Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi ben orta derken ofansif üçlünün ortası demek istedim. Jaja'nın yedeği yani Alan. Selçuk ve Colman'ın olduğu bölgeyi kastetmedim.
    Hee anladım Muhammed,orda olur işte,kankisinin yedeği veya form durumlarına göre hak eden oynar.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transfer olacak şimdi söyleyemem ama yüzde 60 tamam gibi
      Abi hangi bölgeye transfer yapacağız ? eğer transfer yaparsak
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Sen demişsin işte.Ya da kaynağını gördüğün haberleri aktarma da bir sorunun var.

Neyse önemli değil

Şuan ihtiyacımız Jovanovic değil bence.O yüzden yanlış bir transfer olur diyorum.Tabi hoca en iyisini bilir.
        En son Hazar_ tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 16:07.

Yorum

• transfer olmayacak diye düşünüyorum zira kampa yetişmeyen transfer busaatten sonra ancak ligin 4. 5. haftalarında oynar. ha transfer olmayacakta sen transfer formunda ne geziyorsun derseniz, umut fakirin ekmeği
          bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi hangi bölgeye transfer yapacağız ? eğer transfer yaparsak
            Güzel soru

Maddox mahsuru yoksa bölgesini öğrenmek isteriz.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen demişsin işte.Ya da kaynağını gördüğün haberleri aktarma da bir sorunun var.

Neyse önemli değil

Şuan ihtiyacımız Jovanovic değil bence.O yüzden yanlış bir transfer olur diyorum.Tabi hoca en iyisini bilir.
              isim veremem ama kahlenberg değil
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

%99.9 desen %0,1 ihtimal var yine de inanmayız

Yorum

Orta saha mı yoksa Abi Kahlenberg değil demişsinizde ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• kimse inanmasın zaten olursa başlık açarsınız
                    [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• haber kaynağı var ama bir arkadaşa saygımdan veremiyorum

Yorum

kimse inanmasın zaten olursa başlık açarsınız
                        abi hangi bolge isimden vazgectik

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Tamam verme isim.Sen kimden alıyorsun bu haberleri onu söyle.Ya da bir yabancı gazeteden okuyorsan özelden bana da at o gazeteyi bende okurum ismini yazmam önemli değil.

İsim veremem ama yüzden 60
                          İsim veremem ama Kahlenberg değil.

Bunların insanları beklentiye soktuğunu düşünmüyor musunuz ?
                          Yapmayın.

Yorum

• kesinliklek kulüple ilgili bi bağlantım yok ben kütahya'da yaşıyorum

Yorum

kimse inanmasın zaten olursa başlık açarsınız
                              isimden çok ,merak edilen hangi bölgeye düşünüldüğü. o konuda bilgilendirebilir misin

Yorum

Çalışıyor...
                              X