Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de çok istiyorum herhangi bir Nijerya'lı forvet abi.
    Peter Utaka, Emmanuel Emenike, Victor Anichebe, Peter Odemwingie, ...
    Saydıklarımdan hiçbirine hayır demem valla.

bende Brandao yu isterim, cüzi bi rakama alinir bence ve niang etkisi yaratir. Tam bizim aradigimiz forvet
    Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Semih bak bu Emenike gerçekten çok güçlü golcü bir futbolcu.Kendisini kanıtlamış bence iyi bir transfer olur.Kapalı defansları çok güzel açar ayrıca Jaja ile birlikte
      Katılıyorum, iyi bir iş becermiş oluruz alırsak Emenike'yi.

İlk olarak BurakG tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende Brandao yu isterim, cüzi bi rakama alinir bence ve niang etkisi yaratir. Tam bizim aradigimiz forvet
      Niang kadar olmasa da iyi katkı sağlardı takımımıza, Brandao da beğendiğim bir santrafor. Yattara'nın yaptığı ortalara rahat kafa vurur ve daha bir çok şey katar takıma.
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Emenike teni çoktan kaçmıştır.umut!a yapılan o teklifte hemen satılıp o paraya emenike çok rahat alınırdı ve arkamıza yaslanıp rahatça maç izlerdik bol gollü.ayrıca acık ara şampiyon olurduk başka transfere bile gerek yoktu
        [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Teofilo'nun yeni takımı belli oldu!..
          Trabzonspor'un sorunlu golcüsü Teofilo'nun yeni kulübü belli olmak üzere.

El Tiempo gazetesine konuşan Teofilo'nun menajeri Efrain Pachon, Teofilo Gutierrez'in Racing Club ile anlaştığını belirtti.

Pachon gazeteye yaptığı açıklamada "Bu transfer kesin olarak bitti. Bu sabah Buenos Aires'e geldik. Sağlık kontrollerinden sonra imzalar atılacak. En az 4 yıllık bir sözleşme imzalayacağız." dedi.

Teofilno'nun Racing Club'e 3 milyon dolar civarında bir rakama transfer olması bekleniyor.

MARATON.COM.TR DIŞ HABERLER
          HABER: İLKER EZİBAY
          En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 01:28.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ahhh haber inşallah doğrudur.

Yorum

• Sezon sonunda sözlesmesi biten Salihovic'i alalim ki gözümüz orta saha görsün. Sampiyonlar liginde bize böyle adamlar lazim olacak.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Sejad Salihovic
                TSG 1899 Hoffenheim , 1.Bundesliga (Deutschland)

Geburtsdatum: 08.10.1984
                Geburtsort: Gornji Sepak
                Größe: 1,82
                Nationalität: Bosnien-Herzegowina
                Position: Mittelfeld - zentrales Mittelfeld
                Fuß: links
                Marktwert: 7.000.000 €

Yorum

• [QUOTE=Yiğit SARI;1917431040]Sejad Salihovic
                  TSG 1899 Hoffenheim , 1.Bundesliga (Deutschland)

Geburtsdatum: 08.10.1984
                  Geburtsort: Gornji Sepak
                  Größe: 1,82
                  Nationalität: Bosnien-Herzegowina
                  Position: Mittelfeld - zentrales Mittelfeld
                  Fuß: links
                  Marktwert: 7.000.000 €

böyle adamları almak için önce Şampiyonlar ligine gitmek gerek.. inşallah başarırız. seneye Yattara, Alan, Gabric gidici. Gelen polonyalıların ne vereceği çok belli değil. o yüzden çok iyi yabancı stratejisi izlenmeli.
                  Glowacki ile de sezon sonu sözleşme bitirilir diye düşünüyorum böyle giderse... iyi bir transfer bütçesi ayrılarak genç ve yetenekli transferler yapılabilir.
                  Serdar Kesimal, Soner Aydoğdu, Eren Albayrak yerli olarak. Paulo Henrique ve Keirrison hücum hattı Brezilyalı kurulabilir gerçi sorunlu oluyorlar ama 6+2+2 avantajını kullanarak bu avantaj haline dönüştürülebilir. benzer oyuncular almaktansa farklı özelliklere sahip aynı mevki oyuncuları alınırsa taktiksel yönden de alternatif oluşturulmuş olur. sözleşmesi bitecek oyuncular iyi takip edilmeli ve çok yetenekli bir forvet mutlaka alınmalı..
                  İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Sezon sonu Glo,Gabriç,Alan ve Yattara ile yolların ayrılacağını, hatta Cale ve Colmana teklif gelmesi halinde satılacaklarını zannediyorum. Şampiyon olsak da olmasak da orta çaplı bir yenilenme hamlesi gelebilir bence

Yorum

• Salihovic bizim aradigimiz tipde bir adam ama almamiz cok zor bana göre.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezon sonunda sözlesmesi biten Salihovic'i alalim ki gözümüz orta saha görsün. Sampiyonlar liginde bize böyle adamlar lazim olacak.
                        Geçen sene haberler çıkmıştı İbisevic & Salihovic paket halinde alıyoruz diye.
                        Şampiyonlar Ligi'ne gidersek bu paket çok iyi olur.

Yorum

• ---------------------------------Onur------------------------
                          serkan---------serdar kesimal-----------egemen--------- Cale

---------------selçuk----------- Colman ----------------

simon vukcevic-----------Jaja--------------- Salihovic

------------------- Vedad İbisevic-----------------
                          fena olmadı aslında..
                          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezon sonu Glo,Gabriç,Alan ve Yattara ile yolların ayrılacağını, hatta Cale ve Colmana teklif gelmesi halinde satılacaklarını zannediyorum. Şampiyon olsak da olmasak da orta çaplı bir yenilenme hamlesi gelebilir bence
                            Bende sizin gibi düşünüyorum. Hatta Colman ve Cale'nin de performansına bakılmaksızın gönderileceğini sanıyorum.
                            Esas sorun, kimlerin alınacak olması. Duruma göre idare eder transferler yapılacaksa hiçkimse takımdan ayrılmasın daha iyi. Ama Cale yerine Contreao, Colman yerine Ki, Yattara yerine Babel, Alan yerine Kierson, Glowacki yerine Alex falan alınacaksa bir yıl daha yeni yapılmış bir takımın istim üstüne gelmesini bekleyebilirim.
                            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Insallah sene sonunda sampiyon oluruz Kredimizi tükettik ama hala 1. ciyiz... insallah Emenikeli bir trabzonsporu sampiyonlar liginde görmek nasip olur seneye bizlere
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Colman ve Cale nin formu böyle giderse her ikisininde takımda kalmasını zorlaştıracak ama Selçuk un durumu da belirsiz. Şampiyon olsak bile eğer iyi bir yabancı kulüpten teklif alırsa gidecek gibi duruyor. Şampiyon olmazsak bizde de kalacağını zannetmiyorum. daha öncede yazdım. Alman ligi iyi analiz edilmeli çok iyi gurbetçi oyuncular var. ama takımımızda ki en önemli sorunlardan biri ise yabancı oyunculardan aldığımız katkının çok düşük olması. demek ki yabancı transferinde iyi değiliz. daha iyi analiz edilmeli ve biraz pahalı da olsa birbiri ile uyumlu oyuncular alınabilir. Salihovic in sözleşmesi sezon sonu bitiyor iki oyuncu ile takviye yapılabilir. biraz da kıyın paraya ama boşa gitmeyecek şekilde. al yolla al yolla 5 e al bedava yolla iş değil bunlar. örnek Alanzinho. norveç te ederi var adamın o zaman oraya satacaksın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X