Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nuri Real de ise biz Selçuk u nasıl tutacağız bilmem

Erdal Abi Valencia ya da Sevillaya giderse hiç üzülmem gururlanırım..Tabii 3,5 kuruş milyoncuk kazandırsa idi güzel olurdu.
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• "İstemek" anahtar kelime...makamlarımızı işgal edenler, Selçuk'un bu takımda kalmasını istiyorlarsa...Selçuk kalır !

Yorum

• Yattara gidecek artık kesin sanırım....Hoca'nın son tercihlerine bakarsak Ceyhun da da ısrar edilmeyecek ( ki bence yanlış)
        Sezer, Ferhat gidecek...Bana göre Serkan da gidecek...Bizim tercihimiz değil ama gidecek...Keza Umut için de aynı şeyi söyleyebiliriz...
        Ben Selçuğun bir sene daha kalacağını düşünüyorum, Engin Jaja ve Alanzinho konusunda sıkıntılıyım....Tablo bu olunca transfer gündemi hareketliliğinin tamamen sanal olmadığını ciddi bir çalışma olduğunu varsaymak mümkün....
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Helal olsun Nuriye oralara bir Türk olarakda gelindigini gösterdi.

Yorum

• selçuk ta tam bir xavi havası var

bize en faydalı olacağı zaman gidecek ne yazıkki

bana kalırsa ne olduğu belirsiz adamlara para vermektense sselçuğa biraz daha fazla ver tut takımda

önemli topçu

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              selçuk ta tam bir xavi havası var

bize en faydalı olacağı zaman gidecek ne yazıkki

bana kalırsa ne olduğu belirsiz adamlara para vermektense sselçuğa biraz daha fazla ver tut takımda

önemli topçu
              En azından Trabzonsporlu selçuk diye anarız bu bile benim gururlanmam için yeter.İnşallah giderse İspanya'da iyi bir takıma gider.Neden Barcelona görmez ki bu adamı

Yorum

• Mevcut kadroda akılcı bir eleminasyon ve doğru hamlelerle Selçuk a reddedemeyeceği bir rakam sunulabilir...Hatta Colman ın da yeni sözleşme ile daha memnun olması da imkan dahilinde...Egemen konusunda emin değilim yani fark 300 bin Euro ise alternatif düşünülebilir...Kaldı ki ben Beşiktaş ın Egemen i Adana ya karşı Manejerinin de Bize karşı Beşiktaş ı koz olarak kullandığını düşünüyorum...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Helal olsun Nuriye oralara bir Türk olarakda gelindigini gösterdi.
                  Rüştü bunu göstermişti!
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• 500.000 euro imza parası + ilk sene 1.8 - ardından 1.9 ve 2.000.000 euroluk, 3 yıllık anlaşma teklif etsek...Selçuk bu teklifi red eder miydi ? kim Selçuk bu parayı hak etmedi diyebilir ? yerine koyacağın oyuncuyu kaça mal edeceksin ? tutacak mı ?

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      500.000 euro imza parası + ilk sene 1.8 - ardından 1.9 ve 2.000.000 euroluk, 3 yıllık anlaşma teklif etsek...Selçuk bu teklifi red eder miydi ? kim Selçuk bu parayı hak etmedi diyebilir ? yerine koyacağın oyuncuyu kaça mal edeceksin ? tutacak mı ?
                      Şenol Hoca'dan fazla kazanmış olur. Bunu Hoca'nın kabul edeceğini sanmıyorum. Ha Hoca sportif direktör olur Ünal Hoca takımın başına geçerse bu hesaplama makuldür ve yapılmalıdır!
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Murat dediğin rakamların üstüne de çıkcağız tahmin ediyorum...

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rüştü bunu göstermişti!
                          Tamam Rüstü gittide ben Mesu Özilin Almanya Milli takimini secmesinden sonra Almanyada olusan alginin kirilmasina sevindim sanki Mesut sirf Alman Milli takimini secti diye Real Madride transfer olmus gibi bir hava vardi.Nurinin transferi bunu yikti buna cok seviniyorum yani Milli takim secimlerinde Almanyanin elinde olan bu koz gitti.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Hoca'dan fazla kazanmış olur. Bunu Hoca'nın kabul edeceğini sanmıyorum. Ha Hoca sportif direktör olur Ünal Hoca takımın başına geçerse bu hesaplama makuldür ve yapılmalıdır!
                            ya hu zaten biz aşağı yukarı bu maaşı Yattara'ya vermiryor muyuz ?

Yorum

• Helal olsun Nuriye... nerden nereye geldi
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam Rüstü gittide ben Mesu Özilin Almanya Milli takimini secmesinden sonra Almanyada olusan alginin kirilmasina sevindim sanki Mesut sirf Alman Milli takimini secti diye Real Madride transfer olmus gibi bir hava vardi.Nurinin transferi bunu yikti buna cok seviniyorum yani Milli takim secimlerinde Almanyanin elinde olan bu koz gitti.
                                O noktada haklısın ama çocuklar bizim federasyona ve antrenörlerine de güvenmiyor-inanmıyor. Bence sonuna kadar da haklılar. Bende olsam bu sözde "milli" takımı seçmezdim. zaten almanlar da milli değil çok büyük fark yok arada =)

Yorum

Yükleniyor...
                                X