hesaplanılacağı....eleme maçları öncesi "hele bir gruplara kalalım, sonra alırız" diye uyanık esnaflığın yapılacağı...sonuçta biz taraftarın sinir sahibi olacağı bir transfer sezonu daha kapıya dayandı...hayırlı uğurlu olsun....

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu haberleri yemiyoruz da gidip de Necati'yi konuşalım. Biz taraftar futbolu takip ediyoruz ve az çok kimleri alabiliriz onu da herkes biliyor. Kanoute ya da Hamdoui alamayacağımız adamlar değil esasında ama bu yönetimde sıkıntı var. Transferi hiç bilmeyen bir yönetim anlayışıyla bu işler zor.

Mesela dünya kupasında harika oynayan Gery Medel devre arasında Sevilla 2.5 M Euroya transfer olmuş. Hem sağbek hemde önlibero oynayabiliyo. Aldığı para max. yıllık 1 Milyondur. Mesele böyle adamları bulmak.
                                - O para Avrupada aldığı paralar güzel kardeşim İstanbula gelirse 2 milyon euro Trabzona gelirse 3 milyon euro olur o rakam.
                                - Necati dedinde aklıma geldi , Necati Ateş'i alsak devre arası o bile çok faydalı olurdu , ona bile ağız bükdüler burda , hoş bizim camiamız kimi , neyi istediğini biliyormu , orasıda tartışılır işte...

Yorum

Yükleniyor...
                                X