Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Milan Jovanovic?
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Biraz kapansa baslik iyi olcak ben dahil 70% deli olacaz. Yazik valla yazik

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• hayırlı geceler Allah rahatlık versin herkese
        moralim çok bozuk

inşallah hemen uyurum

nasıl geçecek önümüzdeki günler

bu kadar üzüntüyü neden yaşatır yönetim anlamadım

zaten şampiyonluk gitti

yazıklar olsun ya

moral sıfır

yarın zehir gibi

neyse iyi geceler

Yorum

• Şu ülkede yerli futbolculara çok uçuk kaçık ücretler istemeseler dışardan adam alıp uyum sorunlarıyla uğraşmayız. Bu sene 10 - 12 maçta iyi oynamış bir Cenk Tosun için allah bilir ne isterler. Bunun yanı sıra Olcan gibi parlak oyuncular içinde çok uçuk kaçık fiyatlar isterler.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• D.A ve S.A için yönetim den açıklama geldi
            şifreleme var ama kolpa yok
            !

Yorum

• hadiyin iyi geceler kafayı yemek an meselesi
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayin Sadri Sener Transferlerin yüzde %70 bitmisti... cok güzel espiri.. Sayenizde forumun yüzde 70'i kafayi yedi ben dahil olmak üzere... Rüya gibi birsey bu yaa...
                İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Konuyu 204 Aktif Üye Görüntülüyor 204 Kafayı Yedik SADRİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

taraftar çıldırdı transfer istiyor en babayı getir bize büyük başkaaaannn

edit: baba derken baba topçu yanlış anlama olmasın.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Obamayi mi yollasak belki baskan Sener Bin Ladenin Villasinda saklaniyordur

Yorum

• The ciks abi birimize ulas haber ver az biraz positif oluruz belki

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Beynim kurudu yemin ederim. Bu baslik adami oldurur.
                      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Klose gelirse Süper olur. Gelmesine tek bir ihtimal görüyorum, oda Takimda 3 Polanyali olmasi. Kendisi Alman degil, Polanyali.

Yorum

• Evet arkadaşlar bugün egemenle selçuk karaktersizlerinin transfer olaylarını duyduk,,, Yarında ceyhununkini duyarız... Ama bizim yönetimden hala ses yok... Uykusuz kalmaya gerek yok... Cümleten iyi geceler... Umutsuzum ama iyi niyetli inşallah yarın iyi haberler almak dileğiyle... Kalın sağlıcaklar....
                          " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Sadri sener istifa!

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              D.A ve S.A için yönetim den açıklama geldi
                              şifreleme var ama kolpa yok

bmn bu akşam süper yemin ediyorum öldüm gülmekten ççç ulan delirttiler bizi sonunda
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aydınlıga en yakın nokta karanlığın en koyu olduğu andır beyler Allah'tan hiç bir zaman ümit kesilmez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X