İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime yüklenmeye gerek yok. Yapilmayan forvet transferinin sorumlusu Senol Günes'tir. Bu kadar basit. Kendisini her ne kadar sevsemde bu konuda sinifta kaldi.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'yi almaliydik.Bonservisi yoktu.Takimi karistirir dendi.Aslinda takim karismisti.
ben olsam alırdım suçu yıkmak için birebirdi))
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacina Traore 4 Milyon € karşılığında Rusya'nın Kuban takımına transfer olmuş.
Şampiyonlar ligine gitsek bile üst düzey transfer yapılacağına inancım kalmadı artık..İkinci sınıf topçular alınır sürekli, belki arada Jaja gibi kumaşı kaliteli ama yine kenarında köşesinde sorunları olan oyuncular rastgelir.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlamazmıydık şimdi biz bu Traore'yi?.. Veremezmiydik 4 Milyon �?..
Şampiyonlar ligine gitsek bile üst düzey transfer yapılacağına inancım kalmadı artık..İkinci sınıf topçular alınır sürekli, belki arada Jaja gibi kumaşı kaliteli ama yine kenarında köşesinde sorunları olan oyuncular rastgelir.
Şenol Hocanın transferde yaptığı en büyük yanlış formsuz oyunculara yönelmesi oldu aynı hatayı geçen sene de yapmıştı. Örneğin Pawel kaliteli bir oyuncu kumaşı iyi ama eski günlerini arıyor eski formunda değil, Piotr geçen yıl gayet başarılıydı ama bu sene formsuz ve takımında şans bulmuyordu aynı şekilde Mehmet Çakır da öyle... Bu oyuncuların kalite sorunu yok sadece hazır değiller Hocanın bu konuda daha hassas olması gerekirdi hazır oyuncu bulmak zor değil bulan buluyor yönetim de iyi bütçe ayırmıştı kendisine. Seneye Hocanın transferde daha dikkatli olması lazım bu takım artık oturdu ve sadece hazır oyunculara ihtiyacı var fazla ekonomik düşünmemek lazım.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıl: 2008, Başkan: Sadri ŞENER
Eksik Listesi:
1- Forvet
2- Ortasaha
3- Sol Bek
4- Sol Açık
Yıl: 2009, Başkan: Sadri ŞENER
Eksik Listesi:
1- Forvet
2- Ortasaha
3- Sol Bek
4- Sol Açık
Yıl: 2010, Başkan: Sadri ŞENER
Eksik Listesi:
1- Forvet
2- Ortasaha
3- Sol Bek
4- Sol Açık
Yıl: 2011, Başkan: Sadri ŞENER
Eksik Listesi:
1- Forvet
2- Ortasaha
3- Sol Bek
4- Sol Açık
Başka sözüm yok...
yıl 2007 eksik listesi????
cevaplarsak mesaj uzunluğundan mesaj kabul edilmez heralde...
hataları var evet ama uğraşmadılar diyemeyiz..
Yorum
-
İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıl 2007 eksik listesi????
cevaplarsak mesaj uzunluğundan mesaj kabul edilmez heralde...
hataları var evet ama uğraşmadılar diyemeyiz..
Benim demek istediğim "ona çok güvenmiştik, kafasına göre transferler yaptı"... 4 yıldır kaçan şampiyonluğu unutmadın umarım. Bir 25 sene daha geçer de çok ararız...
Ha şampiyon olmasak n'olacak? Benim açımdan hiçbir şey değişmeyecek. Yine kombinemi alır, formamı, atkımı giyer giderim maça. Ancak bir şampiyon olursak! O zaman çok şey değişir...
En son 61zeynel61 tarafından düzenlendi; 07.02.2011, 01:41.DİK OYNA!
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
KAZIM GİBİ SEV!, DOZER GİBİ OYNA!
Yorum
-
İlk olarak 61zeynel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2007 yılında da Sadri ŞENER başkandı renktaş. O zaman ilk dönemiydi. Ondan yazmadım. Senin demek istediğin "ondan öncekiler çok mu iyiydi?".
Benim demek istediğim "ona çok güvenmiştik, kafasına göre transferler yaptı"... 4 yıldır kaçan şampiyonluğu unutmadın umarım. Bir 25 sene daha geçer de çok ararız...
Ha şampiyon olmasak n'olacak? Benim açımdan hiçbir şey değişmeyecek. Yine kombinemi alır, formamı, atkımı giyer giderim maça. Ancak bir şampiyon olursak! O zaman çok şey değişir...
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...&sezon=2007-08
Yorum
Yorum