Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eyi da mutluluk getirir bazı Trabzonspor sevdalılarına..!
    Tabi canım, ben demiştim demek ne gada mesut eder adamı bilmez misin?
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• arkadaşlar nedir bu forumdaki hava anlamıyorum sanki ikinci yarı başlamış puanları ikişer üçer kaybediyoruz şampiyonluk elden gidiyor ve bizim taraftarlar bunalıma girmiş kaybedilen hazin bi karşılaşmanın ardından burada yorum yapıyorlar....

bırakın allah aikına artık şunu alalım bunu alalım orta sahamız eksik forvetimiz yetersiz bu adam fazlalık demeyi...herkesin bi fikri vardır evet bu forumda onun için var ama bize zarar getirecek duruma gelmemesi için ihtiyatlı davranmamız da bi gerçek çünkü burada yana bi kıvılcım biliyoruz ki tribünlerde ateşe dönüşebilir ve bu takımı olumsuz yönde etkiler , bi düşüş yaşandımı her zaman bu ortaya atılırsa durdurulamaz ve çığ gibi büyür gider... herkesin bi fikri vardır dedim evet benimde vardıorta sahaya bi annanı isterdim mesela 3 istanbu ldeplasmanımız var koy ortaya selçuk annan colmanı bak bakalım herhangi biri bizi yenebiliyormu ki bence yenemez ve bırakın yenmeyi berabere bile kalmaları bana göre çok olası değil ama olmadı alınmadı...şenol hocamızın isteği doğrultusunda ne gerekiyorsa yapıldı ve hoca istemiyorum dedi...şimdi ben kendi düşünceme yönelip hoca nasıl istemezsin baksana ben nasıl bi kadro kurdum , ilerleyen dönemlerde de hoca alsaydın bu maçı kaybetmezdik beceremedin gibi laflar mı edeyim benim şahsımda herkese söylüyorum buna hakkımız yok bu kadar şeyi bizim takıma kazandıran şenol hoca bırakın orta saha almayı örneğin colmanı gönderip yeni bi orta saha oyuncusu almasa bile destek vermeliyiz....evet kardeşim biz taraftarız o teknik adam bi profesyonel ve herkesin elleri çatlarcasına alkışladığı bi profesyonel bizim görevimiz destek onunki ne gerekiyorsa onu yapmak o yüzden diyorum ki ne olur bu savaşı artık bitirelim ve destek olalım puan kaybetsekte ileriki zamanlarda yine destek olalım ben herşeyin en iyisini yapabileceğine ve şuana kadar yaptığına inanıyorum

inanmayan parmak kaldırsın...

Yorum

• ahmet sarı 5 yıllık sözleşme imzaladı
        imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Oyuncularımızdan Zafer Yelen'e teknik heyetimiz tarafından transfer görüşmelerinde bulunması için izin verildi. Buna göre Zafer, Almanya'ya giderek kendisine kulüp bulmak için görüşmelere başladı.

Trabzonspor.org.tr
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk şöyle bir 5 senelik sözleşme imzalamayı kabul etse verilecek paranında bir önemi yok. Ne kadar para istiyorsa verilebilir. 5 sene bir daha orta saha transferi düşünmeyeceksin ötesi var mı? Gittikçe daha da tecrübelenecek ve gelişecek birde bu oyuncu.
            Bu da bir başka detay 3 yıl nedir yahu??

Bir sürü para ver 22 yaşında adama 3 yıl sözleşme Dalga mı geçiyorsunuz...

Yorum

• Kayserispor Wolfsburg'dan Karim Ziani'yi transfer etmiş.

Yorum

• İlk olarak tonyalı Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ahmet sarı 5 yıllık sözleşme imzaladı
                As takımla birlikte olacak yani bundan böyle..
                Çok güzel, tebrikler yönetim kurulumuza ve hocamıza.

Yorum

• İbricic L.Moskava'ya transfer olmuş.

Yorum

• As takım şart değil sanırım
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Sezon sonu başkan birden çıkıp '' Alex'le anlaştık '' dese itiraz eden olur mu ?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sezon sonu başkan birden çıkıp '' Alex'le anlaştık '' dese itiraz eden olur mu ?
                        Ben itiraz ederim. Gelecek sene 34 yaşında olacak Alex. Hemde onunla aynı mevkide oynayan Jaja'mız var. Jaja'yı kesipte Alex konulur mu hiç takıma?

Yorum

• acaba Muhammet Demiri sezon sonunu alacağız..

Yorum

• Selçuk güzel konuştu,
                            bu konu kapanmalı artık.

Yorum

• Trabzon'daki arkadaşlar bir zahmet iş bölümü yapsınlar, sezon sonuna kadar her akşam biri gidip Selçuk'la Colman'ın üstünü örtsün.
                              Maazallah nezle filan olurlar, haybeye şampiyonluktan olmayalım.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon'daki arkadaşlar bir zahmet iş bölümü yapsınlar, sezon sonuna kadar her akşam biri gidip Selçuk'la Colman'ın üstünü örtsün.
                                Maazallah nezle filan olurlar, haybeye şampiyonluktan olmayalım.
                                Havadan nem kapıyorlar abi zaten.

''Bizde her türlü hasta sakat var.''

Şenol Güneş

Yorum

Çalışıyor...
                                X