Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• edit: yalis baslik
    En son ESER tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 20:30.

Yorum

• Napcan Tekke'yi ?

Yorum

• Ya aptalız ...yada abdal....
        alınmıştır ...mehmet battal.....

meğersem abdal imişiz.....
        değilmişiz ki aptal....

ligde meşhur olamadın...
        burda meşhur oldun ....
        gittin gs ye transfer oldun...

sana diyorum huuuu .....duydunmu....
        mehmet battal...
        sen aptal....
        bizimkiler abdalmış...
        bak bu mevzu ne kadar da uzanmış...

boyun devrilsin emi.....
        ------------------------------------------------------------------------------
        ''abdala kar yağıyor demişler titremeye hazırım demiş'' zaten...
        tüm bunlara ilaveten....

abdal : gaipten bilen, olacağı sezen ozan kişiler.
        "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
        --------------------------Novalis--------------
        ------------

Yorum

• Yönetim iç transferde sınıfta kalmanın tanımını yaptı. Tebrikler. Şampiyon olalım da kim giderse gitsin, kim kalırsa kalsın. Artık umrumda değil. Kabak tadı verdi. Yeter ki şampiyon olalım.

Yönetim de böyle bir hareket yaptığına göre, şampiyonluğa emin adımlarla giderken, sezon sonuna doğru medyada çıkacak inanılmaz Egemen, Selçuk, Ceyhun haberlerine hazırlıklı demektir. Artı olarak bu futbolcuların da en az kendileri kadar hazır olduklarını düşünmektedir. Taraftarı anladığım kadarıyla düşünmemekteler. İlla ki huzursuz olalım biz. Yeter ki şampiyon olalım. Herşeye razıyız.
          En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 20:45.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Transfer işi bitti yani.

Kahlenberg hayalimizi erteledik bakalım hadi hayırlısı.

Sezon sonu için Muhammet,Eren ve Soner ile anlaşılmış olmasını diliyorum...
            Bu isimler arasına Manisa'dan Yiğit eklenebilir .

Ne yaptı , santrafor , sağ açık sol açık , orta alan .

Yorum

• --------------------Nadir Çiftçi-----------------
              -------------------(H.Ahmet Sarı)--------------

Engin Baytar---------JaJa-----------Burak Yılmaz
              (Eren Albayrak)---- (S.Stilic)--------- (İ.Yattara)
              (M.Çakır)

------------Colman-------------Selçuk İnan-----
              ---------(Tolga Ciğerci) -------- (Cem Karacan)

H.Cale------Egemen-------Giray-------S.Balcı
              (P.Brozek)--- (Glo)----- (M.Yumlu)--- (S.Kurtulus)

--------------------Onur-----------------------
              ----------------Ömer Catkic--------------------
              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Sezon sonu için muhtemel şampiyonlar ligi vizesi sonrası,gurbetçi oyuncularla ilgili girişimler düşünülüyordur umarım.Finansal olarak elimizin güçlü olacağını varsayarak,bugün konuşulan ve gitti-gidiyor denilen oyuncuların yerinin doldurulabileceğine inanıyorum.Sağlam yerli iskelet tarafı olarak umarım gerçekleşir bu düşüncem
                ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Tolga Ciğerci imkansız ötesi bir isim olmuş...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben böyle bir iç transfer politikası görmedim..
                    ben buna benzer bi politika hatırlıyorum gs de 2000 da falandı emre,hakan şükür,okan sene sonu tek kuruş kazandırmadan gitti....

Yorum

• Selamun Aleyküm yoldaşlar;

Orta sahaya şu Danimarkalıyı almalıyız en azından. Zira Selçuk Colman ikilisinden birinin oynamadığı haftalar orta saha maksimumu veremiyor. Çakır yeni Engin görüntüsünü kısa dakikalarda verdi bana o pasla

Şimdi düşündüğümde kazasız belasız ilk yarıyı kapatmamız büyük şans gerçekten.

Yorum

• devre bittiğinde ilk yarıda ki maçlarını bir kaç maç istisna hariç sıkıntı stres içinde geçiren trabzonsporu rahatça şampiyon yapacak herkesin de ortak fikri olan transfer reçetesi şu şekildeydi;

1-sırtı dönük oynayabilen,top tutma yeteneği olan umutu yedekleyebilecek kalitede, hava toplarına da hakim bir santrafor..
                        2-sol açığı etkili bir biçimde kullanacak tam bir kanat adamı
                        3-selçuk ve colmanın bölgesine takımın kalitesini yükseltecek kalitede bir orta saha adamı...
                        4-ihtiyaç olan bölgelerden birine zorlu istanbul deplasmanlarından puan çıkarabilecek kalite de bir transfer

bu şekilde olan transfer reçetesine rağmen biz ne yaptık..

1-hala yattaranın etkili ortalarına kafa vuracak,topu ilerde topu tutabilecek net bir santraforumuz yok
                        2-oyunu devamlı sağda oynamak yerine soluda etkili kullanmamızı sağlayacak gönül rahatlığıyla oynatacağımız bir sol kenar adamımız yok
                        3-selçukun sözleşme sorunu,colmanın alçalıp yükselen form grafiği,alanzinhonun hiç bir şekilde katkı vermeyen oyunu varken hala orta sahayı taşıyacak kalitede bir transfer yok...
                        4-bir de bunların üstünde takımın bel kemiğini oluşturan oyuncularla hala sözleşme yenilenmemesi
                        5-en baştan beri sözleşmeler problem değil deyipte selçuku seçim malzemesi olarak kullanan başkan sadece tek sorumlu değil ,aldığı oyuncuları en son ümit milli takımda izledim açıklamasını yapan şenol hoca da transferde ki vizyonsuzluğu nedeniyle yapılamayan kaliteli transferlerin sorumlusudur..uyum açısından doğru bulduğum bulduğum brozek kardeşler ve mehmet çakır transferinin yetersiz olduğu görüşündeyim..Oluşan 5 puanlık farkın arkasına sığınıpta yapılan ciddiyetten uzak transferler veya daha doğru bir ifadeyle yapılmayan transfer lig sonunda umarım başımıza iş açmaz...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu isimler arasına Manisa'dan Yiğit eklenebilir .

Ne yaptı , santrafor , sağ açık sol açık , orta alan .

gs ile sözleşme imzalamaya yanaşmayan cem sultanı da ben ekleyeyim...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Ciks abi senin yaz zamanında dediklerin aklıma geldi bir zaman

Haksızlık yapılmış sanki sana

Dediklerin çıkma yoluna gireyi

Yorum

• Groningen'den Dusan Tadic icin simdiden sene sonu icin girisimde bulunulmali. 2 seneye. Suarez gibi patlamasini yapar.

Yorum

• Manisa maçından sonra belli olur herşey.. Ben Sezer hamlesi bekliyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X