Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam abi bende onu soyledim adamın adını bir türli hatırlayamadım zenci boylu poslu bi adamdı hatta milli takımda bizim teo ile birlikte oynayıp golu var dı ismini bir hatırlasam dicem sana hangi takıma gitti diye . ülke icinde klup degıstırmıstı yanlıs hatırlamıyorsam
    Reşit, senin dediğin eleman Teo'nun takım arkadaşıydı. Meksika'ya transfer olmuştu.

Yorum

• Nolsun müdür. Kafamızı kaşıyıp duruyoruz...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kolombiya'da hiç bir takım bir futbolcu bonservisine 3.500.000 USD vermez. Olursa da Kolombiya lig tarihinin en pahalı futbolcusu olur bizim Teofilo. En fazla 1.000.000, o da taksitle ve olsası sonra ki transferinden % tahaütü karşılığı olur...
        Abi, Kolompiya futbol federasyonu Trabzonspor'un zarar etmesini istemez.
        Yoksa oyuncularının avrupa pazarına açılması zorlaşır. Kötü bir referans olur.
        Aam tabii 1.5 - 2 milyon $ civarında anlaşılır heralde.
        En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 13:28.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Reşit, senin dediğin eleman Teo'nun takım arkadaşıydı. Meksika'ya transfer olmuştu.
          Jackson Martinéz.
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• danimarka milli takım orta saha oyuncusu kahlenberg 400 bin euroya sezon sonuna kadar kiralanabilir.bakın 400 bin euro sadece.satın alma opsiyonu sezon sonunda 1.5 milyon euro.bakın danimarka milli takım oyuncusu ve orta bölgede en cok sıkıntı yaşayabileceğimiz bölgede.

Yorum

• Ertan Abi bir ortasaha gelmesi için bence bir oyuncunun daha (mesela Alanzinho'nun) gitmesi gerekir. Şu durumda bence sezon sonunu bekleyip Avrupa'da hangi sıklette güreşeceğimize göre transfer yapmak planlanıyor.
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Serdar ve Akın şu an da buradalar. Onlar benden daha iyi takip ediyorlar. Kolombiya ligi takımlarının bir futbolcuya ödediği en büyük meblağ ne bilirler. Hele ki Teo'nun özel durumu sebebiyle elimizde pazarlık gücümüz yok. Söz konusu takım bunu kullanıp, ucuza fırsat transferi peşindedir.
                En makulu, bizim Athletic Junior'a kalan borcumuzu kapatsınlar ve oyuncunun sonra ki transferinden %50 pay versinler.
                En son Murat Erdem tarafından düzenlendi; 18.01.2011, 13:31.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teofilo , topun ardından çok koşmayan ama yumuşak bilekli bir ceza sahası golcüsüydü .

Yani aslında bu başlık altında onlarca taraftarın dile getirdiği, istediği forvet modelindeydi . Başarılı olamadı , başarılı olmayınca morali bozuldu ve saçma sapan işlere girdi . Sonuçta Trabzonspor'a yaşattığı kayıp şu an 10 milyon lira civarında .

Bunun üzerine enine boyuna düşünmek gerekir .
                  Başarılı olamadağını düşünmüyorum ben açıkçası takımın birinci forveti konumuna gelmişti. Beşiktaş maçının son dakikasında yediği kırmızı karta kadar bu sezon herşey güzel gidiyordu bence. Yanarım yanarımda Teofilo-Jaja ikilisini beraber izleyemedik ya ona yanarım

Yorum

• Trabzonspor'a sorunlu futbolcusu Teofilo'yu Kolombiya'dan Once Calmas'a aldığı paradan daha fazla fiyata satma şansı doğdu.

hasan yener teo,eren ve muhammet konusunda açıklamalr yapmış..bana göre olurda yönetim eren ve muhammeti ikna edip alabilirse geldiğinden beri ki en büyük hamlesini yapmış olur..

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ertan Abi bir ortasaha gelmesi için bence bir oyuncunun daha (mesela Alanzinho'nun) gitmesi gerekir. Şu durumda bence sezon sonunu bekleyip Avrupa'da hangi sıklette güreşeceğimize göre transfer yapmak planlanıyor.
                      Haklısın Bahadırım da bak üstte Kahlenberg felan sudan ucuz olunca insan gidip alıp gelesi geliyor,yabancılarda ben de gözü Alanzinho2'ya diktim.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Jackson Martinéz.
                        İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hay cok yaşayasın 2 saattir adını arıyorum bulamadım . ben kendi kolombiyada diye aklımda kalmıs
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• Bu arada bu kolombiyalılar bedeli para ile öderler değil mi? bi yanlışlık olmasın sonra
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başarılı olamadağını düşünmüyorum ben açıkçası takımın birinci forveti konumuna gelmişti. Beşiktaş maçının son dakikasında yediği kırmızı karta kadar bu sezon herşey güzel gidiyordu bence. Yanarım yanarımda Teofilo-Jaja ikilisini beraber izleyemedik ya ona yanarım
                            Şampiyonluğa oynayan bir takımın 10 milyon liralık yatırımı , transferinden neredeyse 1 yıl sonra 90. dakika gördüğü kırmızı kartla kayboluyorsa , hiç varolmasın daha iyi .

Yorum

• Teofiloyu o rakama satabilirsek müthis bir is yapmis oluruz.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• takımda direkt oynayacak seneye şampiyonlar ligini de kaldırabilecek kalitede bir transfer yapılmalıydı..hoca mehmet çakırı bu maçta kadroya almayarak ona pek şans vermeyeceğini gösterdi,bana göre piotr e de aynı tarife uygulanacak,devre arasında alınan futbolculardan sadece pawelden verim alacağız gibi duruyor..

Yorum

Çalışıyor...
                                X