Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cleo tamamen hayal mahsülü bir habermiş.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pawel Brozek 3. alternatifimizmiş.

Ortasahada ilk olarak Kucka'yı düşünüyormuşuz.Genova almış
      Ortasaha için ikinci olarak Kahlenberg düşünülüyormuş.Stuttgart ve Kopenhag heran alabilirmiş.Acele etmeliymişiz.
      3. Alternatif Annan.Hücuma dönük çok katkısı olmadıgı için sıcak bakılmıyormuş.
      valla birşey demek istemiyorum ama bu brozek kardeşleri inşallah elden çıkartmak için ugraşmayız sezen sonu...çünkü bizim istedigimiz özellikde olmadığını düşünüyorum...pawel için yine olabilr diye düşünüyorum ama sol kanat oynayan bizim takım için yeterli olmadığı kanatindeyim
      En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 00:04.
      !

Yorum

• Eren Albayrak ile anlastigimiz söyleniyor

Kaynak:http://www.medyaspor.com/haberler/su...haberler/33426

Yorum

• Son 2 sayfayi okudum ve gercekten sasirdim. Sizin derdiniz ne arkadaslar? Kahlenberg kim? bjk gibi bir zamanlar ismi duyulmus adamlari yildiz diye onumuze cikartiyorsunuz? Bu takim 42 puani nasil topladi? Yildizlarla degil! Bir sistem var ve bu sisteme uyum sagliyacak her oyuncu isimize yarar. Bu Kahlenbergse gelsin ama suan onsuzda yeterli bir kadromuz var. Gercekten cok ama cok abartiyorsunuz bu transfer isini. Brozeklersiz, Mehmetsizde biz sampiyonlugun en buyuk adayi idik!
          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• ŞEnol hocamız bence ortasaha konsunda bizim kadar endişeli değil...NEden diye sorarsanız, Zannımca Engin'i olası sakatlık veya cezalarda rahatça göbekte kullanabileceğini düşünüyor...Askerde olduğum vakit geçen seneki Ziraat kupası finalini izleyememiştim...MAçı indirip izledim ve şunu gördüm..Engin basbaya göbekte Selçukla beraber oynamış ve bana sorarsanız mükemmel de oynamış...

Gerektiğinde Engin'i Colman hatta Selçuğun yerine kullanabileceğini düşünüyor Hocamız...Transfer konusundaki rahatlığı bundan olsa gerek. Bence

Yorum

• Wolfsburg Alanzinho diye bir futbolcuyu tanımıyormuş.Takas sözkonusu değilmiş.

Yorum

• Kahlenberg sanırım formsuz bu sezon..yoksa Wolfsburg elinden çıkarmak için bu kadar fiyat kırmazdı..riskli bir transfer olur gibi duruyor..
                Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Murat_K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eren Albayrak ile anlastigimiz söyleniyor

bu uşak antep belediyeden bursaya giden erenmi sol kanat olan
                  !

Yorum

• En ilginci Almeida'yı istemiş alamamışız

Yorum

• İlk olarak Murat_K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eren Albayrak ile anlastigimiz söyleniyor

Nereli bu çocuk..
                      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kahlenberg sanırım formsuz bu sezon..yoksa Wolfsburg elinden çıkarmak için bu kadar fiyat kırmazdı..riskli bir transfer olur gibi duruyor..
                        Halil Şanlı Wolfsburgun ekonomik sorunları nedeniyle elinde ki yabancıları elden cıkarmak istediğini söyledi.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ŞEnol hocamız bence ortasaha konsunda bizim kadar endişeli değil...NEden diye sorarsanız, Zannımca Engin'i olası sakatlık veya cezalarda rahatça göbekte kullanabileceğini düşünüyor...Askerde olduğum vakit geçen seneki Ziraat kupası finalini izleyememiştim...MAçı indirip izledim ve şunu gördüm..Engin basbaya göbekte Selçukla beraber oynamış ve bana sorarsanız mükemmel de oynamış...

Gerektiğinde Engin'i Colman hatta Selçuğun yerine kullanabileceğini düşünüyor Hocamız...Transfer konusundaki rahatlığı bundan olsa gerek. Bence
                          Bunu Karabük maçının ikinci yarısında da denedi.Hazırlık maçlarında da Serkan'ı koydu oraya.Kararsızlık içinde olduğu doğrudur ama buna hazırlık ve kupa maçlarını ölçü kabul edip karar veremez.Konya Torku maçıyla,Kadıköy'deki Fenerbahçe maçı bir mi...
                          En son bASTURk tarafından düzenlendi; 11.01.2011, 00:09.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kahlenberg sanırım formsuz bu sezon..yoksa Wolfsburg elinden çıkarmak için bu kadar fiyat kırmazdı..riskli bir transfer olur gibi duruyor..
                            Her transfer bir risk degilmidir?

Kahlenbergi almaliyiz,isimizi saglama almamiz lazim.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transferler aradaki puan farkına güvenerek yapıldı.
                              Tamam çok iyi bir takımımız var ama biraz da şansılıydık ilkyarı.Quaresma'sız Beşiktaş'ı yakaladık son dakikada çizgiden çıkan top vardı.Çıkışımız o üç puanla başladı.Arda'sız Baros'suz Gs'le oynanadık,formsuz Fener'le...

Son üç maçı itekaka kazandık.Her hafta iyi mücadele ettik ama hiç bir maçı koparamadık.

Şimdi durum başabaş olabilirdi,geride de olabilirdik.Acaba geride olsaydık, buna rağmen Mehmet Çakır'la Brozek'ler mi alınırdı?

Görüşlerinize katılıyorum,yeni transferlerin kadroya girmesi zaman alacak,ilk on bire girmesi de söz konusu olmayacak bana göre.

Yani Şenol Güneş'in ''geriydeymiş gibi hareket edeceğiz'' sözü transfer konusunda geçerli olmadı.

ayni gorusteyiz

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Halil Şanlı Wolfsburgun ekonomik sorunları nedeniyle elinde ki yabancıları elden cıkarmak istediğini söyledi.
                                İyi de "siz ne verirseniz" pozisyonuna gelmiş iş..yeter ki futbolcuyla anlaşın demişler..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Çalışıyor...
                                X