Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özer zamanında Trabzon'un tenezzül etmediği bir oyuncudur. Pafda oynasın denmistir kendisine. Aynı oyuncunun verdigi röportajlarda Trabzonspor'u ne kadar sevdiği de anlaşılıyor.

"gerekirse(Ankara'da ) pafa git, biz sana para ödemeyiz" denmiş bir futbolcunun başka takıma gitmesi çokda anormal değil. Fenere gitmesini yadirgayabiliriz ayrı mesele.

Özer Trabzonspor'u zamanında çok istemistir emin ol

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Zamanında çok istemiş olabilir. Önemli olan bi değeri olduktan sonra istemesi. Ona bakarsan, Gökhan Gönül 17 yaşındayken bize gelmeyi çok isterdi. Ama şimdi istermi, istemez. Özer'in röpotajını ben fenere gitmeden 1 sene önce izledim. Ayrıca "ben lemisporluydum" diyen de kendisiydi.

Neyse burda eski konuları tartışmaya gerek yok. Ona fenerde başarılar.
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• bu kadar mı amator yayıncılık olur

Yorum

• Brozek kardeşler götürülmemiş konaya'ya spiker söyledi...
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Adı Trabzonspor ile anılan genç futbolcu Muhammet Demir, milli takım kampında haber61.net’ten Batuhan Hazar Çavdar’ın sorularına telefon görüşmesinde cevap verdi.

Trabzonlu olan Muhammet Demir, kulübü Bursaspor ile yaşadığı sorun nedeniyle takımının kamp kadrosuna dahil edilmezken, şuanda milli takım kampında çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

TS’Lİ YÖNETİCİLER SAĞOLSUN
          Milli futbolcu Muhammet Demir Trabzonspor’lu yöneticilerin kendisinden övgüyle bahsettiğini bildiğini belirterek, “Trabzonsporlu yöneticiler sağ olsunlar beni övüyorlar bunları duyuyorum, bilgim var” dedi. Trabzonspor’dan teklif almadığını söyleyen Demir, “Şuanda bir teklif almadım. Kulübün benimle bir ilgisi yok zaten, olsada Bursaspor ile görüşmeleri gerekir. Ama böyle bir şey olsa da kulübüme söylerdim zaten. Teklif gelirse kulüp değerlendirir. Şartların ne göstereceğini bilmiyorum. Sözleşmem hala devam ediyor Bursaspor ile” diye konuştu.

AİLEM HAYIRLISI OLSUN DİYOR
          Muhammet ailesinin de Trabzonlu olması nedeniyle Trabzonspor’a ayrı bir ilgi duyduklarını belirterek, “Ailem Trabzonspor’a yakından takip ediyor. Zaten Trabzonluyuz. Ailem Trabzonspor’da olmam konusunda hayırlısıyla olsun, hayırlısı değilse de olmasın diyor” ifadelerini kullandı. Muhammet Trabzon’a uzun zamandır gelmediğini ve Trabzon kentini yeniden görmek istediği de sözlerine ekledi.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ALEX TEKLİFLERE AÇIK...
            Derin Trabzonspor
            HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• yeni bir transfer daha olurmu bilmem ama bir an önce yeni transferler ve takıma geç katılan oyuncularımızın hazır hale gelmeleri lazım...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• alalm Cafer CAN ı bitirelim transfer sezonunu... ben cok begendim

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rosenborg'ta Anthony Annan'ın, Noel tatilden dönmesi Trabzonspor ile Norveç ekibi arasındaki Alanzinho-Annan takasını yeniden gündeme getirdi. Annan'a karşılık, Alanzinho + para isteyen Norveç ekibinin, bugün Bordo-Mavili ekibe yeni tekliflerini ilettikleri iddia edildi.

Bu arada Aftonposten'e konuşan teknik direktör Janne Jönsson, "Kahvaltıda bizle ayrılmasını istediğim oyuncularla uzun bir sohbet ettim. Bizim isteklerimizle onların istekleri uygun düştü. Sanırım biz de onlar da isteklerine sahip olacaklar" dedi.
                  Param olsa üste verilecek parayı ben verip bu transferi gerçekleştireceğim ama inanın o kadar yok
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Cafercan irdelenmeli...

Yorum

• Acilen ortasahaya takviye sart.

Yorum

• bu arada dün akşam kadırga tvde bir spor programı vardı devamlı takip ederim onları soyadı şanlı olan adam sürekli eleştirirdi yönetimi felan hiç sevmezdim kendisini ama dünkü programda çok güzel konuştu üstü kapalı bir şekildede kahlenbergin alınmasını istedi...Bu soyadı Şanlı olan adam hakkında ve o program hakkında ne düşünüyosnz

Yorum

• Senol Hoca bu mac sonunda anlamistir herhalde...

Colman-Selcuk olmadiginda cok zorlaniyoruz.

Kahlenberg !!!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• orta saha şart umarım hemen alınır...
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada dün akşam kadırga tvde bir spor programı vardı devamlı takip ederim onları soyadı şanlı olan adam sürekli eleştirirdi yönetimi felan hiç sevmezdim kendisini ama dünkü programda çok güzel konuştu üstü kapalı bir şekildede kahlenbergin alınmasını istedi...Bu soyadı Şanlı olan adam hakkında ve o program hakkında ne düşünüyosnz
                              kardeş trabzon'daki en muhalif gazetecidir ama bir okadarda transfer veya diğer haberleri kimseler duymadan duyuran adamdır yani 20 yıldır takip ederim onun dediği hariç hiç bir transfer dedikodusuna inanmam ben zaten akşam kendide açıkladı madde madde yerel basının transfer sallamalarını.Bu arada enteresan bişey dedi Almedıa ile ilk biz ilgilenmişiz gelmemiş.

Yorum

• orta sahada alternatif için kahlenberg alınmalı...
                                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Çalışıyor...
                                X