Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyuncu yollamaya ve satmaya cok merakliyiz

Bizden daha meraklisi yoktur
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyuncu yollamaya ve satmaya cok merakliyiz

Bizden daha meraklisi yoktur
      Katılıyorum. Başarı istikrardan gelir. Bir sistemi ne kadar kurcalarsan,o kadar çabuk bozarsın...
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mido şu an boşta hazı umut için iyi bi teklif varken satıp boşta olan Mido'yu alabiliriz

hic ajaxin beyaz tv deki maclarina baktinizmi? bu adam artik bitmis. zaten hep son 10 15 dk. oyuna giriyor. ben pek birsey göremedim ondan. hic iyi transfer olmaz.
        „Choose a lazy person to do a hard job.
        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
        BILL GATES

Yorum

• Misimoviç'in mevkisi nedir? Forvet arkasında mı oynuyor? Yani en verimli olduğu yer nedir onu merak ediyorum.Bana Jaja'nın oynadığı bölgede oynuyormuş gibi geldi ama çok farklı maçlarda farklı yerlerde idi.Anlayamadım pek...
          En son SILENT06 tarafından düzenlendi; 15.01.2011, 02:42.
          BÜLENT

Yorum

• misimovic yaramaz bize.

Yorum

• Misimovicin defans yonu 0. Bize onun gibi bi oyuncu lazim degil.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Misimovic Haginin stilinde olan klassik "10" numara
                Hayatimda izledigim en iyi klassik 2-3 "10" numaralardan biri (hagi, revivo) zaten sampiyon olduklari yil 36 assist yapmisdi ve 17 gol atmisdi

Cok isterim gelmesini
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tedirginiz evet Tedirginlik normaldir.Ancak bazı şeyleri unutuyoruz.

Daha bana göre %100 yararlanmadığımız oyuncularımız var.

Mesela uyum sürecinde beğendiğimiz Jaja,Sözleşmesini uzatmak için varını ortaya koyacak Yattara,Mükemmel alternatifimiz ne zaman ne yapacağı belli olmayan Alanzinho,İlk yarıda defansif anlamda iyi ofansif anlamda ikinci yarıda coşabilecek Colman.Bunlara İyi giden Burak,Umut yeni gelen Mehmet Çakır ve Brozekler eklenince bence iyi yoldayız.
                  kesinlikle katılıyorum lig için ben yeterli bi kadro kurduğumuzu düşünüyorum.. ancak seneye şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyosak tecrübeli ve kaliteli takviyeler yapmamız gerekir diye düşünüyorum..
                  TRABZON SPOR

Yorum

• bu misimovic haberleri nerden çıktı ? maaşı çok fazladır gelceğini zannetmiyorum da ? gelirse bence süper olur gs harcadı adamı 2 maçta
                    TRABZON SPOR

Yorum

• Misimovicin kalitesine laf yokta, kimi kesecez Selcuk ve Colmani Allah sakatliklardan korusun yoksa isimiz zor, onlarin yerine adam lazim.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Teo için yapılacak hamle de ara transfer dönemi ile sınırlı galiba,durum ne aşamada acaba.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Misimovic haberleri nerede var ?
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Misimovic haberleri nerede var ?
                            Haber yok burada konuşuluyo sadece

Yorum

• Selçuk İnan, açıklamasında şunları kaydetti:

''Taraftarlarımızdan ricam, bu yönde kamuoyuna yansıyan bilgilere itibar etmemeleridir. Yapılan görüşmeler sonrasında yönetimle gelmiş olduğumuz nokta öncelikle kulübümle masaya oturmak kaydıyla transfer konusunu konuşmaktır. Avrupa'da futbol oynamak benim için küçüklüğümden beri hayalini kurduğum hevestir. Ancak elbette Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek de önemli bir hedeftir. Tüm bunlar benim sezon sonu için düşüncelerimdir. Ama öncelik her zaman Trabzonspor'undur. Bu ifadelerin dışında önümüzdeki günlerde kamuoyuna yansıyacak bilgilerin tamamı gerçek dışıdır. Transfer konusu benim için lig sonuna kadar kapanmıştır.''

Yorum

• Cluj Lacina Traore'nin fiyatını 5 milyon euro olarak açıklamış. Keşke bu tür genç bir forvet alsaydık.

Yorum

Çalışıyor...
                                X