Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya da Shatkar ın forveti var zaten yedek kalıyor. Marcelo Moreno 23 yaşında 187 boyunda hem de brezilyalı. Jaja ile yanyana önlü arkalı oynat işte..

bi ara bremen e kıralanmıstı oynatmamıslardı orda ama almedıa dan daha daha teknık ve golcu bırı gıbı durdu bana kalırsa
    bu arada brezılyalı degıl bolıvyalı o

Yorum

• Haggui'nin , Glowacki'den daha üstün bir stoper olduğuna inanmıyorum .

Yorum

• Arkadaşlar BATE BORISOV'da oynayan Belarus'lu Pavel Nekhajchik hakkında bilgisi - görüşü olan var mıdır ? Her iki kanatta da oynuyor ve gole dönük bir oyuncu diye biliyorum.. Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum.
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Cristaldoyu izliyorum, iyi oynuyor ama 6 Milyon Euro etmez bence
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökdenizin Sözlesmesi bitiyor.Sampiyonlar Ligi icin cok iyi bir Transfer olur
            gelirmı gökdenız yıldız mı

Yorum

• Gelirse Nou Camp'ta golü var..
              En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 17.02.2011, 20:07.

Yorum

• Fenerbahçe'nin saçma sapan transferleri nedeniyle Brezilya ve Güney Amerika pazarına ülkemiz tarafından çok soğuk bakılıyor. Ama bakıyorum Metalist ne kadar iyi transferler yapmış oradan. Şimdi maçlarını izliyorum başta Taison olmak üzere iyi hücum oyuncuları var. Hemde 21 ve 22 yaşındalar bu oyuncular.

Yorum

• Zamanında alacaktık Taison'u..Alex ve Fernandao zamanında onunla da ilgileniyorduk..

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fenerbahçe'nin saçma sapan transferleri nedeniyle Brezilya ve Güney Amerika pazarına ülkemiz tarafından çok soğuk bakılıyor. Ama bakıyorum Metalist ne kadar iyi transferler yapmış oradan. Şimdi maçlarını izliyorum başta Taison olmak üzere iyi hücum oyuncuları var. Hemde 21 ve 22 yaşındalar bu oyuncular.
                    evet bizimkiler bu isi beceremiyorlar, hatta japonyadan bile brezilyali yildizlar cikiyor. Adamlar iyi takip ediyor. Bide FC Porto, ordan gözü kapali bir oyuncu alirdim.
                    Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• hosny ve amr zaki deevri kapandı..
                      poetricus

Yorum

• dusan tadic hayranlığı vardı bundan 2 sene önce drago gabriçin de bulunduğu listemde bir numaraydı... 1.100.000 euro gibi düşük bir rakama vojvodina dan groningen'e gitmiş ve şu ana kadarki performansı 3 gol 14 asist insanın içi gidiyor... şu andaki gözdem fatos beciraq 22 yaşında forvet zagrap te oynuyor , bakalım göreceğiz....
                        poetricus

Yorum

• BJK bitti sayılır. Elde birtek ZTK kaldı. Onunda gitme ihtimaline karşılık lige asılıp, Kayseri'nin önüne geçmeye çabalayacaklardır. Bu hafta yorgun olmalarına karşın Fenerbahçe maçı bizim açımızdan mutlu bir sonla bitebilir. Ne de olsa yaralı aslan iki kat tehlikelidir.

Bu arada forumda adı sıkça geçen Yussuf AYİLA bayağı kaliteli bir oyuncuymuş. Çok önceleri seyretmiştim ama bu kadar iyi oyun çıkaracağını sanmıyordum. Gerçekten çok iyiydi. Gerçi Kiev takımı komple iyilerdi ama özellikle Ayila ve sol bek oynayan Almeida çok çok iyilerdi.
                          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BJK bitti sayılır. Elde birtek ZTK kaldı. Onunda gitme ihtimaline karşılık lige asılıp, Kayseri'nin önüne geçmeye çabalayacaklardır. Bu hafta yorgun olmalarına karşın Fenerbahçe maçı bizim açımızdan mutlu bir sonla bitebilir. Ne de olsa yaralı aslan iki kat tehlikelidir.

Bu arada forumda adı sıkça geçen Yussuf AYİLA bayağı kaliteli bir oyuncuymuş. Çok önceleri seyretmiştim ama bu kadar iyi oyun çıkaracağını sanmıyordum. Gerçekten çok iyiydi. Gerçi Kiev takımı komple iyilerdi ama özellikle Ayila ve sol bek oynayan Almeida çok çok iyilerdi.

ayila yussuf yıllardır kiev de oynuyor, çok kaliteli bir oyuncu orta alanda pis işleri iyi yapar, mesela bizde olsa selçuk colman ın arkasına sal bunu süpürsün orayı... uzaktan şutlarıda etkilidir.

aslında ukrayna da çok kaliteli oyuncular var, polonya dada öyle.. o bölgeyi iyi taramak lazım.. biz gittik brozekleri aldık mesela bu yanlış bir tercihti kim ne derse desin kumar oynadık, devre arası birkaç polonyalı oyuncu ligimize transfer oldu polonya dan sanal alemde tanıdığım arkadaşlara sorduğumda verdikleri cevap ''sizin aldıklarınızdan piotr işe yaramaz, pawel formunu yakalarsa faydalı olabilir ama grosicki hepsinden daha iyi bir transfer oldu şaşırdık onu ucuza aldılar iyi bir oyuncudur'' işte buydu, ben bu başlığada yazmıştım yapılan yorumları adamların dedikleri harbiden çıktı
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 18.02.2011, 00:08.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              dusan tadic hayranlığı vardı bundan 2 sene önce drago gabriçin de bulunduğu listemde bir numaraydı... 1.100.000 euro gibi düşük bir rakama vojvodina dan groningen'e gitmiş ve şu ana kadarki performansı 3 gol 14 asist insanın içi gidiyor... şu andaki gözdem fatos beciraq 22 yaşında forvet zagrap te oynuyor , bakalım göreceğiz....
                              Biz istesek bize kaça gelirdi? Eğer aradaki farkı kapatabilirsek daha başarılı oluruz. Bu fahiş fiyatlara neden teslim oluyoruz?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çok teknik ama disiplinsiz bir yıldız.Kulubu bu oyuncuyu disiplinsiz olduğu için göndermiş.

bu arada stoperimiz glowackinin gerçek yaşı 36 ve w.krakov ile bulunan sözleşmesinde 250 bin euroya serbest kalır maddesi var iken biz bu oyuncuyu 900 bin euroya kadromuza katmışısz.
                                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

Çalışıyor...
                                X