Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence senol gunes selcuk konusunda dogrusunu yapiyor..simdiden onun yerine adam oynatmaya basladi

hem selcuga gozdagi,hemde takimdaki kimse vazgecilmezdir mesajini veriyor

bu takimda kimse vaz gecilmez degildir arkadaslar umut haric))
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Burda onu izleyen arkadaşlarımız , abilerimiz , ilerde önemli bir futbolcu olacak ta başımızı taşlara vuracağız diyor da A2 takımında mı oynayamıyor bu Faty.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Papy neden gönderildi o zaman?
        Ben nereden bileyim neden gönderildi.gönderene sorun onu.

Şu an bir tane daha yabancı gönderilir,yeni transfer yapılırsa o zaman diyebiliriz ki Papy'nin sözleşmesinin feshi birinci aşamaydı.

Yorum

• Selçuk meselesinde bir gerilim var, bu belli oldu artık. Şenol hoca Kahlenberg'e kesinlikle onay vermeli.
          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• çooook uzun zamanlar sonrası ilk defa ayağımıza böyle büyük bir fırsat gelmişken takımda direkt oynayabilecek üst düzey kalitede bir transfer yapılmamasını anlayamıyorum..Bu sorunun sadece yönetimden kaynaklanmadığını şenol güneşin de transferde ki vizyonsuzluğunun da önemli bir payı olduğunu düşünüyorum..

Yorum

• Glowackinin menejeri Halil Şanlı'ya , Glowacki'nin sözleşmesinde 30yaşından sonra 250bin euroya serbest kalır maddesi olmasına rağmen,Trabzonspor 900bin euro verip aldı demiş.Elimde ses kaydı var da dedi.Hal böyleyken gidip 1.3 lük Kahlenberg'i almıyorlar diyor.

Yorum

• Selçuk yeri dolmayacak bir futbolcu değil.Giderse kaybeden kendi olacaktır...

Yorum

Burda onu izleyen arkadaşlarımız , abilerimiz , ilerde önemli bir futbolcu olacak ta başımızı taşlara vuracağız diyor da A2 takımında mı oynayamıyor bu Faty.
                  Oynayamayacak derken, kurallar gereği...Yani TFF nin talimatını tam bilemiyorum ama sanırım A2 de oynatacağımız yabancı oyuncu da asıl takım kontenjanından sayılıyor olabilir...Yoksa gönderilmesinin mantığını anlamak epey zor

Yorum

• Trabzonspor Almeida'yı almak istiyordu.

Yorum

• kahlenberg olayı bana kötü bir şey hatırlattı ünalın yerine alınmayan bir oyuncu başkan faruk özak takımın kurucusu sadri şener takımın hocası şenol güneş....ve son hüsran....yapma hoca al bu adamı aldır....en az 20 maç var kartı var sakatı var formsuzlugu var ne ararsan var hoca bu sefer at şu lanet olası son adımı....
                      sonra spikerin sakatlıktan çıkan ünal içinde dedigi biz demiyelim selcuk için"ünal orta sahaya bir sandalye atsa otursa trabzonspor şampiyon olurdu ama ünal sakatlandı"
                      En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 23:59.
                      !

Yorum

• Hannoverli Mike Hankeyi almak istemişiz ama Monchengladbah almış

Yorum

• Sakin olmakta fayda var. İlk yarı bu kadro 42 puan aldı ve alternatifsiz bölgelere takviye yapıldı. İki rakibimiz Bursaspor ve Fenerbahçe aynı kadroyla devam edecekler. Bursaspor belki bir iki takviye yapar. Tamam orta sahaya bir alternatif gerekir ama öldük bittik durumu yok ortada. Takım mükemmel top oynuyor... Az sakin olalım...

Yorum

Hannoverli Mike Hankeyi almak istemişiz ama Monchengladbah almış
                            Bu Iyi oldu Mike Hanke iyi degil
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Hannoverli Mike Hankeyi almak istemişiz ama Monchengladbah almış
                              Halil sanlidan salvolar yerine suraya olabilecek seyleri yazsak daha iyi olmaz mi?

Duyanda halil sanliyi Trabzonsporun fahri transfer sorumlusu zanneder.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Pawel Brozek 3. alternatifimizmiş.

Ortasahada ilk olarak Kucka'yı düşünüyormuşuz.Genova almış
                                Ortasaha için ikinci olarak Kahlenberg düşünülüyormuş.Stuttgart ve Kopenhag heran alabilirmiş.Acele etmeliymişiz.
                                3. Alternatif Annan.Hücuma dönük çok katkısı olmadıgı için sıcak bakılmıyormuş.

Yorum

Çalışıyor...
                                X