Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Selçuk'un ayrılacağı fikrine bu denli alışılmış olması bana enteresan geldi .

10 sene önce olsa , şehrin altı üstüne gelirdi . Teyzeler bileziklerini bozmak isterdi , yeterki takımda kalsın diye . Selçuk öyle duruma düşerdi ki kaçamak cevap veremezdi . Samimi davranmak zorunda kalırdı .

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      West Ham Ligden düstü.Thomas Hitzlsperger tam bize göre
      Iste bunu yazmaya geldim. Transfermarkt.de hemen haber yazmis, West Ham düstü diye.
      Gercekten tam bize göre, hem defansif oynayabilir(Ceyhun gibi) hem de ofansif oynayabilir (Colman gibi)
      Thomas Hitzlsperger ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Deutschland ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ zuletzt bei FC Everton ➤ * 05.04.1982 in München, Deutschland
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bence Barış Ataş da olmadı. Murat Ceylan ile arasında siklet farkı oluştu. Ama Gaziantepspor tabi ucuza vermez. Hele bedava gitmesine hiç izin vermez. Onlar biz mi? Bizim kaptanlar bedava ha birisi hariç tüh sözleşmesi devam ediyormuş bedava gidemedi
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ileri geri oynayabilen güçlü bir ortasaha oyuncusu du bakayım kim ooo buldummm

achille emana tam biçilmiş kaftan gibi geldi gözüme

Yorum

• bence selçuk en az bir sene daha bizimle kalacak...egemen in olayını çözemedim sanki bizimkilerde bir isteksizlik var egemen konusu selçuk durumundan farklı bir boyutta...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Selcuk ile Egemenin kalacagini düsünmüyorum...
              Umutun satilacagini düsünüyorum...
              Yattara zaten gitti...
              Gidecek baska oyuncularda olacak...

Seneye cok iyi Transferlere ihtiyacimiz var ama ben pek ümitli degilim...

-----

Egemen ve Selcukun kalmasi icinde belli bir miktar siniri var...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• transfer niye önemli bu lig için değil bence seneye bu ligin tepesinde yine biz olacağız...ancak avrupaya gidince fb nin sıfır çekip bizim puanlar topladığımız zaman çıkıp diyeceğiz işte avrupada işler buradaki yürümüyor azizcim,medya,tff...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Sabah patlar bizim transfer bombaları. Hele ki haftaya pazartesi ligi 2. tamamlamış durumda olursa siz görün havada uçuşan isimleri.

Eğilin kafanız yarılır maazallah...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Bobo da gidiyormus. Bjk uzatmiyormus. Bobo nasil olur sizce?
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hocam neden her izlediğin maçta beğendiğin oyuncuları transfer edelim diyorsun.
                      Holmen'i bundan öncede yazmıştım arka sayfalarda
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İş işten geçmiş,o gidecek bu gelecek,
                        ara dönemde gerekli takviyeyi yapmayıp bizi bu o.ç. fenerlilere laf düşürenleri Allaha havale ediyorum.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bobo da gidiyormus. Bjk uzatmiyormus. Bobo nasil olur sizce?
                          Bobo s.lizbon'a gidiyor.Hem bobo bu saatden sonra türkiye de futbol oynamak istemez.
                          En son irfan61 tarafından düzenlendi; 16.05.2011, 09:05.

Yorum

• 9 puan öndeyken bile şampiyon olmamıza engel olunduktan sonra niye futbolcu transfer etcez ki. Messi de ronaldinho da bizde olsa gene engel olurlar.

Yorum

• Ozan İpek haberlerini haber61.net yazdı.

Geçen facebook'da paylaşımlar gördüm Ozan İpek'le ilgili benim burada yazdıklarımı yazmışlar aynısını

Çok istiyorum inşallah Trabzonspor'umuza gelir. Bizimle Şenol Güneş ile çok iyi işler çıkaracağından eminim.

İnşallah bu transfer gerçekleşir.
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ozan İpek haberlerini haber61.net yazdı.

Geçen facebook'da paylaşımlar gördüm Ozan İpek'le ilgili benim burada yazdıklarımı yazmışlar aynısını

Çok istiyorum inşallah Trabzonspor'umuza gelir. Bizimle Şenol Güneş ile çok iyi işler çıkaracağından eminim.

İnşallah bu transfer gerçekleşir.
                                Haberlerde bazı noktalar önemlidir şöyle ki ''iddia edildi'' ibaresi yer alıyor, haber61 in kendi kaynağından olsa ''öğrenildi'' vb. ifade yer alırdı aynı haber medyatrabzon'a falan da düşmüş; haber htspor kaynaklı.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X