Yakında Burak hakkında da Fransa rüyası türünden haberler çıkarsa şaşırmayacağım veya örneğin İspanya. Karıştırmaya çalışanlara karşı yönetimin yazılı açıklama yapması şart
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo-mavili kulübün yönetim kurulundan yapılan açıklamada, iç transferde sözleşmesi sona erecek Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve İbrahima Yattara gibi oyuncular ile anlaşma gerçekleşmediği ve bu görüşmelerin sezon sonuna bırakıldığı belirtildi.
Piotr ve Pawel Brozek ile Mehmet Çakır'ı kadrosuna katan bordo-mavililerin, dış transferi kapadığı ve çok olağanüstü bir durum olmadıktan sonra devre arasında oyuncu transferi gerçekleştirilemeyeceği de kaydedildi.
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...i.html?ref=rssTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bu haber nerden cikti Umut lige belki firtina gibi basliyacakti ne yapalimda formdan düssün diye yerel medya ile ulusal medya birlik olup Trabzonu sampiyon yapmamak icin ugrasmak. Yok Jaja antremana gec gelmis yok a saci uzamis yok digerin disi kirilmis off biktim sampiyon olmak icin cok engel atlamaliyiz.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo-mavili kulübün yönetim kurulundan yapılan açıklamada, iç transferde sözleşmesi sona erecek Selçuk İnan, Egemen Korkmaz ve İbrahima Yattara gibi oyuncular ile anlaşma gerçekleşmediği ve bu görüşmelerin sezon sonuna bırakıldığı belirtildi.
Piotr ve Pawel Brozek ile Mehmet Çakır'ı kadrosuna katan bordo-mavililerin, dış transferi kapadığı ve çok olağanüstü bir durum olmadıktan sonra devre arasında oyuncu transferi gerçekleştirilemeyeceği de kaydedildi.
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...i.html?ref=rss
Yorum
-
Şenol hoca olmasaydı farklı sorunlar ortaya çıkabilirdi . Ancak kendisinin varlığı hem yönetimin hem Fatih'in tavrını dengeleyebilecek kabiliyette .
Varsın kaptan olmasın , varsın ideal 11 futbolcusu olmasın , ancak bir iki yıl daha bu kulüpte oynanmasına imkan tanınsın . En son hangi değerli futbolcumuza jübile yaptık? Bu benim canımı ciddi sıkan mevzulardan biri , çok vefasız bir camiayız .
Gerçi Fatih bu saatten sonra kulübüne dönmek ister mi o da ayrı muamma . Ünal hocayla da bir takım istenmeyen problemler olmuştu .
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir yönetim kurulu açıklaması var mı?
Burasida ayni haberi girmis...En son Mehmet Zeki tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 16:04.1
Yorum
-
Yönetim kurulumuz açıklamalarını ajansspor yerine www.trabzonspor.org.tr den yapsa şık olmaz mı?bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...i.html?ref=rss
Yorum
-
bence sampiyon olursak olmasakta kesenin agzi acilmasi gerekecek eger baskan dengeleri bozmak istemiyorsa selcuka yattaraya ve egemene yol verecektir zaten su anda bizde top kosturanlarin tek motivasyonu durumundadir para
eger kesenin agzi acilacaksa mac basina cevrilerek anlasma yapilsin istedikleri para uzerinden uzun sureli anlasilsin tabiki en az 2+2 gibi opsiyonlusensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim kurulumuz açıklamalarını ajansspor yerine www.trabzonspor.org.tr den yapsa şık olmaz mı?
katılıyorum hemen her takım transferini koca başlıkla veriyo bizde medya trabzon spor 61 e kalıyoruzYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen sadece o sitede gordum ve buraya kopyaladim abi
Burasida ayni haberi girmis...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
Yorum