Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Bayılıyorum şuraya ne zaman gelsem aynı menajer ruhlu arkadaşları görünce , yedek kaleci diye yırttık kendimizi ama ibriçiçler yok lukakular , ben sürekli Avrupada genç futbolcu izliyorum triplerinden yer bulamadı malesef...
    sedat ne diyosun birader

bu taşlama hevesi nereden

olumsuz,iğneleyici vb kelimelerin sebebi ne

çok mu rahatsız oldun buraya futbolcu yazılmasından
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sedat ne diyosun birader

bu taşlama hevesi nereden

olumsuz,iğneleyici vb kelimelerin sebebi ne

çok mu rahatsız oldun buraya futbolcu yazılmasından
      - Gayet kısa va net özetlemişim , sende alınabilirsin
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

- Gayet kısa va net özetlemişim , sende alınabilirsin
        sedat bir şey üret bir şey türet

bırak bu meyve veren ağaçları taşlamayı

Yorum

• Arkadaşların emeğine saygı duyun duyamıyorsanız başlığa girmeyin.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşların emeğine saygı duyun duyamıyorsanız başlığa girmeyin.
            bu başlığı diğer yöneticilerle konuş kapatın

kapatılmasını çok isteyen arkadaşlar var

hem buraya da girmemiş olurlar

Yorum

• - Great White'ın dediği gibi sen bol bol isim yazmaya devam et çok adam kazandırdınız klübe maşallah...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

bu başlığı diğer yöneticilerle konuş kapatın

kapatılmasını çok isteyen arkadaşlar var

hem buraya da girmemiş olurlar
                Sizi takip edenler buraya yazmanızı isteyenler çoğunlukta o yüzden sıkıntı yok.
                Bordomavi.net

Yorum

• - Ha birde yönetime belaltı çalışmalarını üretmesini ve üretmesinide hiç unutmuyorum arkadaşların neyse bende bir isim öneriyorum başlığa uygun olsun Boluspor'dan Ferhat Kiraz diyorum , en azından alınabilecek bir oyuncu

Yorum

- Great White'ın dediği gibi sen bol bol isim yazmaya devam et çok adam kazandırdınız klübe maşallah...
                    bu benim suçum mu

sen ne yaptın kulüp için eleştirmekten başka

o arkadaşı anlamakta zorluk çekenlerdenim

farklı kişi ve farklı konularda örnek ver

Yorum

• Sedat söylediklerimin arkasındayım yapılanlar ortadadır.haketmişlerdir.hakettikleri yerdedirler şimdi.

Yorum

• Bazı arkadaşlar bilinçli olarak forumda muhalif olup kendilerine muhatap arıyorlar.Bunuda başarıyorlar.Bence yanıt vermezseniz bir daha foruma gelmezler.
                        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• matrix sanki izleme komitesinde, ne yapmasını bekliyorsunki abicim koca forumda başka duyumcu yok transfer dönemlerinde sağolsun eline bilgi geçti mi aktarıyor buraya, bunun dışında ne yapabilirki. izleme komitesinde kim varsa, kim orada paraları götürüp şu takıma bir tane eli ayağı düzgün oyuncu kazandıramamışsa onu eleştirelim. benim bildiğim bir özkan sümer var, oda nerde ne yapar belli değil sanmıyorum oyuncu izlediğini felan, yattara ve aurelio dışında kaç tane adam kazandırdı şu takıma.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Fransa Ligi'ni takip eden var mı aranızda ? Olivier Giroud nasıl bir oyuncudur ?
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Sedat söylediklerimin arkasındayım yapılanlar ortadadır.haketmişlerdir.hakettikleri yerdedirler şimdi.
                              - Kim neyi haketmiş , senin suçladığın kişilerde en az senin kadar Trabzonspor'lu , ama senin kişisel bir sorunun olduğunu düşünüyorum bu insanlarla...

Yorum

- Great White'ın dediği gibi sen bol bol isim yazmaya devam et çok adam kazandırdınız klübe maşallah...
                                Renktaş bu başlığa yazılan isimler kulübe kazandırılmadığı için bir daha yazmaması gerekiyorsa,tüm başlıklarda yazılanların işe yarama oranı yüzde 1 i bulmaz,hiç birimiz hiç bir şeyi yazmayalım o zaman.Takip ettiği,bizde başarılı olabileceğine inandığı ismi yazdığını düşünüyorum Matriks arkadaşın,yönetimin haberi olur ilgilenir ilgilenmez onu bağlamaz çünkü hiç birimizin gücü yetmez yaptırım için,forumdaki tüm yazılar aslında kendimizi avutma,dert paylaşma yeri gibi bişi(organizasyonlar hariç)onun için takma kafana bırak isteyen istediğini yazsın,
                                tabi saygı sevgi hoş görü çerçevesinde,Uğur da böyle yapıyor zaten.
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 14.03.2011, 12:11.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Çalışıyor...
                                X