Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuğun imzalamaması beni çok geriyor..
    Selçuk ile Hayırlısıyla İNŞALLAH en yakın zamanda sözleşme yenileyeceğimize ben şahsen inanıyorum
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Allah içimi biliyor, ben bir ortasaha oyuncusunun değerinin; ülke şartlarında 1 milyon euro üzerinde olmasına da razı değilim ayrıca...
      Fiyatı Emreler belirliyor ama... Kara yazı diyelim.... Yazık diyelim...

Yorum

• selçuk futbol hayatının en önemli sözleşmesini yapacak onun için biraz naz yapması normal 3 yıllık yapsa 28 yaşına gelir ondan sonra ne olacağı belli değil yakında imzalar umarım.
        Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Berkedogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          selçuk futbol hayatının en önemli sözleşmesini yapacak onun için biraz naz yapması normal 3 yıllık yapsa 28 yaşına gelir ondan sonra ne olacağı belli değil yakında imzalar umarım.
          3 yıllık sözleşme imzalasa, sonra seneye gitmek istese zorla takımda mı tutacağız? Neyi bekliyor anlamadım.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Selçuk imzalayacaktır sıkıntı yapmayın..Öncelikle önümüzde şampiyonluk var önce bir şampiyon olalım biz istemesekte imzalayacaktır Başka bir takıma gidip onun parçası olmak yerine Şampiyonlar Ligi'nde kendi takımını yönetmeyi seçecektir ki Avrupa'da çok daha büyük bir piyasaya hitap edecektir sonrasında...Ayrıca bu yıl değil ancak gelecek sezon sonu satılmasından yanayım hem kendisi hem bizim için...Furkan Özçal ve Soner'i alalım ondan sonra arkamıza yaslanalım...

Yorum

• İlk olarak Berkedogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              selçuk futbol hayatının en önemli sözleşmesini yapacak onun için biraz naz yapması normal 3 yıllık yapsa 28 yaşına gelir ondan sonra ne olacağı belli değil yakında imzalar umarım.
              Ne alaka. Bonservis bedelini veren alır.

Yorum

• Selçuk madem seneye bırakmazlar diye korkuyor sözleşmesine madde koydursun 5 milyon euroya
                serbest kalır diye.Selçuğun gitmesini kesinlikle istemem çok iyi futbolcu olmasının yanında disiplinli ve sorunsuz da.
                Ama gidecekse ki bu en doğal hakkı seneye bi kaç kuruş kazandırsın öyle gitsin bari.

Bir sürü para verdik bu adama bizde kendini geliştirdi türkiyenin en iyi ortasaha oyuncularından biri oldu.
                Böyle bir adamı beleşe hem de rakibe kaptırmak son yıllarda görüp greceğimiz en büyük yönetim hatası olur.
                En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 07.01.2011, 17:28.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuk madem seneye bırakmazlar diye korkuyor sözleşmesine madde koydursun 5 milyon euroya
                  serbest kalır diye.Selçuğun gitmesini kesinlikle istemem çok iyi futbolcu olmasının yanında disiplinli ve sorunsuz da.
                  Ama gidecekse ki bu en doğal hakkı seneye bi kaç kuruş kazandırsın öyle gitsin bari.

Bir sürü para verdik bu adama bizde kendini gelişti oldu türkiyenin en iyi ortasaha oyuncularından biri oldu.
                  Böyle bir adamı beleşe hem de rakibe kaptırmak sorun yıllarda görüp greceğimiz en büyük yönetim hatası olur.
                  bizim önceliğimiz futbolcularımızın kontratları değil bence şampiyonluktur. bırakalım imzalamayacaklarsa imzalamasınlar performansları düşmesin yeter. biz şampiyon olduktan sonra onlar kalmak isteyecektir.
                  SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gökdeniz bence bizim için takımımız için iyi bir transfer olur.Kaliteli bir futbolcu kalitesinide kanıtmış bir futbolcu ayrıca.Yurt dışı tecrübesi de var bence iyi transfer olur diye düşünüyorum
                    Ben hiçbir zaman için bir takımdan ayrılan futbolcunun aynı takıma dönmesini takım açısından kesinlikle zarar olarak görüyorum. Hangi futbolcu (kiralık hariç) tekrar eski takımına döndükten sonra faydalı olabilmiş. Örneğini ben hatırlamıyorum.

Yorum

• Bugün söyledim, yeniden yazıyorum.

Selçuk sezon içinde çeşitli beyanlarda bulunup, seçimi Sadri Şener kazanırsa sözleşme imzalayacağını dile getirmişti.

Seçimi Sadri Bey kazandı, bu kadar sevgiye istinaden en az onun görev süresini kapsayacak bir sözleşmeye imza atmasını bekliyorum. Sonuç olarak kendi kaderini bir seçime bağlayacak kadar Başkanı seven bir insan en az o kadar da Başkana güveniyordur. Sözleşme 3 yıllık olsun, istediği zaman zaten Başkanı onu istediği yere gönderir.

Ben sadece sezon içinde ki görüşlerinin gereğini yapmasını bekliyorum kendisinden .....

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizim önceliğimiz futbolcularımızın kontratları değil bence şampiyonluktur. bırakalım imzalamayacaklarsa imzalamasınlar performansları düşmesin yeter. biz şampiyon olduktan sonra onlar kalmak isteyecektir.
                        Hocam selçuk ne engin baytar gibi trabzonda doğan fanatik Ts li ne de bu takım babasının takımı selçuk da zorla oynuyor!
                        Selçuk para karşılığı hizmet eden profesyonel bir oyuncu.

Kim ne kadar para verirse selçuk orda oynar.
                        Biz 1.2 milyon verirken fb ordan 2.5 teklif ederse bu adam gider.
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Sözleşmesinin 1 senelik olması kendi zararına. Sakatlanırım almazlar korkusuyla ister istemez performansı düşer
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben hiç kafaya takmıyorum Selçuk mevzusunu, kalmak isterse imzalar, gitmek isterse imalamaz. Kalmasını çok isterim, ama iki tarafın şartları uyuşmazsa da oturup ağlayacak halimiz yok.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şampiyonluğa odaklanalım,lig yarışına...

Bugün Selçuk imza atsa yarın Egemen gs'ye gidiyor diye haber çıkacak,Egemen imzalasa Ceyhun fb ile anlaştı diyecekler,Ceyhun imzalasa Jaja Q7'yle gezmek istiyor diyecekler...Diyecekler de diyecekler yani Mayıs'a kadar susmayacaklar..İmza atmayı sene sonuna bıraksa bile Selçuk Şampiyon olduğumuz takdirde sözleşmeyi imzalayacaktır hemde 1 yıllık falan değil Biz Şampiyon olalım gerisi kendiliğinden gelecektir tıpkı 5 yıl içinde 2.yıldızın geleceği gibi...

Enerjimizi başka yerlere çekmeye çalışıyorlar...!!!

Yorum

• Yollayalım gitsin Ersun'un prensini. (Ersun'un torpillisi, pardon...)
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çalışıyor...
                                X