İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer olacak şimdi söyleyemem ama yüzde 60 tamam gibi
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer olacak şimdi söyleyemem ama yüzde 60 tamam gibi
Sen demişsin işte.Ya da kaynağını gördüğün haberleri aktarma da bir sorunun var.
Neyse önemli değil
Şuan ihtiyacımız Jovanovic değil bence.O yüzden yanlış bir transfer olur diyorum.Tabi hoca en iyisini bilir.En son Hazar_ tarafından düzenlendi; 16.01.2011, 16:07.
Yorum
-
transfer olmayacak diye düşünüyorum zira kampa yetişmeyen transfer busaatten sonra ancak ligin 4. 5. haftalarında oynar. ha transfer olmayacakta sen transfer formunda ne geziyorsun derseniz, umut fakirin ekmeğibizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi hangi bölgeye transfer yapacağız ? eğer transfer yaparsak
Maddox mahsuru yoksa bölgesini öğrenmek isteriz.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sen demişsin işte.Ya da kaynağını gördüğün haberleri aktarma da bir sorunun var.
Neyse önemli değil
Şuan ihtiyacımız Jovanovic değil bence.O yüzden yanlış bir transfer olur diyorum.Tabi hoca en iyisini bilir.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisim veremem ama kahlenberg değil
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse inanmasın zaten olursa başlık açarsınız
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisim veremem ama kahlenberg değil
İsim veremem ama yüzden 60
İsim veremem ama Kahlenberg değil.
Bunların insanları beklentiye soktuğunu düşünmüyor musunuz ?
Yapmayın.
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse inanmasın zaten olursa başlık açarsınız
Yorum
Yorum