Bence Selçuk, Egemen ve Ceyhun konusunda çok fazla konuşulacak bir şey yok ikisi takımımızın vazgeçilmez oyuncularıdır diğeri ise takımımızın en önemli alternatif oyuncusudur, hepside bence çok iyi oyunculardır ve ikisi ligimizde her takımda banko oynayabilecek vasıfta ve yürekte oyunculardır. Her takım için talep edilecek oyuncu tipidir Selçuk ve Egemen, varını yoğunu sahada veren ve asla sorun çıkarmaya sağlam kişilikli oyunculardır. Alt yapımızdan yetişmemiş olmalarına rağmen bizi tercih ederek bizi onurlandırmışlardır, kendileride Trabzonspor forması giyerek onurlanmışlardır. Klübümüz tarafından kandileri ile deam kararı alınmış szöleşme teklif edilmiş ve pazarlık süreci her futbolcu transferinde olduğu gibi yaşanmaktadır. Taraftar olarak sabırla hem futbolcularımıza hem yönetimimize güvenerek beklemeliyiz. Unutmayalım ki artık boş sözleşmeye imza atmak devri malesef literatürden silinmiştir yoksa ben Lemi, Ünal, Orhan gibi boş sözleşmeye imza atacak adamları özlemiyor değilim ama yine unutmayalım ki en değer verdiğimiz adını bile sözlerken içim cız ettiği için söylemediğim eski kaptanımız dahi boş sözleşmeye imza atmaktan imtina edebilmiştir. Bu nedenle sabır, Allah sabredenlerle beraberdir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Cafer sen bu sitelerdeki haberleri ciddi ciddi okuyormusun...
Her halükarda inanma meselesi degil,inanma ama habersiz de kalma misali."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegazeteci turgay beşyıldız biraz önce radyosporda kahlenberg ile görüşmeler devam ediyor.büyük ihtimal yarın veya diğer gün kampta görürsek şaşırmayalım dedi..Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzon'lu değilim. Selçuk'ta değil, Aurelio'da. Bu tarz adamları tutabilmek için tek çare paradır. Para var, çare var. Tabiiki Selçuk tavan ücreti alacak. Bu takımda herkesin kendine yakın yedeği var ama Selçuk'un maalesef. Adam bunun farkında olmasına rağmen şantaj olarak kullanmıyor bu durumu. Sadece hakettiğini istiyor o kadar. Fakat bizim yerel medya ve bazı hatalı arkadaşlarımız bu durumu sanki Selçuk ortaya çıkarmış muamelesi yapıyorlar. Tıpkı Aurelio'da olduğu gibi, defolsun gitsin, bizi istemeyeni bizde istemeyiz mantığıyla hareket ediyorlar. Aynı Aurelio gibi Selçuk'ta üst düzey bir oyuncudur ve nereye giderse gitsin mutlaka başarılı olacaktır. Eğer bu çocuğu elimizde tutamıyorsak bu bizim ayıbımız olmalıdır. Engin, Yumlu, Tolga için bu durum sözkonusu bile olamaz. Zira onlar Trabzon'a kütükten bağlılar. Hadi bunlar böyle deseler anlarım. Ama Selçuk, Colman, Jaja gibi adamlar dememelerine rağmen deniyor gibi gösterilse dahi bizim yerme lüksümüz olamaz. Kaldı ki, böyle bir durum %99,99 yok zaten...
Bu arada ben Trabzon'lu değilim, Karadenizde de gittiğim en uç nokta Merzifon olmasına rağmen çok para istemem, beni transfer etselerde karın tokluğuna bile oynarım, ona göre...
bu takima cok seylerini borclu olanlar herseye para olarak bakmamalilar
ustelik istanbula karsi trabzonsporlu olmayan oyuncularin sempatisi var
daha once de cok yazmistim
yonetim parasini versin ve isi bitirsin
biraz yavas hareket ediyorlar
nasil olsa hallederiz diye
is bitmedikce risk artiyor
elin oglu rahat durmuyor
bejeke febe nin agzi sulaniyor
cok paralar teklif ederler aklini celerler
isi bitirirsek bosuna ugrasamazlar
acele etmeli yonetim
ve selcuk da cok nazlanmamali
hem bizim faydamiza hem kendimizin
bu onerilerin yorumlarin nesine tepki verip hakaret ediyorsunuz ve kotu taraftarlikla sucluyorsunuz ki
cocuklugunuza yoruyorum ve heyecaninizaceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Sezer'e 3,5 vereceğimize Kahlenberg'e 3 verelim.Hem Avrupa görmüş bir adam alırız hem de oyunu iki yönlü oynayan orta saha oyuncularımız çoğalır.
Yorum
-
Takıma gönül bağıyla bağlı olan bir tek taraftarlardır.Onlar para istemez,ekmek istemez,su istemez.Ama iş profesyonel oyunculara gelince değişir.Fatih için methiyeler düzdük,şiirler yazdık,sultan dedik,kütükten bağlı dedik.Ne oldu;iş pprofesyonelliğe gelince Zenit bana 2 milyon veriyor sizde verin geleyim oldu.Lütfen Selçuk içinde konuşurken seviyeli bir üslupla konuşalım.Bu tür durumlarda çok fazla duygusallığa gerek yok.Örnekmi istersiniz.Etrafta çok var.Emre Belezoğlu en büyük rakip takımına para için gitti.ve geçen gün gazeteye ropörtaj vermiş.Ben ezelden beri fenerbahçeliyim diye.Ama bir galatasaraylı çıkıpta bizim şu andaki kendi oyuncumuza yaygara yaptığı kadar yapmadı.Saygılarımla...
Yorum
-
Selçuk efendi adamdır,yamuk yumuk işlere girmez. Sadri Başkan diyaloğu kuvvetli,babacan tavrıyla bu işi bitirir. Endişeye mahal yok. Seneye Şampiyonlar liginde kendini gösteren Selçuk üst düzey bir avrupa takımına giderse de bundan memnuniyet duyarız. Ama FB,GS,BJK'ye ASLA RAZI GELMEYİZ.İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Sezer'in de bize gelmek isteyeceğini düşünüyorum. Zira yanlış bilmiyorsam Selçuk ve Burak ile aynı dönem Manisa da oynamışlardı. Eğer Sezer BJK a gitmek isteseydi şimdiye kadar BJK çoktan almıştı diye düşünüyorum.
Ben Sezer Öztürk'te böyle disiplinsiz bir tavır seziyorum ne bilim hal ve hareketleri onu aklıma getiriyor yani bir Selçuk'taki profesyonelliği görmüyorum hatırlarsanız takımdan ayrılmak istiyorum teklif var değerlendireceğim diye işi kulübüne bırakmadan Manisaspor ile karşı karşıya gelmiş ve haftalarca kadro dışı kalmıştı sonra diğer isyancı kaleci Ufuk gsye Sezer'de es ese gelmişti.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevefa denen birsey var
bu takima cok seylerini borclu olanlar herseye para olarak bakmamalilar
ustelik istanbula karsi trabzonsporlu olmayan oyuncularin sempatisi var
daha once de cok yazmistim
yonetim parasini versin ve isi bitirsin
biraz yavas hareket ediyorlar
nasil olsa hallederiz diye
is bitmedikce risk artiyor
elin oglu rahat durmuyor
bejeke febe nin agzi sulaniyor
cok paralar teklif ederler aklini celerler
isi bitirirsek bosuna ugrasamazlar
acele etmeli yonetim
ve selcuk da cok nazlanmamali
hem bizim faydamiza hem kendimizin
bu onerilerin yorumlarin nesine tepki verip hakaret ediyorsunuz ve kotu taraftarlikla sucluyorsunuz ki
cocuklugunuza yoruyorum ve heyecaniniza
Yorum
-
kac gündür Alanzinhoyu satamadık şimdi sıra geldi Selcuka ya arkadaşlar sakin olun bu futbolcular bizim bir yere gittikleri yok bir bu sene şampiyon olalım seneye düşünürüz selcuk gidiyormu kalıyormu niye kendinizi bu kadar üzüyorsunuz biraz relax olun
Yorum
-
...yapılan transferler güzel...fakat mümkün olursa kadrodaki şans bulamayacak olan isimleri göndermek lazım.....zafer ..sezer..barış ....bunlar gönderilebilir...küçük takımlar niye bu oyuncularla ilgilenmez anlamıyorum ...bu adamlar bizim için yetersiz ama küçük takımlarda büyük işler yaparlar.....bunların yanında kesinlikle alanzinhonun gönderilmesine karşıyım...değişik özellikleri olan bir oyuncu rakibe göre ..çok iyi maçlar çıkarabilir ...mutlaka kalmalı takımda....ve eğer başka bir yabancı transferi yapılacaksa... bu oyuncu afrikalı bir ön libero olmalı ...mesela antony annan gibi...şampiyonlar ligi düşünülerek böyle bir transfer yapılabilir aksi halde yabancı kontenjanı boşta kalabilir ...çok geniş kadro iyi birşey değil...sonra uğraş dur kontenjan acacam diye...deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
selcuk
buralari okuyorsundur illaki
bak
yonetim iyi para versin sende 3,5 yilligina imzala
senin icin de iyisi bu
sonra avrupaya gidersin
bu arada dil sorununu hallet
hazirla kendini
ist lrda cok oyuncu kaybolup gidiyor
hele febe degirmen gibi
bejekede bu hoca ve bu kadroda sana haksizlik ederler
onlarin 1. hedefi bizim takimi karistirmaya calismak
yonetim seni birakmayacak biliyorlar
isi bulandirmaya calisiyorlar
menejerlerin ist takimlarinin oyunlarina gelme
burda oyna efsanelerden olceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecocuklugunuza yoruyorum ve heyecaninizaEğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
Yorum