Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hedefe ulaşıldı.. Transfer haberleriyle Egemen konusu soğudu
    Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Manchester United lı Bebe hakkında bilgisi olan var mı? Bursaspor maçında izlemiştim sonradan dahil olmuştu ama orda bile Manchester'da niye olduğunu belli etmişti, başka da hiçbir maçta görmedim kendisini acaba diyorum? http://www.transfermarkt.com.tr/tr/b...er_153427.html
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Orhan Gülle nasıl olur?
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          felipe melo birkac defa italyada yılın bidonu secildi
          Olsun usta bizde Damacana Umut'a kaç yıldır sabrediyoruz sorun olmaz alışkınız...

Yorum

• Yeni hedef belli oldu bu hafta Ceyhun Gülselami transfer edecekler bir yerlere.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ceyhun kardeşim mesajını bir üstte istemeden de olsa cevaplamışım =)
              mentor mentor mentor diyorum bu adamlar parayı ve şöreti görünce sapıtan iki kültür arasında sıkışıp kalmış insanlar profesyonel yaşam koçlarına ihtiyaçları var. evladım koçum naralarıyla bir kaç ay idare edilebilirler. Türk milleti olarak gazla çalışırız ama az mesafe alırız =)
              Kaç kere yazmışımdır bmnye bu takıma mentör lazım diye
              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni hedef belli oldu bu hafta Ceyhun Gülselami transfer edecekler bir yerlere.
                Şahsen sevinirim. Transferi yapacak kulübede manevi üye olurum =)
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Manchester United lı Bebe hakkında bilgisi olan var mı? Bursaspor maçında izlemiştim sonradan dahil olmuştu ama orda bile Manchester'da niye olduğunu belli etmişti, başka da hiçbir maçta görmedim kendisini acaba diyorum? http://www.transfermarkt.com.tr/tr/b...er_153427.html
                  Bebe yavas yavas takima alistiriliyor... Adami cok paraya aldi gecen sezon Manchester...
                  BMN ZÜRIH

Yorum

• NURİ REAL MADRİD'DE !

Bundesliga'da mutlu sona ulaşan Borussia Dortmund'un şampiyonluğunda büyük katkısı olan milli yıldızımız Nuri Şahin, La Liga devi Real Madrid'e transfer oldu..
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• - Khedira oynuyorsa Nuri çok rahat oynar , vallahi sevindim , Allah utandırmasın
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaç kere yazmışımdır bmnye bu takıma mentör lazım diye
                        Olur mu aga biz herşeyi Şenol Hoca'ya teslim etmişiz!
                        Sonra şöyle büyük kulübüz böyle bilmem neyiz maval okurlar ancak.
                        Yahu Şenol Güneş sayesinde ilk kez bir kondüsyoner almışız sözleşme ile (Ersun'un ekibi paket halindeydi). Biz ne kadar konuşursak konuşalım tesisin yanında hayvan çiftliği kuran domates yetiştiren bir zihniyetle idare edildik edileceğiz gayet açık.

Transfer mi Hoca'ya sorun :|
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu Nuri Şahin'de ben birşey göremedim hatta çokta ısrarlı baktım ama bu kadar bahsi geçecek bir adam olduğunu düşünmüyorum
                          Ha diğer yandan Xabi Alonso-Gago-Khedira'nın oynadığı yerde oynar mı ona evet hemde çok rahat =)

Yorum

• Nuri Real de ise biz Selçuk u nasıl tutacağız bilmem
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nuri Real de ise biz Selçuk u nasıl tutacağız bilmem

ohhh be! Büyüksün abi =)
                              Az daha ciğere uzanamadığımdan mı böyle düşünüyorum diye süte saracaktım Hızır gibi yetiştin...

Yorum

• Nuri Transferi resmen açıklandı
                                Canal oficial del Real Madrid. Toda la información del Real Madrid con noticias, jugadores, venta de entradas, servicios al socio e información del club.

Yorum

Yükleniyor...
                                X