- Bir senede herşey istediğimiz gibi gitse , bir futbolcu sorun çıkarmasa kendimi kayalıklardan atıcam...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
-
Selçuk'un menejerinin de devreye girmesi lazım. Batur Altıparmak; feybeli eski futbolcu Ogün Altıparmak'ın oğlu.
Baktım şirketi birçok futbolcumuza menejerlik hizmeti veriyor: Selçuk, Umut, Serkan, Engin, Burak, Barış, Ferhat
En son Travelair tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 12:48.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bize biz varken başkası be gerek! yerel medyanın yaptığı hiç bir haberi ciddiye almıyorum artık, sadece nasıl muhalif oluruz nasıl takım karışırda burdan birşeyler elde ederiz mantığındalar. Selçuk konusu canımı sıkan bir konu benimde. Derdim imza değil ama performansının düşmesi. İster istemez nisan mayıs aylarında sakatlık yaşamayayım diye riskli pozisyonlara girmekten korkabilir. onun için inadına Kahlenberg alınmalı.Trabzonlu olmak bir şereftir !
Yorum
-
bizi sampiyon yapsin nereye isterse orayas gitsin..isterse bursaya gitsintut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
bizim için önemli olan şampiyonluk mu, selçuk mu? elbetteki şampiyonluk. bu takımdan kimler geldi kimler geçti. o zaman ne diye kafaya takıyoruz bu olaylara?
şampiyon olana kadar selçuk un etinden sütünden yani her ne fayda bize sağlayacaksa ondan faydalanmalıyız. ilk yarınında bence en çalışkan en özverili serkan-umut-egemen-selçuk oyuncularındandı.
sene sonu şampiyon olduğumuz takdirde bütün futbolcular teker teker imzalarını atarlar merak etmeyin. bence şu anda imza attırmamalarının sebebi yıl sonu şampiyon olduğumuzda hepsine iyileştirme yapılacak. selçuk a şu anda fazla para verilmesi takımdaki dengeleri bozabilir. bu yüzden sezon sonu şampiyonda olduk mu bütün takım oyuncularına iyi para verip işi hallederler, dengeleri bozmazlar.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler fener karıştı alex giderim diye açıklama yaptı aziz amca kimse fenerden büyük değil demiş ...bizi birbirimize düşürmeye çalışırken şimdi onlar karıştı bu bir fırsat
Dikkat ! bursa çok sinsi ve sessizden geliyor
Yorum
-
- Şu Alex Fenerden gitsin kesin şampiyonuz , tek çekindiğim adam ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Şu Alex Fenerden gitsin kesin şampiyonuz , tek çekindiğim adam ...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Aleyküm selam, hayır bir gelişme yok, umarım 1 hafta içinde iç ve dış transferler dahil herşey mutlu sona ulaşırTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum