Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu para ile sağ açığa bir transfer yapılmalı.
    malecki diyorum ben...
    "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
    Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hamidolar'a nefretim bir kat daha arttı. Aldığınız adam kim biliyor musunuz lan!? Benim hayallerimi süsleyen futbolcu.

Şaka maka çok iyi transfer bana göre, hayırlı olsun Hamidolara.

Fenerbahçe forvet ihtiyacını Sivas'tan karşılayabilir seneye Eneramo'yu alarak..

ya tuttarsa hesabı yapalım.evet iyi bir golcü ama tunus'ta öyleydi bakalım burada nasıl
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya tuttarsa hesabı yapalım.evet iyi bir golcü ama tunus'ta öyleydi bakalım burada nasıl
        O zaman her transfer "ya tutarsa" hesabı oluyor abi. Her futbolcunun her takımda veya her ligde aynı performansı sergileyecekleri garanti mi, değil..
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

O zaman her transfer "ya tutarsa" hesabı oluyor abi. Her futbolcunun her takımda veya her ligde aynı performansı sergileyecekleri garanti mi, değil..
          evet ama kaliteleri bellidir 6 ay içinde fazla birşey yapacağını düşünmüyorum.ayrıca enaremo iyi beslenmediği zaman çok gol atamaz sivas'ın kadrosunda öyle bir besleyici yok dan dun sisteminde işleri çok zor
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

miller birazdan düşer sitelere
            abı mıllerr zaten bursaya ımza atmadımı düşer sıtelere derken ???
            ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

evet ama kaliteleri bellidir 6 ay içinde fazla birşey yapacağını düşünmüyorum.ayrıca enaremo iyi beslenmediği zaman çok gol atamaz sivas'ın kadrosunda öyle bir besleyici yok dan dun sisteminde işleri çok zor
              6 ay içinde çok şey yapacağını ben de sanmıyorum ama seneye ve sonraki senelerde katkı sağlayacaktır.

Sivas'ın o kadar kötü oyuncuları yok be abi; Ceyhun, Cihan, Mehmet Yıldız, Mehmet Nas gibi isimler Eneramo'yu iyi besleyebilirler.

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abı mıllerr zaten bursaya ımza atmadımı düşer sıtelere derken ???
                yok imza atılmadı bursa'ya gelecek önce ve bu akşam maçı var oynamazsa yoldadır

Yorum

• eren,muhammet,soner ve rıdvan...rıdvan ayağı kırıldıktan sonra beşiktaşta gözden iyice düştü...bugün ankaragücü haberleri çıktı medyada...bence elimizi çabuk tutup biz almalıyız...sağ bek alternatifide olmuş olur..
                  https://twitter.com/akfgr

Yorum

6 ay içinde çok şey yapacağını ben de sanmıyorum ama seneye ve sonraki senelerde katkı sağlayacaktır.

Sivas'ın o kadar kötü oyuncuları yok be abi; Ceyhun, Cihan, Mehmet Yıldız, Mehmet Nas gibi isimler Eneramo'yu iyi besleyebilirler.
                    Ceyhunu yolladi Sivas.
                    Bakalim 87 ci takimi Kim olacak
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Teo'dan gelen parayla orta sahaya bir takviye lazım...

Yorum

• NTV Spor da Hıncal ULUC un cok onemli bir tespiti var.. izlemek isteyen arkadaslar icin

( Turkiye'de hangi taraftarın farkı var.. yenerken herkes aynı tezauratla eglenirken maglup olduuunda aynı tepkiyi aynı protestoyu gerceklestiriyor diye)

biz her ne kadar bu grubun icine girsekde ALLAH a bin sukur 61.dk perfonmansımızdan Kolbastımıza BizeHerYerTrabzonumuza gibi farklılıklarımızla FARKIMIZI ON PLANA CIKARIYORUZ...

sadece kaybettigimiz zamanlarda keske bize gore bize ozgu bi tepki olsa sadece

Yorum

• Kaan;

Ne diyorsun Gitti bizim Enaramo?

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada,

dipnot: Bu takim 100% konsantrasyonla oynayacagi hicbir maci kaybetmez, hatta berabere bile..belki futbol ilahlari bize karsi olursa!

Transfer isin diger kismi, gereksiz yere sisirilen kadroya elestirimiz
                            Arkadaş gereksiz yere şişirilen diyorsun Allah korusun Umut a bişey olsa kim oynayacak yerine ??? 2 milyona alternatif olacak bence kalitesi iyi transferler yapmışız sen çıkıp burada yok efendim kadro şişirildi yok sıradan oyuncu falan ne yapmalarını bekliyordun parayı basıp bizi buralara getiren oyuncuları kadrodan silmekmi??? bırakın bu tip görüşleri biz isime para veremeyiz biz ihtiyaca göre başarıya aç oyuncuları getirmeliyiz...
                            Ağasarlı_61

Yorum

• 3 korner 1 penaltıda, haşmet babaoğlunun ağzının suyu akmış şekilde Trabzonun manisa maçındaki performansını yorumluyor. ali ece de mükemmel bir söz söyledi çok hoşuma gitti : manisa 4 büyük ve 5 şampiyonlara karşı hep iyi oynamıştır

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kaan;

Ne diyorsun Gitti bizim Enaramo?
                                Biz olamıyorsak Sivasspor şampiyon olsun diyerek Zeyyad Kafkas'ı anmak istiyorum abi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X