Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• muhammet demırın gelmesını bende cok ıstıyorum,ama burda bazı ark ların umut gıtsın muhammetı alalım gıbı komık laflar demesıne neremle gulecegımı bılmeıyorum)yanı bu lıgdekı kımse muhammet demırın bu kadr buyuk bır golcu oldugunu anlayamadı ama bu cocuk trb lu dıye sanırım burdakı bazı kısıler onun cok ıyı bır golcu oldugunu dusunuyorda su unutulmamalıkı mehmet baddal ıcınde bırcok kulup sıraya gırmıstı hanı sımdı napıyor mehmet baddal,,allah askına komık olmayın artık umutu da tartısmayın bazı kısıler ne kadar ıstemesede umut bulut kendını ıspatlamıs bır golcu,ha unutmadan bı zamanla pesınden kostugumuz her mac takımın moralı bozulması pahasına bagırdıgımız fatıh tekke konya mac bası anlasma ıstedıgı ıcın anlasmayı kabul etmemıs tekke,nıye kabul etmıyor anlamaadım kendıne guvensın tamam mac bası alıcam desın cıksın oynasın alsın parayı,galıba bıraz fazla parayı sevıyor bızım eskı kaptanımız

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Bu başlığa hayranım ya gerçekten , Ne zamanki burda başka takımlar için " x..." futbolcuyu alıyorlarmış haberi çıkıpta hiç beğenmemezlik yapmadık , hastası olduk her hareketlerinin.
      - Ama aynı adamları biz alsak burda söylenecek laflar çok ama çok belli.
      Ben hiç beğenmiyorum,(bu başlığı) neden diye sorarsanız bu başlığa her seferinde yeni transfer varmı? yokmu? bunlara bakmak için giriyoruz artık bitirsekte şu transfer işlerini başka başlıklara bakabilsek artık.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Brozeklerin bi tanesi forvet bi tane aldimi digerini satacazmi.

Ibb de bile daha cok forvet var
        Yok satalım demek istemedim sadece Umut'un yerine santrafor var mı yok mu onu söylemek istemiştim,tabiki duracak Umut ama bir tane Umut'un yerine yapabiliriz transfer Umut'u bu kadar korumanız anlam veremiyorum gerçekten,Bir Pawel Brozek bir de alternatif bir oyuncu bize lazım olan Umut'un üstüne bu kadar düşmemek lazım.
        En son B61 tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 14:31.

Yorum

• Umut sezon sonu giderse yerine T. Köse veya M. Pektemek olabilir
          Buarada 2 sezon önce Barcelonanin aldigi Keirrison bi varlik gösteremedi onu satin alma opsiyonuyla kiralasak? Buraki, Engini rehabilite eden Senol Hoca onuda ederse cok para kazanabiliriz üstünden (veya Boghossian) böyle oyuncular piyasasi olup avrupada henüz gösteremeyenler..
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Umut bulut şu performansıyla takımın en önemli parçalarından biridir.

Ne zaman umuta sallansa gsnin yedeklerine yenildiğimiz ve umutsuz başladığımız maç aklıma geliyor.

Al parayı yerine başkasını buluruz ,bu işler yazıldığı kadar kolay değil.Kadro istikrarını koruyalım yeter bize.
            .
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tekke'nin hiç bir yerle anlaşmaması ve bu Umut Bulut olayı yeni bir Tekke faslının habercisi gibi duruyor gerçekten. Paranoyak mı olduk ne =)
              Sizce umutun yerini dolduramaz mı? Madem şenol hoca herkesi rehabilite ediyor, tekkeyi de fazlasıyla edebilir.. Ayrıca yanlış anlaşılmasın Umut gitsin demedim hiçbir zaman, demem de..
              Not Important..

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galatasaray El Hamdaoui için anlaşmaya çalışıyor ajax'la
                2-3 hafta once yazmistim buraya, Ajaxla problemleri var ve Ajax bonservisine 5 milyon euro vermisti zamaninda. Muthis gercektende ama malesef iste..
                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sizce umutun yerini dolduramaz mı? Madem şenol hoca herkesi rehabilite ediyor, tekkeyi de fazlasıyla edebilir.. Ayrıca yanlış anlaşılmasın Umut gitsin demedim hiçbir zaman, demem de..
                  Fatih Tekke artık eskisi gibi futbol oynayamıyor,çok yaşlandı eğer alınırsa bizim için zarar bile olur.Unutmayalım ki Fatih ben Trabzon'luyum dedikten sonra Rubin Kazan'a transfer oldu gizlice bu mu onun Trabzon'luluğu birde yetmezmiş gibi BJK'ye gitti bence çok saçma olur Fatih Tekke artık bu saatten sonra gittiği yere zarar verir.
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 14:38.

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2-3 hafta once yazmistim buraya, Ajaxla problemleri var ve Ajax bonservisine 5 milyon euro vermisti zamaninda. Muthis gercektende ama malesef iste..

5-6m € verse gs bırakırlar mı ? el hamdi kaliteli bir forvet, bu paraya bırakılır mı hiç ? biraz silkinsek biz bile veririz o parayı.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke artık eskisi gibi futbol oynayamıyor,çok yaşlandı eğer alırsa bizim için zara bile olur.Unutmayalım ki Fatih ben Trabzon'luyum dedikten sonra Rubin Kazan'a transfer oldu gizlice bu mu onun Trabzon'luluğu birde yetmezmiş gibi BJK'ye gitti bence çok saçma olur Fatih Tekke artık bu saatten sonra gittiği yere zarar verir.
                      O olayları senden iyi biliyorum.. fatih Ts'ye alınmadığı için Rubin kazan'a gitti.. Ben zararı olacağını düşünmüyorum.. Eskisi kadar olmasa da yine yararlı olur.. Gelmesine çok sevinirim, hele de umut gitmeden gelirse daha iyi olur..
                      Not Important..

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maya yi felan tanimam ben

Kesinlikle Turk olmali forvet, kontenjanda zaten 2 tane yabanci var. Mehmet Yilmaz Umutan daha iyi diyorsan, ben daha ne diim

Suanda pek uygun bi adam yok takima katabilcemiz, malum ic piyasada bjk sagolsun tavan yapti. Umutu takimda tutmak lazim
                        Bana birşey daha söylememek için alıntıladığın cümlemi bir daha oku =)
                        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Kulübü tartışmalar içinde boğup enerjimizi harcamak, kafaları meşgul etmek istiyorlar. Yönetimin müdahele etmesi lazım
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            5-6m € verse gs bırakırlar mı ? el hamdi kaliteli bir forvet, bu paraya bırakılır mı hiç ? biraz silkinsek biz bile veririz o parayı.
                            Ajaxla problem yasadi ve Ajax cephesi 5 milyonu getirmeden gidemez gibi sozler soyledi. Yani Ajax birakmak istemiyor ama 5 milyonu getirenede verir tahminem..
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O olayları senden iyi biliyorum.. fatih Ts'ye alınmadığı için Rubin kazan'a gitti.. Ben zararı olacağını düşünmüyorum.. Eskisi kadar olmasa da yine yararlı olur.. Gelmesine çok sevinirim, hele de umut gitmeden gelirse daha iyi olur..
                              Tabiki abi,ben iddaa da bulunmuyorum tabiki sen daha iyi biliyorsundur ama gitti BJK'ye ne faydasını gördü BJK Fatih çok yanlış bir karar olur.Yönetim ondan daha etkili olabilecek oyuncular transfer etti.

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok satalım demek istemedim sadece Umut'un yerine santrafor var mı yok mu onu söylemek istemiştim,tabiki duracak Umut ama bir tane Umut'un yerine yapabiliriz transfer Umut'u bu kadar korumanız anlam veremiyorum gerçekten,Bir Pawel Brozek bir de alternatif bir oyuncu bize lazım olan Umut'un üstüne bu kadar düşmemek lazım.
                                Brozekler daha hazirlik macinda oynamadi, Senol hocam sence ne zaman sahaya surer. Macera aramaya gerek yok, Umutun teknik ozelikleri cok ust duzey olmiyabilir ama bu ligde en guclu fizigi olan adamlardan biri.

Ayrica koruma meselesini anlatim , aldigi paranin karsiligini veren herkes korunur

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X