Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ajax formasini ne yapcakmis Trabzonspora gelecek
    Ben istiyorum ya, sinerji olur Bir Ajax formam var çok eski olmuyor artık
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Hollandanin unutulmaz defans oyunculari:
      - Jaap Stam
      - Van Bronckhorst
      - John Heitinga
      - Van der Wiel
      - Wisgerhof
      - Wilfred Bouma
      - Ooijer

daha cok var
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Mourinho'nun Türk tutkusu

İspanyol medyası, Real Madrid'in Bayern Münih'ten ayrılmasına kesin gözle bakılan Hamit Altıntop'la ilgilendiğini iddia etti.

İspanyol AS Gazetesi, A Milli Takımımızın yıldız futbolcusu Hamit Altıntop için Real Madrid'in girişimlere başladığını öne sürdü. Haberde Jose Mourinho'nun orta saha bölgesine alternatif oyuncu aradığı belirtilirken, Münih ekibinden ayrılması beklenen Hamit'i takımında görmek istediği vurgulandı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la da adı anılan milli futbolcunun yüksek tekniği ve güçlü fiziği ile ön plana çıktığı ifade edilirken, Kazakistan'a attığı golle FIFA tarafından yılın en güzel golüne verilen Puskas Ödülü'nü kazandığı da hatırlatıldı.
        Hamit'in yanı sıra Borussia Dortmund'un milli yıldızı Nuri Şahin'le de ilgilenen Real Madrid, bu transferleri gerçekleştirmesi durumunda kadrosunda Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'le birlikte 3 Türk futbolcu bulunduracak.

Fanatik.
        İlginçç

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben istiyorum ya, sinerji olur Bir Ajax formam var çok eski olmuyor artık

http://www.ajaxshop.nl/nl/ajax-wedstrijdcollectie-adidas/uittenue-2/ajax-uitshirt-1112-jr

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben o örneğe inanmıyorum ki başka örnek vereyim. Sadece dediğin sözü tekrarladım. Hollanda liginin ve futbolunun saygın bir yeri var dünyada. Adamlar altyapıda bu işin piri ama savunma yapmıyorlar öyle mi? Ayrıca çok kaliteli savunma oyuncuları da çıkıyor eskiden beri çok örnek çıkartılır araştırılırsa
            Hem yorumuma şehir efsanesi etiketi ekliyorsunuz hem de cevabınızda "eskiden" ifadesini kullanıyorsunuz. Ben ise günümüz futbolundan bahsediyorum. Avrupa'nın hatırı sayılı liglerindeki savunma oyunlarının mukayesesi olsa Hollanda hangi sırada yer bulur? Dünyanın en gollü ligi sıralaması yapılsa Hollanda hangi sırada yer alır? Savunmanın ikinci planda olduğu bir lig Hollanda. İşte bu yüzden o lig 'leblebi' gibi gol atılan bir lig.

Ligimizde armut toplayan Kezman'ın gol krallığı yaşadığı lig.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• O haberin kaynağı nedir ?

Türkiye'nin fotomaçı gibi birşey olmasın .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O haberin kaynağı nedir ?

Türkiye'nin fotomaçı gibi birşey olmasın .
                Ajaxin taraftar sitesi.

Yorum

• Mounir El Hamdadoui bence de büyük ihtimal doğrudur. TRT Spor bir anda prensipte anlaştı diye verdi haberi. Ardından DHA'da verdi. Fas televizyonlarında bile vermişler bu haberi.

Yorum

• ..............................ONUR................ .........
                    Sağbek.........GİRAY..............EGEMEN......PİOT R
                    ...................SELÇUK...........EMANA......... .......
                    BURAK.....................JAJA.................... ...FUCHS
                    .........................EL HAMDOUİ.........................
                    Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hem yorumuma şehir efsanesi etiketi ekliyorsunuz hem de cevabınızda "eskiden" ifadesini kullanıyorsunuz. Ben ise günümüz futbolundan bahsediyorum. Avrupa'nın hatırı sayılı liglerindeki savunma oyunlarının mukayesesi olsa Hollanda hangi sırada yer bulur? Dünyanın en gollü ligi sıralaması yapılsa Hollanda hangi sırada yer alır? Savunmanın ikinci planda olduğu bir lig Hollanda. İşte bu yüzden o lig 'leblebi' gibi gol atılan bir lig.

Ligimizde armut toplayan Kezman'ın gol krallığı yaşadığı lig.
                      İyi buna da şükür. Savuma yok dan savunma 2. plandaya getirebildik İşin şakası kızma. Ayrıca ben eskiden beri diyorum, eskiden demiyorum. Kezman'ın iyi bir golcü olduğunu düşünmüyorum ama oynadığı PSV takımında sağında solunda arkasında kimlerin oynadığına da bakmak lazım
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

İyi buna da şükür. Savuma yok dan savunma 2. plandaya getirebildik İşin şakası kızma. Ayrıca ben eskiden beri diyorum, eskiden demiyorum. Kezman'ın iyi bir golcü olduğunu düşünmüyorum ama oynadığı PSV takımında sağında solunda arkasında kimlerin oynadığına da bakmak lazım
                        Yok neden kızayım, gülme ifadesi kullanmayınca böyle kızıyormuşuz gibi görünüyoruz. Ama yok öyle bir şey.
                        *
                        Savunma yok demek zaten savunmanın 2. planda olduğu anlamına geliyor bir nevi.

Tamam işte sağında solunda oynayanlara bakma mevzusundan dolayı bizim ligde leblebi gibi gol atılamıyor. Çünkü ya alınan 'kaliteli' forvet takım arkadaşlarını kalite olarak geçiyor ya da takım arkadaşları kadar kaliteli olamıyor.

Mesela şu an Avrupa'da forma giyen ve bizde olsa leblebi gibi gol atabilir diyebileceğin bir isim var mı? Benim şahsen yok. Gol atar, güzel goller atar diyeceğim adam çok. Ama 'leblebi' dedik mi orada 1 dakika diyoruz. Şota mesela leblebi gibi gol atıyordu. Sonradan geldi aklıma. Ama o leblebi gibi gol atarken sizin dediğiniz 'sağında, solunda' oynayanlara bakınca atması muhtemel geliyor insanın gözüne.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• El Hamdoui ; Tekniği, Fizik gücü, oyun görüşü ve son vuruşları ile 1.sınıf bir golcüdür.Geçmişte çok sakatlık problemi yaşamış olması soru işaretidir. Özellikle kontra ataklarda tek vuruşla kalecileri iyi avlıyor gibi söylem yazılıp çiziliyor kendisi için.

Romario ve Ronaldo'da Hollanda liginde üstün başarı gösterdi ama Mateja Kezman ( Bir maçta 7 gol atmışlığı var ) ve Afonso Alves gibi örneklerde gözümüzün önünde.

Yorum

• O dönemin PSV'si baya güçlü oyunculardan oluşuyordu onu kastettim. Bulabilirsem kadroyu buraya yazarım
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu arada bazı İngiliz ekipleri Emana'nın peşine düşmüş.

Bu takımlar ;

Everton, Spurs, Birmingham, West Ham ve Wigan.

Betis 7-8 Milyon euro gibi bir rakama bırakacakmış Emana'yı.

Yorum

O dönemin PSV'si baya güçlü oyunculardan oluşuyordu onu kastettim. Bulabilirsem kadroyu buraya yazarım
                                Robben ve Rommedahl ile beraber oynamış diye hatırlıyorum.Yanlışda hatırlıyor olabilirim
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Yükleniyor...
                                X