Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRTde Sezer Öztürk için girişimlere başlandı...Sezer Badur ve Zafer Yelen'in takas için kullanılması bekleniyor dedi...

Ayrıca Colman bu gece, diğer ikisi de yarın gece katılacakmış kampa

Çok iyi oldu bu .

İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok iyi bir topçu
    Abi açar mısın biraz ?

Yorum

• en az cezayı colman sonra alanzinho en fazla jaja yemesi lazım herşey iyi gider bişeyler ters gitmek zorunda mı?
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• klose olsa başka bişey istemezdim...

Yorum

• İlk olarak tonyali_yildiz tarafından gönderildi
          Arkadaşım kusura kalma ama ben Meltem Tv yi de ve Haydar Baş ı da iyi tanıyorum. İlk önce atıp tutuyor demeden, söylediklerini nasıl yapacağını oku,araştır ve sonra atıp tutuyor de. Dediğim gibi ilk okuyup araştırıp sonra eleştir, ok kardeş...

Diğer arkadaşlar da kusura bakmasın, burası yeri değil ama bu arkadaşa cevap vermek zorunda kaldım.

Selametle...

bende çok iyi tanıyorum arkadaşım araştırmama gerek yok gördüklerimi söylüyorum hem burası yeri değil bilesin
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Selçuk'ta kritik viraj!

Yılbaşı tatilini tamamlayarak Trabzonspor'un Belek kampına katılan Selçuk İnan'ın, menajerini hafta içinde Antalya'ya çağırdığı ve sezon sonunda bitecek sözleşmesi için görüşmelerde bulunacağı öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in Selçuk İnan ve menajeriyle görüşüp, 2 yıllık sözleşme önerisinde bulunacağı belirtiliyor.

Başkan Sadri Şener'in, Selçuk İnan'ın yanı sıra sözleşmesi sona eren Yattara ile de görüşeceği öğrenildi.

Trabzonspor'da hafta içinde yaşanacak bu gelişmelerin yanı sıra Brozek kardeşlerin de imza töreni için Antalya'da olması bekleniyor. İki futbolcunun daha sonra ikinci yarı hazırlıklarına katılacağı bildirildi.

Öte yandan bordo-mavili takım, yağmur altında yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde çalışan kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptılar. Ülkelerinden henüz dönmeyen Jaja, Alanzinho ve Colman için antrenman sırasında noter tespiti yapıldı

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İstanbul takımlarından en az biri çoktan Selçuk'a 2 milyon euro civarında bir teklif sunmuştur .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstanbul takımlarından en az biri çoktan Selçuk'a 2 milyon euro civarında bir teklif sunmuştur .
                Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray teklif yapmış sanırım.

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sezer ozturk ve muhammed aliyi aldikmi yeter bize.
                  Muhammed olmasın O.
                  Muhammed Ali'yi alacaksak eğer, önce bir boks şubesi açmak lazım ama..
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Geçen sene gündemimizde olan Ivan Perisic'i almadığımıza bir gün çok büyük pişman olacağız. Başkan bizzat kendisi ilgileniyoruz demişti. Şu anda 21 yaşında ve ilk yarıda 11 gol 7 asist ile oynamış Club Brugge ile.

Yorum

• kahlenberg trabzonspor da

arkadaşlar wikipedia da thomas kahlenbergin bulunduğu klup trabzonspor olarak gözüküyo... bakmak isteyenler için http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Kahlenberg

Hayırlı olsun...
                      BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                      Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Selcuk benim icin egemen gibi serkan gibi umut gibi bu takimin dinamosu, yani giderse cok buyuk kayip olur ama ihtimal vermiyorumgidecegine. Tek beni tedirgin eden henuz daha imza atmis olmamasi. Yonetim bu konuda sinifta klamistir benim icin, egemen ve selcuk coktan imza atmaliydilar..
                        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak tsgol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar wikipedia da thomas kahlenbergin bulunduğu klup trabzonspor olarak gözüküyo... bakmak isteyenler için http://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Kahlenberg

Hayırlı olsun...

birisi makara olsun diye entry yapmistir wikipedia ya.. malum wikipedia eksisozluk un az biraz eli ayagi duzgun olani

Yorum

• bu arada fanatik gazetesinde selçuğun bonservisini 1 yıl uzatacaklar diye yazıyor. niye 3 değilde 1 anlamadım ..
                            Emekleri çaldın yine.
                            Günahkarsın Fenerbahçe !
                            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak tsgol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayırlı olsun...
                              oraya isteyen yaziyor oraya bakarsan ronaldinhoyu da almisdik fotosu bilen vardi bayragimizin arkasinda
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kahlenberg gelse çok iyi olacak umarım haberler doğrudur.
                                -1461 TRABZON-

Yorum

Çalışıyor...
                                X