Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol Hocayla beraber işte. Transfer de Şenol Hoca'nın istediği şekilde yapılıyorsa bunu öğrenmekte bir olay yok. Kaldı ki adam dha'da çalışıyor. Sen ben değil yani.
    Şenol Güneş adama Çarşambaya kadar bitireceğiz transferini mi diyor.Bilmiyor mu bu adam bunu haber yapar.İşleyişte bi sıkıntı var.Şenol Güneş yanlış yapıyor o zaman.

Yorum

• İbrahim Akın hakkında burda yazı yazmıştım. Gelemez o. İstedik olmadı.Olamaz.
      Més Que Un Club

Yorum

• ...................Onur
        Serkan.....Glowacki.....Egemen....Piotr
        ......Selçuk....Colman....Kahlenberg
        .....................Jaja
        ...........Burak............Pavel

Kulübe: Tolga, Giray, Cale, Ceyhun, Yattara, Umut, Engin

Kulübe arkası Alan, Barış Ataş, Mustafa Yumlu, Ferhat, Tayfun
        Hemen değil ama yeni oyuncular form tutarsa böyle oluruz. Daha da transfer gerekmez bence. Klose gelirse Pavel'le yer değiştirir

Yorum

• Gürcan abi, gitmedin mi antrenmanı seyretmeye?
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O konuda bir fikrim yok...

Fakat 2 taraf için de çok cazip bi teklif...

Eskişehir tarafından Bakarsak Hem gitmek isteyen bir oyuncuyu en iyi şekilde elden çıkarmış olucaklar,Hem Hocalarının çok istediği bir oyuncuyu transfer etmiş olucaklar..

Bizim tarafımızdan bakarsak Hem kontenjanımızı açmış olucağız,Hem de fazla faydası olmayan bir oyuncu yerine Gelecekte Milli takımın değişilmezi olabilicek bir ismi,üstelik takımda Selçuk ve Burak gibi 2 tane çok iyi tanıdığı olan bir ismi transfer etmiş olucağız...

Sezer ve Gökhan Süzen alınırsa Milli takımın daha üstünde bir Türk 11'imiz olur...
            Tabi Gökhan şimdilik gereksiz...
            anlıyorum hocam seni de bizim yönetimin öyle bir telkifle gitme ihtimali yok,onu yurt dışına satmak isteyecekler,,alanzinhoyu beğenmeyen biri olarak da benim görüşüm eğer alanı yurt içinde bir futbolcuyla takas etmeye kalkacaksak bu isim hasan ali kaldırım,veya sağlam bir eren güngör gibi geleceği olan futbolcular olabilir,iyi futbolcu ama ben sezeri pek tutmuyorum,colmandan fazlası yok,oraya alacağımız adam daha üst düzey olmalı..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne olsa giydirecektin değil mi ? Sallamak için fırsat kollar gibiyiz resmen. Rahat bırakın yahu. Dün biri yazmıştı taraftar olarak sadece görevimizi yapsak da destek versek diye. Ne kadar da haklı...
              İlk bakışta sana olayla bir ilgisi yok gibi gözükebilir bu sorunun ama sence fotomaçın haberleri kayda değer mi ? Özellikle transfer haberleri ..

Yorum

• kahlenberg gelirse varya....neyse
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gürcan abi, gitmedin mi antrenmanı seyretmeye?
                  Erdal içeri almazlar diye seni bekliyorum
                  Alırlar mı?

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbrahim Akın hakkında burda yazı yazmıştım. Gelemez o. İstedik olmadı.Olamaz.
                    Dediklerini biliyorum Ama bu onun için Büyük bir şans,Hem tuttuğu takımda Şampiyonluk yaşamak Hem harika bir kariyeri olması için son fırsatı...

Bence Şenol Hoca ile konuşursa Şenol Hoca ikna eder,Hem dediğiniz gibi idman yapmıyor olsa Abdullah Avcı zaten yollardı şimdiye kadar....

Yorum

• ben gecenlerde diyordumya Miroslav Kloseyi alsak Külübünle anlasilmis yaziyor medyatrabzonda

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alırlar mı?
                        Abi hava nasıl oralarda?Bilgilendirme yok mu?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alırlar mı?
                          oooo bütün güzellukler burdaymiş
                          İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                          Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Normalde Sezer'i Şuan için istemezdim Ama Bjk'ye gidip heba olmadan almak lazım...

Alanzinho takasına ne derler acaba,

Bülent Uygun Alanzinho'yu çok beğeniyordu,''Sivas'ta olsa uzak ara Şampiyonduk'' gibi açıklaması var,Alanzinho'yu Sezer takasında kullanabiliriz...
                            O kadar da değil. Fm oynamıyoruz burda.
                            Sezer Öztürk Manisaspor'da yaşadığı sakatlıktan sonra Es-Es'e transfer oldu ve kendi mevkiisinde vasatüstü oyun sergiliyor.

İstatistikleri: 15 maç 3 gol 2 asist.

Trabzonspor'a gelse daha iyisini kesinlikle yapamaz.

Alanzinho o kadar süre alsa vay efendim ofansif oyuncu en az 10 gol atmalıydı falan..

Alanzinho'nun perfonmansını bende beğenmiyorum ama kendisini kanıtlamış bir oyuncu.(Bknz geçen yıl Türkiye kupası maçları) Kendine güvenini tekrar kazanırsa potansiyeli Sezer'den 10 kat daha üstün.

İstatistikler önemli değil ama Sezer'in Es Es'e verdiği katkı ortada. Alanzinho'yu koy Es-Es gibi vasat takıma bak neler yapıyor.

Hem Tsl'den oyuncu alacaksan öyle 1 yıllık perfonmansına bakmayacaksın. Yoksa Tabata,Özer vs gibi elinde kalır.

Yorum

• Emin değilim abi...Ama denemeye değer...Soralım istersen...Forumun ordan taze haberlere ihtiyacı var bence
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ortasahaya kim gelirse gelsin Engin'in kesileceğini düşünmüyorum.

Takımı atağa kaldırması şöyle dursun,oyunun gidişatına göre hoca onu ortaya alıp savunma da yaptırabiliyor.Takımın en önemli yıldızı.Kahlenberg ya da başka biri gelirse Selçuk-Colman'ı bozar veya alternatif olur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X