Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tedirginiz evet Tedirginlik normaldir.Ancak bazı şeyleri unutuyoruz.

Daha bana göre %100 yararlanmadığımız oyuncularımız var.

Mesela uyum sürecinde beğendiğimiz Jaja,Sözleşmesini uzatmak için varını ortaya koyacak Yattara,Mükemmel alternatifimiz ne zaman ne yapacağı belli olmayan Alanzinho,İlk yarıda defansif anlamda iyi ofansif anlamda ikinci yarıda coşabilecek Colman.Bunlara İyi giden Burak,Umut yeni gelen Mehmet Çakır ve Brozekler eklenince bence iyi yoldayız.
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Mevki isimlerine takılıp kalıyoruz.

Sırtı dönük oynayabilene sarmıştık bir ara,ön libero, ardından çift yönlü oynayabilene getirdik.

Şampiyonlar Ligi'nde bize her türlü oynayabilen,envai çeşit futbolcu lazım.

Misimovic kendini bulursa bizi uçurabilir.Ancak Almanya'dan bu tarz oyuncu almaya korkuyorum artık.Lincoln,Ailton,Marcelinho,Misimovic...Her biri de gözde futbolculardı gelirken.(ya da biz öyle sanıyorduk) Bu yetenekleri nasıl bırakıyorlar diye düşünürken her defasında da cevabımızı en güzel şekilde verdiler.

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu adamı bilen var mı abiler ? Bir genç hüsranı yaşatır mı bize ?

Nasıl biridir ?
        İnternetten bir kaç tane maçının özetini izlemiştim bilmiyorum gelecek vadediyor diyorlar MAŞALLAHı var.Hemen hemen her hafta gol atıyor diyebiliriz.Resmi Sitemizde yazıyor A2 maçları ordan görüyoruz
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugüne kadar hiç kadro kurmuşluğum yoktur ama o kadar yazdım fikrimi söyleyeyim...misimovic jaja ya yaptırdığımız orta sahayla forvet arasında bağlantı kurmayı rahatlıkla yapabilir...jajayı sol ön olarak oynatabiliriz...
          Misimovic´li bir kadroda iki kanatforvetle oynamamiz gerek! Yani Jaja-Burak...Wolfsburg´taki ikili Grafite-Dzeko idi ve sampiyon oldular!

Bizim oyuncu yapimiza uyar mi? Hayir..Hele elimizde Colman gibi yaratici bir oyuncu varken
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnternetten bir kaç tane maçının özetini izlemiştim bilmiyorum gelecek vadediyor diyorlar MAŞALLAHı var.Hemen hemen her hafta gol atıyor diyebiliriz.Resmi Sitemizde yazıyor A2 maçları ordan görüyoruz
            Mutlu oldum şimdi Umarım ligin kasıp kavuracak forvetlerden biri olur
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mutlu oldum şimdi Umarım ligin kasıp kavuracak forvetlerden biri olur
              İNŞALLAH beklentilerimiz o yönde

İNŞALLAH yıldız olur takımımızda
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazdiginiz mesajda kendi kendinize celisiyorsunuz. Bunun yaninda benim kendi oyuncularimizi kücümsedigimi yaziyorsunuz, nerde yazmisim? Engin, Jaja ve Burak´i ortasaha olarak yazmissiniz..hepsi forvet ve forvetarkasi oynayan oyuncular!

Selcuk ve Colman ikilisi bu ligin en iyi ikilisi. Mesela Kayseri´de oyuncularin sakatligindan bahsetmissiniz..ya bizim bu ikili sakatlanamz mi (seytan kulagina kursun)?
                Onlardan biri olmadiginda Makinanin islevi bozulmaz mi? hele hele cok önemli bu cok önemli bir mac öncesi olursa ki ligin ikinci yarisi bu maclarin sayisi cok ama cok fazla olacak, hatirlatirim
                Önce sondan başlayayım isterseniz. Selçuk ve Colman haricinde bizim takımda oynayan orta saha oyuncularını sayarmısınız? Eğer bu dedikleriniz forvet ve forvet arkası iseler biz demekki hemen hemen tüm maçlara 4 forvet çıkıyoruz demekki. Hal böyle iken nasıl oluyorda ligin en az gol yiyen takımı biz oluyoruz anlamadım doğrusu. Sakatlık konusunda size katılmamak elde değil. Çünki ne zaman sakatlık yaşanacağı belli olmaz. Zaten bir oyuncunun yaşadığı sakatlıklar sonucu yorum yapabilirsiniz, yaşayacak olduklarını kimse bilemez. Bizim başımıza da gelebilir, başkalarınında... Ancak kaliteli bir sağlık ekibiyle ve iyi antrenmanlarla sakatlık sorunu sadece aza indirilebilir oda Allah'ın bileceği bir iş olarak kalır.
                Gelelim ilk konuya. Sanırım anlatmak istediğimi anlayamamışsınız. Bizim oyuncularımız benim nazarımda dünyanın en kaliteli insanlarıdır. Dikkat ediniz oyuncuları demedim, insanlarıdır dedim. Neden, çünki onlar bizim oyuncularımızdır. Herşeyin en iyisini hakederler. Çünki bizim takımımızda oynuyorlar. Trabzonspor forması giyiyorlar. Herhangi bir X takımının oyuncusu, ister Dünya yıldızı olsun isterse samanyolu galaksisinin en mükemmel topçusu, benim oyuncumdan asla değerli değildir. Eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan yeğdir. Sizin cümlenizi aynen alıntılıyorum:
                "Selim, Furkan ve Abdullah..bu saydigim isimler ikisi cok genc olmalarina ragmen iyi oynuyorlar mi? Evet

Bizde ise Colman ve Selcuk, ya digerleri?"
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Tabata yı alalım

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önce sondan başlayayım isterseniz. Selçuk ve Colman haricinde bizim takımda oynayan orta saha oyuncularını sayarmısınız? Eğer bu dedikleriniz forvet ve forvet arkası iseler biz demekki hemen hemen tüm maçlara 4 forvet çıkıyoruz demekki. Hal böyle iken nasıl oluyorda ligin en az gol yiyen takımı biz oluyoruz anlamadım doğrusu. Sakatlık konusunda size katılmamak elde değil. Çünki ne zaman sakatlık yaşanacağı belli olmaz. Zaten bir oyuncunun yaşadığı sakatlıklar sonucu yorum yapabilirsiniz, yaşayacak olduklarını kimse bilemez. Bizim başımıza da gelebilir, başkalarınında... Ancak kaliteli bir sağlık ekibiyle ve iyi antrenmanlarla sakatlık sorunu sadece aza indirilebilir oda Allah'ın bileceği bir iş olarak kalır.
                    Gelelim ilk konuya. Sanırım anlatmak istediğimi anlayamamışsınız. Bizim oyuncularımız benim nazarımda dünyanın en kaliteli insanlarıdır. Dikkat ediniz oyuncuları demedim, insanlarıdır dedim. Neden, çünki onlar bizim oyuncularımızdır. Herşeyin en iyisini hakederler. Çünki bizim takımımızda oynuyorlar. Trabzonspor forması giyiyorlar. Herhangi bir X takımının oyuncusu, ister Dünya yıldızı olsun isterse samanyolu galaksisinin en mükemmel topçusu, benim oyuncumdan asla değerli değildir. Eldeki bir kuş, daldaki iki kuştan yeğdir. Sizin cümlenizi aynen alıntılıyorum:
                    "Selim, Furkan ve Abdullah..bu saydigim isimler ikisi cok genc olmalarina ragmen iyi oynuyorlar mi? Evet

Bizde ise Colman ve Selcuk, ya digerleri?"
                    Sizde beni anlamamissiniz!
                    Biz takim olarak futbolu önliberosuz dar alanda oynamaya calisan bir takimiz ve bunu su ana kadar cok iyi basariyoruz cünkü sakatlik anlaminda bir eksigimiz yok! Saglik kurulu diyorsunuz, o saglik kurulu yüzünden Yattara 1 ayda iyilesecegine 1 yilda iyilesti...Glowacki´nin sakatligi aylar sürdü degil mi???

Evet biz bircok maca 4 forvetle cikiyoruz..iste o yüzden skor avantajini yakaldigimiz maclarda (bu maclarin %90´i ilkyari itibariyla) ikinci yari oyun Ceyhun giriyor degil mi?

Ben kimsenin futbolcusunu yüceltmiyorum, sadece bizim muhtemel eksikligimize isaret ediyorum, o da Selcuk veya Colman´in yoklugunda cok acik secik ortaya cikiyor...bunu herkes görebiliyor ama siz göremiyorsunuz maalesef!!!!
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• Orta sahaya bir adam alinsaydi iyi olurdu ama cokta abartmamak lazim...

piotr-engin-selcuk-yattara

seklinde de yapabilirsin (yani colman olmadigini varsayalim veya selcuk yok colman var)...

Engin o mevkide oynayabilecek bir futbolcu...

Onun icin cok büyütmemek lazim...bursaspor rakibimiz onlardan iyiz, fb rakibimiz onlardan iyiz...digerlerini saymiyorum...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sadece Colman ve Slçuk'un yokluğunda değil , bu iki futbolcunun varlığında da bazı taktiksel problemler yaşıyoruz . Süper lig maçlarında orta sahayı bazen o kadar açık bırakıyoruz ki gelecek yıla kadar bu sorunun üstesinden gelemezsek Avrupa kupası maçlarında ciddi sıkıntılar yaşarız .

Trabzonspor süper ligde görece kendi oyununu kabul ettirdi ve ileride kalabalık başlayıp orta alanı kademe kademe güçlendirerek maçlarını oynamaya alıştı . Selçuk ve Colman mevcut performanslarının üzerine koymalı ki gelecek yıl da oyun sisteminde herhangi bir yapısal değişikliğe gitmeden rakibe futbolumuzu kabul ettirelim .

Şu an açık ara ligi önde kapasakta , örneğin sezonda şampiyonlar ligi gruplarında mücadele etseydik çok zorlanacağımızı bilmemiz gerekir . Sol kanat çalışmıyor , orta sahada geniş boşluklar bırakabiliyoruz ve hücumdaki pas organizasyonumuz halen yeterince tempolu değil , bazen arzu ettiğimiz ritmi yakalasakta hiç birinde bunu maçın geneline yayamadık . Ayrıca savunmada kademe hataları yapmaya devam ediyoruz , Allah'tan ligimiz taktiksel becerinin üst düzeyde olduğu bir lig değil . Fiziksel olarak iyi durumdayız fakat üretken ayaklarımız yeterince güçlü değil .

Adım adım iyiye giden bir takım var. Ancak ne bir futbolcumuz ne de takımın geneli hakkında mükemmel sonucuna varamayız .

Bizi yüreklendiren takımın potansiyeli ve göstermekte olduğu gelişim . Bunun süreklilik taşımasını temenni ediyoruz . Zaten Selçuk Colman gibi futbolculara değer koyarken bu potansiyeli var sayıyoruz .

Yorum

• colmanın oyun yapısı itibarıyla daha ofansif oynamalı düşüncesi genelde çoğumuzda hakim fakat bire bir colmanın kendi açıklamasında oyunun defansif yönünü daha iyi oynadığını ve daha çok sevdiğini söylediğini okumuştum zamanında...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadece Colman ve Slçuk'un yokluğunda değil , bu iki futbolcunun varlığında da bazı taktiksel problemler yaşıyoruz . Süper lig maçlarında orta sahayı bazen o kadar açık bırakıyoruz ki gelecek yıla kadar bu sorunun üstesinden gelemezsek Avrupa kupası maçlarında ciddi sıkıntılar yaşarız .

Trabzonspor süper ligde görece kendi oyununu kabul ettirdi ve ileride kalabalık başlayıp orta alanı kademe kademe güçlendirerek maçlarını oynamaya alıştı . Selçuk ve Colman mevcut performanslarının üzerine koymalı ki gelecek yıl da oyun sisteminde herhangi bir yapısal değişikliğe gitmeden rakibe futbolumuzu kabul ettirelim .

Şu an açık ara ligi önde kapasakta , örneğin sezonda şampiyonlar ligi gruplarında mücadele etseydik çok zorlanacağımızı bilmemiz gerekir . Sol kanat çalışmıyor , orta sahada geniş boşluklar bırakabiliyoruz ve hücumdaki pas organizasyonumuz halen yeterince tempolu değil , bazen arzu ettiğimiz ritmi yakalasakta hiç birinde bunu maçın geneline yayamadık . Ayrıca savunmada kademe hataları yapmaya devam ediyoruz , Allah'tan ligimiz taktiksel becerinin üst düzeyde olduğu bir lig değil . Fiziksel olarak iyi durumdayız fakat üretken ayaklarımız yeterince güçlü değil .

Adım adım iyiye giden bir takım var. Ancak ne bir futbolcumuz ne de takımın geneli hakkında mükemmel sonucuna varamayız .

Bizi yüreklendiren takımın potansiyeli ve göstermekte olduğu gelişim . Bunun süreklilik taşımasını temenni ediyoruz . Zaten Selçuk Colman gibi futbolculara değer koyarken bu potansiyeli var sayıyoruz .
                            Hocam bunu bende görebiliyorum ama daha ben bunu dillendermeden elestirilere maruz kalabiliyoruz maalesef!

Sezonsonu Alanzinho, Cale ve hatta Colman bu takimdan ayrilacak gibi görünüyor. Daha Jaja´nin huysuzlugunu hic hesaba katmadan!

Yani sezonsonu sampiyon olsakta, olamasakta transferdeki hareketliligi simdiden hesaba katmaliyiz ama bunu su anda yapmak dogru mu degil mi, su an Yönetimin veya Senol Günes´in düsündügü en önemli nokta saniyorsam!!!

Yorum

• Colman niye ayrilsin? Nerden cikariyorsunuz böyle seyleri ya durup dururken niye gitsin veya satalim?
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizde beni anlamamissiniz!
                                Biz takim olarak futbolu önliberosuz dar alanda oynamaya calisan bir takimiz ve bunu su ana kadar cok iyi basariyoruz cünkü sakatlik anlaminda bir eksigimiz yok! Saglik kurulu diyorsunuz, o saglik kurulu yüzünden Yattara 1 ayda iyilesecegine 1 yilda iyilesti...Glowacki´nin sakatligi aylar sürdü degil mi???

Evet biz bircok maca 4 forvetle cikiyoruz..iste o yüzden skor avantajini yakaldigimiz maclarda (bu maclarin %90´i ilkyari itibariyla) ikinci yari oyun Ceyhun giriyor degil mi?

Ben kimsenin futbolcusunu yüceltmiyorum, sadece bizim muhtemel eksikligimize isaret ediyorum, o da Selcuk veya Colman´in yoklugunda cok acik secik ortaya cikiyor...bunu herkes görebiliyor ama siz göremiyorsunuz maalesef!!!!
                                Cevap vermekte ısrar ettikçe konu lastik gibi uzuyor maalesef. Esas amacın dışına taşıyoruz. Sizin dediğiniz olsun. Ben sizinle aynı görüşte değilim. Her ne kadar iyi bir takımımızda olsada, daha iyisini elbette ki gönül ister. Bu kadro Türkiye liglerinin üzerinde olmayabilir ama kim eksik olursa olsun, ligimizin açık ara en iyi takımıdır. Zaten eksiği olmayan takım yoktur. Bu konuyu şu fıkrayla bitireyim isterseniz.

Adamın biri bir sokağa girmiş. Bakmış kaliteli bir dükkan var sağda. Üzerinde de bir tabela: "ŞEHRİN EN İYİ TERZİSİ" yazıyor. Az ilerde yine kaliteli bir dükkan ve onunda tabelasında: "ÜLKENİN EN İYİ TERZİSİ" yazmakta. Biraz daha gitmiş yine kaliteli bir dükkan daha ve önünde bir tabela: "DÜNYANIN EN İYİ TERZİSİ" yazmakta. Adam ne yapsın hangisine gideyim derken en sonda gayet mütevazi bir mekan ve tabelasında da "BU SOKAĞIN EN İYİ TERZİSİ" yazmakta!...

İşte bizim durum buna benziyor. Elimizdekilerin en iyisi bizim takım. İster kaleye bakın, ister orta sahaya, ister forvete. Nereye bakarsanız bakın bizim takım tam adıyla ve tam anlamıyla "TAKIM". Herhangi bir takımdan bize gelsin diye isteyeceğim bir oyuncu, şu anda bizim takımdaki yedeklerden daha fazla katkı sağlamaz. Siz bakmayın hazırlık maçlarındaki performansa. Pazar günü esas takımı seyredin diyorum. Öyle karamsarlığa gerek yok. Eğri oturup, doğru konuşalım. Bizim takımın kalitesi, tüm ligden iyidir. Colman da yoksa, Selçuk'ta yoksa bu takım gayet güzel oynar. Öyle aman aman bir eksiklikte hissetmeyiz. Hiç kimse korkmasın, Allah'tan bir zeval gelmedikçe bu takım bu ligi göğüsleyecektir. Bu mutluluğuda inşallah burada Buca maçından sonra yaşayacağız kısmetse...
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X