İlk olarak Dogan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
...................Onur
Serkan.....Glowacki.....Egemen....Piotr
......Selçuk....Colman....Kahlenberg
.....................Jaja
...........Burak............Pavel
Kulübe: Tolga, Giray, Cale, Ceyhun, Yattara, Umut, Engin
Kulübe arkasıAlan, Barış Ataş, Mustafa Yumlu, Ferhat, Tayfun
Hemen değil ama yeni oyuncular form tutarsa böyle oluruz. Daha da transfer gerekmez bence. Klose gelirse Pavel'le yer değiştirir
Yorum
-
Gürcan abi, gitmedin mi antrenmanı seyretmeye?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO konuda bir fikrim yok...
Fakat 2 taraf için de çok cazip bi teklif...
Eskişehir tarafından Bakarsak Hem gitmek isteyen bir oyuncuyu en iyi şekilde elden çıkarmış olucaklar,Hem Hocalarının çok istediği bir oyuncuyu transfer etmiş olucaklar..
Bizim tarafımızdan bakarsak Hem kontenjanımızı açmış olucağız,Hem de fazla faydası olmayan bir oyuncu yerine Gelecekte Milli takımın değişilmezi olabilicek bir ismi,üstelik takımda Selçuk ve Burak gibi 2 tane çok iyi tanıdığı olan bir ismi transfer etmiş olucağız...
Sezer ve Gökhan Süzen alınırsa Milli takımın daha üstünde bir Türk 11'imiz olur...
Tabi Gökhan şimdilik gereksiz...
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olsa giydirecektin değil mi ? Sallamak için fırsat kollar gibiyiz resmen. Rahat bırakın yahu. Dün biri yazmıştı taraftar olarak sadece görevimizi yapsak da destek versek diye. Ne kadar da haklı...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi, gitmedin mi antrenmanı seyretmeye?
Alırlar mı?
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Akın hakkında burda yazı yazmıştım. Gelemez o. İstedik olmadı.Olamaz.
Bence Şenol Hoca ile konuşursa Şenol Hoca ikna eder,Hem dediğiniz gibi idman yapmıyor olsa Abdullah Avcı zaten yollardı şimdiye kadar....
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal içeri almazlar diye seni bekliyorum
Alırlar mı?
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal içeri almazlar diye seni bekliyorum
Alırlar mı?İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormalde Sezer'i Şuan için istemezdim Ama Bjk'ye gidip heba olmadan almak lazım...
Alanzinho takasına ne derler acaba,
Bülent Uygun Alanzinho'yu çok beğeniyordu,''Sivas'ta olsa uzak ara Şampiyonduk'' gibi açıklaması var,Alanzinho'yu Sezer takasında kullanabiliriz...
Sezer Öztürk Manisaspor'da yaşadığı sakatlıktan sonra Es-Es'e transfer oldu ve kendi mevkiisinde vasatüstü oyun sergiliyor.
İstatistikleri: 15 maç 3 gol 2 asist.
Trabzonspor'a gelse daha iyisini kesinlikle yapamaz.
Alanzinho o kadar süre alsa vay efendim ofansif oyuncu en az 10 gol atmalıydı falan..
Alanzinho'nun perfonmansını bende beğenmiyorum ama kendisini kanıtlamış bir oyuncu.(Bknz geçen yıl Türkiye kupası maçları) Kendine güvenini tekrar kazanırsa potansiyeli Sezer'den 10 kat daha üstün.
İstatistikler önemli değil ama Sezer'in Es Es'e verdiği katkı ortada. Alanzinho'yu koy Es-Es gibi vasat takıma bak neler yapıyor.
Hem Tsl'den oyuncu alacaksan öyle 1 yıllık perfonmansına bakmayacaksın. Yoksa Tabata,Özer vs gibi elinde kalır.
Yorum
-
Emin değilim abi...Ama denemeye değer...Soralım istersen...Forumun ordan taze haberlere ihtiyacı var benceTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Ortasahaya kim gelirse gelsin Engin'in kesileceğini düşünmüyorum.
Takımı atağa kaldırması şöyle dursun,oyunun gidişatına göre hoca onu ortaya alıp savunma da yaptırabiliyor.Takımın en önemli yıldızı.Kahlenberg ya da başka biri gelirse Selçuk-Colman'ı bozar veya alternatif olur.
Yorum
Yorum