Umut konusunda sana katılıyordum...Ama artık olmaz...Gitsin bizi Fransa da temsil etsin...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut konusunda sana katılıyordum...Ama artık olmaz...Gitsin bizi Fransa da temsil etsin..."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
yav aynı serkan değil miydi bizi ligin devresinde sağ kanatta uçuran.İkinci yarı biraz form düşüklüğü yaşadı o kadar yani.Buca maçında herif ilk yarı 8 kere driplinge kalkmış e bu sefer ne oluyo gol atıcaz diye ugraşırken serkan'ın tarafı boş kalıyo tamam kabul bazen geri dönüşlerde geç kalıyo ama o kadar da olsun.Hiç ileri çıkmayan cale serkandan daha fazla pozisyon veriyo ya neyse onu da kestiler takımdan çok şükür
Ben serkan'ın kalması yönünde oyumu kullanıyorum.Burak serkan'a biraz daha yardımcı olsa o konuda serkan bu kadar sıkıntı çekmez.Her atakta hemen hemen serkan var etme erdal abi gözünü seveyim harcama uşağı has çocuktur
Yorum
-
Ertuğrul da özevlatçı...Fatih i de isterse şaşmayın
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Serkan kadar bindiren bir de Lemi vardı 15 sene önce oynayan...
Önünde kim oynarsa oynasın dirhem kadar yardım görmedi yıllardır...
Koy önüne Gabriç i bir de öyle gör Serkan'ı...
Çabuk harcıyoruz vesselam...Bir de "Fener Sempatizanlığıyla" suçlanmadığı kalmıştı...
Üzülüyorum..."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
İlk olarak ûamûra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozan için tayfun artı para verilmelidir...ertuğrul un tayfun merakı malum..
Ozan İpek transferi ortalık karışmadan bitmelidir.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak lazkopat647 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav aynı serkan değil miydi bizi ligin devresinde sağ kanatta uçuran.İkinci yarı biraz form düşüklüğü yaşadı o kadar yani.Buca maçında herif ilk yarı 8 kere driplinge kalkmış e bu sefer ne oluyo gol atıcaz diye ugraşırken serkan'ın tarafı boş kalıyo tamam kabul bazen geri dönüşlerde geç kalıyo ama o kadar da olsun.Hiç ileri çıkmayan cale serkandan daha fazla pozisyon veriyo ya neyse onu da kestiler takımdan çok şükür
Ben serkan'ın kalması yönünde oyumu kullanıyorum.Burak serkan'a biraz daha yardımcı olsa o konuda serkan bu kadar sıkıntı çekmez.Her atakta hemen hemen serkan var etme erdal abi gözünü seveyim harcama uşağı has çocuktur
Yorum
-
Aylar önce söyledim.Yerli transferi cabuk bitirmeliyiz.BJK,GS,FB yerli oyuncu kadrolarini degisitrcekler Fiyatlar firlayacak.Ama bizim yönetim ne yapiyor anlamiyorum.Simdi al bakalim oyuncularida görelim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu ligde yerli oyuncular paha biçilemez. Ligde 2 tane kaliteli yerli oyuncu var. Biri Selçuk diğeri ise Gökhan Gönül. Selçuk uzun süreli bir sözleşmeye sahip olsa değeri 10 milyon eurodan başlar lig içinde. Dün maçlara moralim bozulmadı, akşam TRT'de Selçuk Gs ile anlaştı haberine moralim bozuldu. Selçuk'a eğer uzun süreli sözleşme imzalatırsak sadece oyuncuyu kazanmış olmayacağız hem de İstanbul takımlarına siz anca Baba'yı alırsınız demiş olacağız.
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela burda Umut´u en agir elestirenlerden biri olarak, önüne uygun bir Santraforla bambaska bir Umut izleyebiliriz..gerci 4 seneden beri böyle bir adam almak icin bekliyoruz ya
Allah yazdıysa bozsun.. Gitsin , oda rahat etsin bizde..Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
Yorum